Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як бачиш таки Алекса! Тому і голосую проти тебе. Наведи мені причини, чому перевертень Урдома?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка, навіть якщо і ком, то ж можеш же бути перевернутим!! Ну як там 3 перевірки провтикати??!! То неможливо! Тим більше Ти був онлайн в ті дні. Напевно просто перші перевірки зробив ті, що казав, а потім Тебе завербували, тому і не було більше перевірок. І коли Ти спалився комом, то мафи тоді в Тебе стріляли в 4 ніч вроді, але жертви не було, бо Ти вже був перевертнем!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо ти читала тему, то я з'явився аж після другої ночі!!!! Після перевірки Твістер - я ініціював її повішання. Перевертень у нас лишився 3-й, тож я не міг збрехати з перевірками.

4. urdoma

urdoma Well-Known Member

Пожалуй, соглашусь с тобой, Сашка - Нирванка - оборотень

Что, опять говорить За окончание дня?

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блііііін!!!!!! Я вшоці!!!!!
    Урдома, напиши, щось! Аргументуй чому саме вона перевертень???????

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Нірванко! Даю тобі 100% аргументацію чому я не перевертень. Якби замість оцього допису я написав синеньким про кінець дня, то все! Кирдик!

Давай тепер доводь свою невинність/вину Урдоми

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо вона писала майже ні про що, ще й вчора голосувала проти Зю, але не зразу, щоб не палитись, а після моїх слів:
    При чому вони із Персі одночасно вкінці голосували! Було видно, що домовились зразу не голосувати, бо Персі теж чогось тягнула цілий день. Це ж очевидно!

7. urdoma

urdoma Well-Known Member

Потому что лично в тебе я уверена почти на 99%, что ты - мирный и не оборотень ... Я знаю твою роль, впрочем, ты ее сам называл ... Поэтому я действую методом исключения, так как я -то про себя уж 100% знаю, что я мирная ...

Я здесь играю первый раз, Риксия, подскажи, я имею право вскрывать свой статус или нет ...

8. Masini

Masini Well-Known Member

Urdoma, имеешь

9. urdoma

urdoma Well-Known Member

Я ни с кем не договаривалась, тем более, как можно это было сделать с Перси, против которой я подавала голос ...
    Я почему-то здесь играю в полном одиночестве, даже Сашка знает мой статус и почему-то ничего не понимает (может, Сашка не знает мой статус - это только мои предположения) ... Но я-то точно знаю его статус ... :dntknw:

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Давай уже свій статус.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка, а те, що Ти був проти повішання перевертнів постійно, як поясниш? Постійно Деріела захищав, що, не було такого?

Ще одна. Навіть не сумнівається в тому, що я - перевертень, а не догадується задуматись над тим, що Сашка може бути перевертнем теж!

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Та бо я - ветеран! Тому я і не хотіла закінчувати день, бо хотіла вирахувати чи лишусь жива я чи Ти, бо якщо я, то б ми виграли, якби вони в Тебе стріляли!!

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, зараз закінчу день тільки за те, що ти так тупиш!!!! Я ж написав 100% доказ чому я не перевертень. Що тобі ще треба?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звідки Ти можеш знати його роль? ;)

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, щось не сходиться....

15. urdoma

urdoma Well-Known Member

Тогда я вскрываюсь - я бронированный депутат, поэтому я до сих пор жива ...
    Спасибо, Риксия, за такой интересный статус ... Приятно осознавать защиту от всякого рода нечисти ...

Кстати, первые ходы я делала чисто по интуиции, потому что мне сложно было с первого раза врулить в ваш ход игры ... И только вчерашний ход со сменой голосов был осознанным - до меня не сразу, но дошло, что Зю подставляет своих противников, когда он начал сливать Сашку - а про Сашку я знаю, что он мирный - он меня проверял, а мне, как депутату, все докладывают ...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Виграти мені треба!!! Хоч я цілу гру і тупила, коли вірила всім підряд, але зараз не дамся!! Ти думаєш чого я так цілу гру тішилась? Чого була така впевнена в собі? Та бо я знала, що мирні мене не повішають, бо в мене хоч трохи, але важлива роль! Я ще навіть вчора ляпнула Зю, жартуючи, що йому тільки ветераном лишилось вскритись..

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

:haha: В нас нема такої ролі, Урдома! В нас є просто бронік, або депутат! :)))

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну ви й класно брешете... Я з вас обох в шоці. Ну добре УРДОМА

18. urdoma

urdoma Well-Known Member

Оказывается, появилась - это Я ... :good:

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Слушай, Сашка, я от тебя уж точно такого не ожидала - поэтому у меня складывается впечатление из-за твоего хода. что тебя сглазили - поэтому я меняю голос - против Сашки

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка, вона спеціально відкрилась таким статусом, щоб Ти їй точно повірив! Якби вона точно знала, що Ти - мир, то вчора, коли Тебе вішали, вона б зразу проти Зю голосувала, а не проти Персі, яку взагалі не вішали, а на той момент було 2 голоси проти Зю і 1 проти Тебе. І потім вона була, могла переконувати інших, що Ти - мир, але не робила цього!
    До речі, розумієш чому приймає зараз Твою сторону, а не мою? Чому вона вчора Тебе не вішала? Та бо напевно вона в Тебе вночі стріляла!

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Йой :))) Ну де ж можна так палитись? :haha: Якщо Ти точно знаєш, що Сашка - мир, то чому проти нього голосуєш? :haha:

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Рікся, може бути роль бронік-депутат? В переліку ролей такої нема, а про те, що хтось може мати 2 ролі, Ти вроді не писала..

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Урдома, бо остаточно забрехалась..

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо вона в мене стріляла, то вішайте мене спокійно. Ти ж ветеран.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)