Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пишу помало, бо одною рукою (друга в тісті :))) ). Я ж казала, що бігаю на кухню.. Але я вже привикла, до мене поганки цілу гру за дурниці чіплялись :)

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хоча ні! Не голосуй.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо Ти так спішиш? Може перевертень - Ти? Не даремно ж Тебе мафи хотіли повісити.. Га?

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Я вже проголосувала.. А в чому справа?

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо Редфокс перевертень і вона так радо вішає Алекса - значить когось вкусили минулої ночі крім нього.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Але ні... Різниці німає... Все-одно треба Алекса вішати.... Якщо повішати перевертня - маф вночі стрельне і все.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Все - вішаєм Алекса.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Я не перевертень. Не знаю як довести... Просто читай тему.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Значить зараз після ночі лишиться вона і хтось з нас. То буде означати, що перевертні виграли, хіба ні?

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Просто не спіши зараз. Треба всі варіанти переглянути..

6. Masini

Masini Well-Known Member

Стесняюсь сказать, но Редфокс не играет :))

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А іншого виходу немає. Не вішати Алекса, а когось іншого, то він вночі стрельне і виграють мафи. Хіба що ти - вампір.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Та всі зрозуміли.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Мав на увазі Урдому.

8. urdoma

urdoma Well-Known Member

Тю, Сашка, ну сам же меня проверял ...

Нирванка, голосуй за окончание дня ....

9. Masini

Masini Well-Known Member

Если все голоса будут против определенного игрока, и все голосующие за него проголосуют за окончание дня, то я его закончу :)

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, досить уже возити цю возню. Голоссуй за кінець дня!

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Якщо ти не вампір, то не бачу сенсу далі думати. Зараз однозначно треба вішати Алекса.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не вампір!! Я ніяк не можу бути із Зю і Твістер! Перечитай тему!

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну так, що ти ще думаєш? Зараз треба вішати лише вампіра! З перевертнем в нас ще є шанси виграти, а з вампіром немає.
    Якщо, ти не вампір, то лише Алекс. Так що не мороч голову і голосуй за кінець дня.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я просто відчуваю на собі всесвітню змову :)))

За закінчення дня.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В нас зараз взагалі шансів майже немає. Надія лише на те, що минулої ночі перевертні кусали або Алекса або Зю. В інших випадках ми полюбому програємо.

15. Masini

Masini Well-Known Member

Повешен Алекс - Лугару

Жду ваших НД

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Туплю... Зю вже висів... Надія на те, що кусали лише Алекса.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Думаю можна перевертнів вітать.

17. Masini

Masini Well-Known Member

Всем спасибо, все свободны. Ничего не случилось :)

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ОООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Опа-па!!!!!!! Найцікавіше почалося!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Нірванка....

19. Masini

Masini Well-Known Member

Если быстренько все сделаете, то сегодня закончим. Если нет - я уйду баиньки, а вы сможете побеседовать :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби вони кусали Алекса, то Урдома б так швидко проти нього не голосувала! Напевно таки мене, або Тебе.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Або вона і так знала, що жертви не буде, бо в них чергового перевертня вбили і отруєння не було..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)