Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ого. Урдома, объяснится не хочешь?
    Есть 100 % маф, но его ты не голосуешь, а голосуешь меня. Вот то, о чем я и говорила, вешаем сегодня мирного - прощай победа.
    Если ты в паре с Зю, то всё понятно, без вопросов. ) Он сейчас тоже придет меня голосовать, да? ))
    Или оборотни вместе с вампами решили сегодня мирного сливать, а там самим разбираться?
    Если же ты всё - таки мирная, то просто отдаешь победу вампам, или оборотням, уж не знаю.
    Аргументация да, мне понравилась. "Может, я чего - то не понимаю, но ты оборотень". ))) К такой и не придраться.
    Повесите меня - у мирных не будет шансов на победу.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такс... Закрутилось-завертелось.... Вешать Зю - это, конечно же, точное попадание, но вот к чему оно приведёт??? Я бы поискал еще. Кто за мой вариант?

3. Персі

Я голосовать вообще не буду. Надоело.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По моєму ця гра вже всіх змучила. А де дух боротьби і жага до перемоги?!
    о_О Ти ж Тоді теж матимеш шанс вилетіти!

До речі, Рікся. Якщо нехай зараз був би кінець дня. Було спочатку 2 голоси проти Зю, а потім голос проти Персі. Ще -1 Персі, бо не голосує. Хто вішається - Зю чи Персі в такому випадку?
    Цікавлюсь навіть не тільки по цій грі, а взагалі, бо давно вже цікавило як це рахується.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Можна переглянути від 20ї сторінки решту дописів Твістер і пошукати зв'язки. В мене не дуже є часу на то. І найбільш підозрюю комбінацію Твістер - Зю - Астрал. Хоча Астрал вже трохи під питанням. Чисто інтуїтивно.

5. Masini

Masini Well-Known Member

На этот вопрос я ответила на прошлой странице.

Если бы сначала был голос за Перси, а потом два за Зю, и Перси бы не голосовала, то все равно повесился бы Зю, т.к. голос против себя считается на конец дня, т.е. самым последним

6. Персі

І шо? ну нехай вампи там чи оборотні забирають, а то все мирні, да мирні у нас виграють

Блін, просто образливо до сліз, тиждень сижу в темі, стараюсь шось робити, тут напевно відсотків 40 всіх дописів мої - і я поганка. З якої радості?
    Яким я можу бути оборотнем, коли після вчорашньої ночі вампір Зю чогось заговорив "ну якщо ти мирна" і т.п. і намагався заручитись моєю підтримкою?? Вамп шукає підтримки у оборотня? Де логіка взагалі??
    Кароч, мені пох, хто виграє, набридло.
    Так шо вампооборотні, не соромтесь, можете виходити сміливо мене добивати

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там не було про пріоритет голосу проти себе:
    Я раніше думала, що він першим рахується.

Дякую за пояснення.

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ну так и что? Зю то в любом случае первым набрал, вне зависимости от того, в начале дня голос против себя засчитывается или в конце

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну та, але якщо зараз буде від когось голос проти Персі, а потім проти Зю, то висіла б Персі, якби її голос проти себе рахувався. Тому я і перепитала.

Персі, полюбе голосуй, бо поганки зараз можуть скористатись можливістю і Тебе злити!! І припиняй свої "я обідилась", як дитина, чесне слово.
    Вже починаю думати, що може в поганках - Ти.. Але вистава із Зю була занадто реалістична. Знач не мафка. Хіба що в різних кланах..

10. Персі

ОМГ, ше одна логічка
    Так, саме тому після ночі вампір мені написав "якщо ти мирна, давай шось придумаємо". Нормальний хід

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та хто вас знає. Він думає, що Ти - мирна і будеш помагати йому перевертнів косити. Взамін він Тебе рухати не буде, але є ж другий маф - той то Тебе і прихлопне, коли вони візьмуться за мирних.

12. Персі

А то шо він почав мене мирною вважати саме після останньої ночі ні про шо тобі не говорить??? Він же до того інакше, ніж "Оборотень Перси" мене не називав.
    Кароч, я змучилась

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага!! Щас ось! Кинувся перевіряти! В мене дипломна горить і я не встигаю навіть перечитати все добре...

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Що вирішили? Зю будемо вішати?

14. Astral

Astral Реаниматор

:haha:
    А вдруг и завербовала?.. Тогда всё.

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Оборотень Перси, у тебя ничего не выйдет. Зю не будет против тебя голосовать, даже если это даст 100% гарантию спасения моей собственной шкуры. Поэтому можешь смело меня добивать. Лучше уж ты, чем любой другой.

16. Astral

Astral Реаниматор

А откуда знаешь, что Перси храпит? Вы вместе... шастаете?
    (и понятно, что их двое сейчас - так к чему вопрос?)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зараз я більш явної поганки не бачу.
    Думала дописи Ггалла і Деріела передивитись, але вже почекаю до закінчення ночі. Маю надію, що вночі мафи завалять перевертня, тоді можна буде відштовхуючись від того перевертня пошукати зв'язки з четвертим :)

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я еще раз призываю всех подумать о том, чтобы оставить Зю оборотням.
    Но проголосую Зю, а то еще снова пропущу и автокильнусь.
    Если кто-то меня поодержит - сменю голос.

19. Astral

Astral Реаниматор

Они всё-таки отравили Зю...
    Может, тогда оборотня Сашку повесим? sashka.

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

А, так уже согласен Зю вешать? А сменить на кого согласен?

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Обратите внимание, КТО до последнего тянет и не голосует - Сашка, Перси и Алекс. они ЯВНЫЕ негативы, не голосуют, что бы к ним не было вопросов "а почему так а не не так", "а обоснуй" и тому подобное. Они ЖДУТ! что бы в последний момент, добить меня, либо еще кого-то.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)