Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А Алекс говорил, что вы думали, меня Овод полечил )))

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

А вообще не давайте мне роль поганок. :))) Меня ж сразу идуть убивать / проверять. )) Вот и Дэриэл - ком ко мне ходил, хорошо, что я успела его обратить сразу ))

2. Twister

Twister Well-Known Member

Овод-то мог лечить, что ему могло помешать лечить мафа? Но точно знали что ты не мирная. Но решили, что для начала с тобой союзничать надо. Ну как решили.. Зю решил, я поддержала, Алексу некуда было деваться :)

Пошли Щасливу убивать, которая тебя голосовала. Потом вместо тебя удалось Тврезого повесить, а потом - по твоей просьбе Овода (вместо Зю).

А потом пришел Сашка, и идилия закончилась :sad:

3. Masini

Masini Well-Known Member

Бессовестный, ага :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

зря ))
    .............

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас кожна гра по іншому. Зараз буде ведучим Хантер, пише, що будуть відкриватись тільки перші ролі..
    Я вважаю, що маю висловити свою думку і своє враження про гру. Якщо Ти не збираєшся ці зауваження приймати до уваги, то інші ведучі може приймуть і більше таких непорозумінь не буде.
    А ще Хантер, Любімая, Еребус.. Ми тут як актори :)))
    Сашка - то вже стандартний супер-герой, якого спочатку нема, потім приходить і випускає свої емоції, а потім думає і рятує мирних :) Майже вийшло і цього разу.

Вампіри, а чо ви його не прибрали? Відразу було ясно, що вамп, коли я і Персі написали, що зрозуміли його, коли почали його підтримувати, ще й вішали мафа!

6. Masini

Masini Well-Known Member

А я вважаю, что свои мысли можно высказывать по-разному. Можно в виде обсуждения и совета, а можно в виде претензий и замечаний. У тебя получилось в виде претензий и замечаний, что не может не радовать :)
    Теперь точно все, заканчиваю слюноизлияние :)

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та да-мммм!!!!
    Акцент треба зробити на слово майже. Майже - не рахується. Цього разу :
    Та-да-ммм...

Вамп? Може Ком? Я розумів, що права на помилку вже не було, бо й так двох мирів повішали, тож треба було ініціювати повішання перевіреної мною Твістер. Але і вскриватись не бачив сенсу, бо прогавив перші перевірки і більш ніякої інформації не мав. Тож, побачивши, що для Твістер мотузка вже намилена, почав всима силами відхрещуватися від комісарства і стверджувати, що вішаю її лише через поведінку. (це й було частково правдою, бо ж перевірити я її вирішив саме через таку поведінку і майже не сумнівався в результатах перевірки.)

• Подобається Подобається x 4
  8. Twister

Twister Well-Known Member

А кого после вскрытия статуса Сашки должен был бы изображать Зю?

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Не зря.

Ну добили бы мы тебя, ну повесили бы Дериела - а дальше? Классика, в которую наигрались уже так, что из ушей лезет?

Так хотя бы от души повеселились.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Доречі одна з причин по якій я не хотів його вішати. Я то його перевіряв і сенсу вскриватись мені знов не було. Якби мене вбили, то й так ясно 100%, що він маф, тож хотів таки знайти 3-го мафка.

10. Кохана

Кохана LuBimaya

ой, Сашка... ну насмішив.... це нова роль: ком-лікар-дівчинка-бронік??? бггггг
    :)):)):))

11. Персі

:haha: не сомневаюсь, он нашел бы себе подходящую роль
    Ти нам дуже допоміг. :) Я не могла її вішати, після того, як вона на рольовика натякнула, я ж у всіх іграх проти повішання рольовиків, ))) от і тут довелось її витягувати. )
    Насправді гра могла піти як завгодно. Перед останньою вербовкою ми сумнівались, чи вербувати ше одного собі, чи травити Твістер. Добре, що так і не травонули, раз Сашка дав привід її повішати. )
    В кінці то взагалі було шось, мої робили на мене великі очі "чому ми не травимо Зю". :))) Але травити то був перебор. ) В принципі, я розраховувала позбутись від нього чужими руками, )) но не вийшло, прийшлось добивати особисто. :cry: Але ситуація на той момент була така, шо вже не було іншого виходу.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Сашка, якби я була мирна, ми б виграли, не переживай! Просто не було в тебе підтримки, самому важко шось зробити, ти ж тягнув практично сам, був ше Астрал, але він був переконаний, шо ти оборотнень. )
    Хоча ні, якби я була мирна, мене б не стало ше в нульову ніч. )

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Хочу бути миром в наступній грі!
    Думаєте легко набрехати аж 300 з чимось там постів. :))) Ну нафіх )

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

А ше ж довелось брехати людям поза грою в приваті, які періодично цікавились, чи я не вамп, або перевертень. :))) Кароч, так багато за 1 тиждень я ше ніколи, здається, не брехала )

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Персі, ти молодчина. Хоча я тобі не вірив. Але поки ти грала так як треба - ти була вигідною. Нірванці більше вірив ніж тобі... Але впринципі, вона ж обернулась аж останньою.
    Доречі, Нірванко, мене в твоїй мафовості найбільше переконала ота награна фраза після смерті Персі. Щось типу "Ой, а я тобі так вірила!"... :haha:
    Але Урдома спромоглася більше награти....

13. Персі

Наші інтереси співпали )
    Всьо відносно. :))) То була перша фраза, яку вона мені сказала після вербовки ))

14. ovod

ovod Well-Known Member

нарешті мафи виграли - вітаю.... помагав як міг...

рікся, дякую за гру....

15. Персі

Овод, мі скузі )
    Але ти реально викликав в мені просто дике бажання тебе замочити чогось в тій грі )))

16. Astral

Astral Реаниматор

Между прочим, это и был шанс. Сценарий победы мирных. Если бы на мой вопрос "почему ты спасаешь Сашку?" Урдома призналась, что депутат в бронике (а она тогда знала, что броник уже снят, и что мафы это тоже знают - скрываться почти не имело смысла!, ведь оставшийся вампир не стал бы стрелять в человека, скорее всего)... А потом бы вампиры подтвердили, что стреляли в неё... (это бы подтвердило то, что она уже сообщила). Тогда имеем двух мирных - Сашку и Урдому. И отравленного непроверенного меня. Я умираю, вешают Галла, вешают Нирванку. Победа мирных!

А зачем обычной пулей стреляли? ;)

17. ovod

ovod Well-Known Member

в якій грі?... аааааа.. поняв - в тій...

18. Astral

Astral Реаниматор

Чтоб в следующий раз боялся по ночам приходить!

• Подобається Подобається x 2
  19. Персі

у них не командное мышление было, наверное, Алекс по окончании игры написал, что считал Урдому оборотнем, а не броником, а во мне как раз сомневался ))
    Если бы да кабы во рту грибы б росли. :tongue:

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

да вообще, бойтесь, и не ходите ко мне никто :))) ходют и ходют ))

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мне нравится! Попрошу закрепить за мной эту должность!)))

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)