Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну й що? Укус то не тратився б при тому, як ти на вампіра попадала. Просто перевертень пізніше б з'являвся - ще краще, бо довше б прожив і зарекомендував би себе краще як мирний у темі.
    І взагалі я дивуюсь чому ви всі укуси зразу використали??? Чому хоч один не лишили?

2. Masini

Masini Well-Known Member

Вывод -мафы трендят больше всех :))

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

шоб мати більший вплив на голосуванні, звісно
    Але взагалі то перед останньою вербовкою ми з Деріелом думали кусати Твістер, думали - думали, і передумали )))

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нє, нормально. Насправді мафи мали більшу перевагу, бо стріляли зразу, а ми труїли, а за день того гравця могли прибрати. От ми Зю не труїли, щоб вдень його вішати. Ти не хотів його вішати, бо думав, що ми його труїли. А ми з Персі Тебе переконували, що перевертні його не труїли, як Ти нас тоді не спалив - дивуюсь :))) А з Алексом власне і не вгадали. Так що норм.

А взагалі баланс - норм, бо гра тривала до кінця, а не на третій день всі відкрились, дружньо мафів прибрали і цілий тиждень кукаємо збираємо наступну партію :)))
    Пряники Ти вже отримала, а від мене буде шльопка батогом :girl_devil:
    1. Гру починати на вихідні неварто. Не всі знали, що гра почалась і не встигли вчасно прийти. Нульовий день теж зарано кінчився. Це були вихідні, треба було чекати, поки всі прийдуть і відпишуться. Ну я Тобі про це вже в приваті казала.
    2. Бачиш, не всі вшарились в кількість ролей. Треба було написати, що є 2 кома, 2 лікаря, а решта - які-небудь, ще й можуть бути подвійні. По суті в Урдоми вийшла роль, якої не було в списку.
    3. Непонятки з НД. Треба було писати в темі, що нд перевертнів не відбулись. А то одні питали в приваті і знали, інші не знали.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:51 ----------

Точніше - перевертні :girl_spruce_up:
    А взагалі, коли була словесна перестрілка Нірванка+Персі проти Астрала+Зю, то ми думали, що тільки поганки і сперечаються :))) Тому власне я так і була переконана, що Астрал - теж маф.
    Астрал, а чо Ти так Зю захищав?

Дуже тяжка гра, аж занадто. Найгірше було, коли мене завербували. Я дізналась, що людина, якій вірила найбільше, бос перевертнів :suicide: Я була в такому шоці, що не могла в'їхати в ситуацію, яка відбувається. Найбільше боялась спалити нас обох з Персі. Але так як трималась за неї цілу гру, ще й гнала собі, бо було весело, то продовжувати було просто.

Овод, дякую, що лікував. А я Тебе повісила, зараза :sad: Але ж була чуйка, що то неправильно.. Ех..

• Подобається Подобається x 2
  5. Masini

Masini Well-Known Member

Я не могу долго говорить нет, когда меня о чем-то просят. Будете знать в следующий раз ))) Тем более в воскресенье я ее не начала бы и в понедельник тоже, меня слишком поздно из леса вывезли :))

Когда будешь вести ты, тогда ты будешь писать все, что хочешь. А я написала так, как я это задумала. Кому не ясно, тот спрашивает. Но тебе, видишь, все ясно было, ты не интересовалась. И не надо в этом делать виноватой меня. Про бронированного депутата я и не хотела чтоб вы знали. Или ты считаешь, что у мирных было столько же шансов, сколько и у кланов? Они изначально были ослаблены. Это первое. Второе. Вы и так вскрытие от вскрытия не могли отличить. А если бы я написала, что возможны совмещения и появились бы ветерано-блокеры и прочая фигня? Да вы бы повесились... Сами )))

О чем ты говоришь? Какие непонятки??? Я в правилах русским по белому написала, что про НД оборотней узнают только оборотни. Кто кому писал в привате и знал то, что ему не положено??? Никому ничего лишнего я не сказала.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

100%... уявляю, ким вскрився би Зю... ;)

7. Astral

Astral Реаниматор

Броник злую шутку сыграл! Мда))
    Что ж вы не признавались, в кого стреляли? Хоть бы варианты вместе посмотрели!
    Оборотни - с победой. Это ж надо - только пришёл, так меня два раза подряд травили. Правильно я вас перевешать всех хотел!!!

