Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Все возможно :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нє, я вже про то думала. Вона могла стріляти і в мене, бо я не відкривалась, а отже могла бути ветераном. Значить їй треба мене прибрати, щоб з Тобою самій лишитись. Бо тоді точно вона виграє (бо якщо на ранок лишається 1 мир і 1 поганка, то виграє поганка).

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Голосуй за кінець дня, Нірванко.

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Урдома, як ти можеш голосувати проти мене, якщо перевірила мій статус????? Я цього не розумію. Це м'яко кажучи нерозумно!

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

І ще одне... Ця твоя дивна роль... Вже раз ми повелися на ті вигадки про трьох лікарів. Ріксі тоді нам дала зрозуміти, що всі ролі прописані в правилах. Тож другий раз на таке я не хочу купуватись.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Урдома, ну що скажеш????

Нірванко, чому не закінчуєш день?

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чому Ти не голосуєш?
    Я між вами ще вагаюсь. Думаю над тим, що перевертнем можеш бути Ти. Стріляв вчора в мене, зараз вішаєш Урдому, але ж спочатку Ти проти мене голосував.. Я вже нічого не розумію..
    Ні, все таки напевно Урдома. Бо якби вона була точно мирною, то б не повірила Тобі так скоро, тим більше могла припустити, що Ти ж можеш бути перевернутим комом..

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, ти тупиш жорстко. Урдома голосуувала проти тебе і закінчила день. Я теж голосував проти тебе. Досить було мені синеньким прописати кінець дня і ти б повисла. Як думаєш, яб упустив такий шанс будь я перевертнем?

6. urdoma

urdoma Well-Known Member

Нирванка, я тоже долго колебалась - ты видела, до последнего момента ...
    Но дело в том. что с проверки прошло два дня. и если бы Сашка был мирный, он бы не голосовал так явно против меня, потому что я его спасла от смерти и все время защищала ... Поэтому единственный 1% за то, что Сашка - уже оборотень ... увы ... и это перевешивает мою прежнюю в нем уверенность ...

Мой голос прежний - против Сашки, и я его не поменяю ...
    Я - за окончание дня ...
    Давайте принимайте быстрей решение ... Уже хочется спать ...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну та, тому вона і голосувала зразу за закінчення дня, а не розбиралась з тим всім..

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Урдома, ти своїми діями підписуєш собі смертний вирок. Бо, якщо ти категорично вже не зміниш голосу, то в мене немає виходу, як тебе вішати.

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

Так, ще один момент, який мене "смущає" - вони тоді переголосували разом з Персі... персі наче чекала на неї... ну все. Досить .
    Якщо я помилився, то вибачайте, мирні. Голова не варить зовсім.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отут Ти і палишся знову. По моїх нотатках Сашка голосував проти Тебе на 4 день. Значить Ти дізналась про його статус після 4ї ночі. В нас було 3 завербованих перевертні (нульової ночі, першої і другої). Значить останній перевертень став перевертнем на третю ніч. Третьої і 4ї ночі не було вже вербовок. Значить, якщо Тобі сказали, що хтось - мир після 4ї ночі, то він не міг вже після того стати перевертнем аж ніяк!

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Так само як і Персі. І що?

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Все ясно. За закінчення дня.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Короче, вже і так всьо ясно. За закінчення дня. Чоловік кличе дивитись трансляцію запуску останньої ракети, яку пускають в космос. Через 10 хв вроді старт.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, закінчуй день. Якщо ти перевертень, то набагато "правильніший", ніж Урдома - мирна.

13. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, Нирванка для подтверждения еще разок синеньким

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Підверджую закінчення дня!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не той синій вибрала? :))) За закінчення дня

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ріксія негадує мені Windows 7 :haha:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, а зараз не жирним.. За закінчення дня
    Вистачить?

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

:haha: :haha: :haha:

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

НУ????????

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Блин, называется отошел на пару часов, а уже повесили)... Всем спасибо за игру!)

20. Masini

Masini Well-Known Member

Поздравляю Оборотней с победой :)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)