---------- Додано в 02:18 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ----------

Он каждый раз так? :))) :))) :)))

8. Персі

:haha: Походу, поганкою я пишу ше більше, ніж мирною ))

9. Кохана

Кохана LuBimaya

по разному бывает.... Зю у нас мастер по вскрытиям...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ок, придумаю собі нову роль і нікому не скажу! Або нє, буде 4 мафа, 7 простих мирних і один ком-лікар-дівчинка-бронік! :crazy: Але нікому не скажу, що так може бути!
    Так, бо Ти ясно написала:
    Ти не писала, що повторюватись можуть всі ролі, крім лікарів і комів. А догадатись про те, що Ти в історії зашифрувала кількість рольовиків - то теж би нічого не дало, бо ж не всі ролі там були зашифровані.
    Якщо в мирних мало шансів, то треба їм давати додаткові ролі зі списку, а не придумувати нові.
    По моєму в цій грі найбільше Ти повеселилась :)
    Ну там Астрал писав, що не відбулось НД перевертнів, чи Сашка, і писали, що в Тебе в приваті перепитали. Я тоді зрозуміла, що Ти їм сказала про це. Але зараз перечитала тему. Вони не те мали на увазі. Просто тепер всьо ясно, а тоді думалось інакше. Я ж кажу - для мене тяжко було вшарити в цю гру. Забагато невідомих. Ще й як виявилось не всі правила були написані.

11. Astral

Astral Реаниматор

Спасибо, зовите, приду :)
    Особенно на эксперименталки типа этой.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Записуватись на наступну гру вже можна в сусідній темі! Виділяючи свій нік червоним, або якесь слово типу "записуюсь" - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=54787 Ласкаво просимо! :preved:
    П.С. Вибач, що наїжджала і не вірила.. :shy:

13. Персі

:pardon:
    Мы просто забыли, что у нас вербовки закончились, думали, что вербуем, а не травим :cry:

14. Astral

Astral Реаниматор

На ФЛГ откуда Дериел, тоже есть такой один :)))

Будем знать.

Тогда надо было больше ролей дать... наверно.

15. Персі

это тебе ничего не даст, :))) я лидер по постах во всех играх )

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та де, ми його травили! Ну я так зрозуміла із розмов з Ггаллом. Ми шукали мафа, я переконувала, що то Астрал і тому ми в нього цілились!

17. Персі

Ір, та я пожартувала )

18. Astral

Astral Реаниматор

Так и быть :)
    Я поэтому и понял, что ты негатив, но что оборотень, не угадал.

Хе-хе, без раскрытия, как на ФЛГ?

Я стреляла не в вас, я стреляла в лошадь!.. :haha:

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Персі вже світиться від святості... все постить і постить, постить і постить...і так кожну гру...

20. Masini

Masini Well-Known Member

Бла бла бла бла. Ведущий всегда прав. Я сделала так, как считала нужным. Не понравилось - вперед, веди по-другому. Желаешь роль "ком-лікар-дівчинка-бронік!" - ради бога, лишь балансу было хорошо. Желаешь опять все разжевывать и в рот ложить - пожалуйста. Считаешь, что вправе теперь мне говорить, как надо было делать - всегда рада.

Это не новая роль. Это всего лишь совмещение. И ваш клан от этого совмещения пострадал меньше всего, так что не надо переливать из пустого в порожнее.

Я вообще-то про "повесились", что вам сложно очень было бы, если бы вы еще и этим заморачивались... Ну да ладно...

Заканчиваю полемику и не желаю больше обсуждать указания, как мне надо было вести партию и как мне надо было делать. Ты можешь просто эти моментики для себя отметить и моих "ошибок" больше не совершать.

Всем пис :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)