Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На другу ніч, нє? Ну правильно, попередньої ночі Тебе завербували, а тільки цієї ночі Тобі ведуча статус прислала :))) Всьо збігається, пізно викручуватись :)))
    Я говорила про ту ніч, що вже була, коли Зю казав, що Персі буде лікувати.
    А якщо би була жертва, то, Рікся, Ти б відписала Сашці, що була? А правила кажуть, що не можна:
    Знач так. Цієї ночі Рікся написала, що перевертні тішились тим, хто в їх рядах поповнення. Я зрозуміла, що цієї ночі з'явився ще один перевертень. Сашка пише, що перевертні нікому нічого не зробили цієї ночі. То як - є ще один перевертень чи ні? :wacko:
    Коли я перечитувала дописи Твістер, то зауважила, що вона теж активно підбурювала народ саме перевертнів вішати.
    Рікся вже сказала, що був тільки 1 лікар!!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

До речі, Алекс - не мафія, я там ше раніше написала, шо вони з Зю виключають один одного

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Нірванка :haha: Нашо ти взагалі з ним розмовляєш? ))

зараз буде тут клоунаду розводити по повній )))

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже вроді здуріла від того всього.. Йду вже. До завтра!

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Так я ще й битися буду!!! :))) Як подумаю як він з мене перся, коли я доводила всім, що може бути 3 лікаря, то мене аж тіліпає!!!

4. Astral

Astral Реаниматор

Скажи спасибо, что тут ещё зомби нет. Они мозг... ЕДЯТ!

Ну, ты согласен, что Хельсингу можно и вскрыться уже?

Но ты ведь не в гробу спишь, правда?

За это и подозреваю ;)

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вобщем, товарищи, происходящие выходит из под моего контроля. Придется раскрытся! Я Хельсинк!

в нулевую ночь проверял Перси - не вампир
    в первую ночь проверял Дериела - не вампир
    во вторую ночь проверял Нирванку - вампир
    в третью ночь проверял Астрала - не вампир

а сказал что Доктор, для того, что бы обезопасить себя со всех сторон! и это сработало! я же выжил и совершил 4 полезные проверки! Теперь довайте душить негативов!

6. Персі

Фігня то всьо, я овода втопила, шоб його витягти )))))

Официально объявляю, что больше на мою поддержку в играх за мафию можешь не рассчитывать. Я не буду тебя больше никогда защищать, даже если буду считать миром. И я расторгаю в одностороннем порядке все договора про не голосования и т.д.
    Это вполне серьезно.

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

К сожалению, повлиял субъективизм. Я больше никогда такой ошибки не совершу.

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Почему? я разве тебе навредил?
    хотя как хочешь, дело твое! я тебе всегда помогал, а ты даже в этой игре умудрилась в первый же день 15 раз написать что сама против меня голосовать не будешь, зато призывала всех остальных меня вздернуть. очень красиво с твоей стороны (((

8. Персі

Это хорошо, пойду как я свой пособираю назад :))) Попытаюсь по крайней мере )

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

Предлагаю на этом закончить

9. Masini

Masini Well-Known Member

Если Сашка оборотень, то я ему сообщила, какой статус получила жертва: в случае укуса статус "укушен", в случае отравления статус "отравлен" соответственно. Если Сашка укушен или отравлен этой ночью, он об этом не узнал. Если Сашка не является оборотнем и его не кусали\травили, то о действиях оборотней он не узнал ни каким боком.
    Далее, касательно правил. Существует порядок ночных ходов. Эта ночь третья, значит первыми ходят вампиры. Они убили вышедшего на охоту оборотня, т.е. дежурного. Вывод - оборотни не смогли совершить НД.
    Еще вопросы?

10. Astral

Astral Реаниматор

Раз других хельсингов нет, придётся поверить. Хотя "доктор"... но других-то нет!
    И согласуется с

По личным отношениям? Хм.

А именно - оборотней.

11. Персі

Да не по личным отношениям, просто где - то наверное подсознательно больше веришь тому, кому хотелось поверить.
    В общем, впредь буду более бесспристрастна, только и делов )

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, ти читаєш, що я пишу? Я тут що людина-невидимка? вже задовбався двічі переписувати одне й те ж саме!!
    Новий перевертень з'явився. Але це наслідок укусу минулої ночі. А цієї ночі перевертні вкусити не могли, тому що по непарних ночах першість ходу належить вампірам і вони його вбили перш ніж той встиг вкусити. Якби це була парна ніч,, то ход перевертня зарахувався б. Що неясного???

П.С. - Ріксі, не ведися і не відписуй на провокативні питання.

13. Персі

:haha:
    ты сейчас совершаешь еще большую глупость, чем я с Оводом :haha:, причём, что движет тобою, совершенно непонятно :haha:, ну разве что вы на пару разработали такой план )))
    неужели кто - то поверит в этот бред? ))

Призываю настоящего Хелсинга раскрыться наконец и прекратить этот цирк )

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Підтримую. Чотири перевірки багато можуть сказати. Навіть якщо не вампір - це теж позитивна перевірка.

15. Персі

Якщо ти таки не Хелсінг, то лишається тільки Урдома. Зю я не вірю. Ні одному адекватному статуснику не прийде в голову розкриватись іншим статусником.

Сашка, якщо ми хочемо вішати оборотня, то треба Деріела. Він найбільш ймовірний. По решті - х.з., хто завгодно може бути

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

Ше Алекс може бути Хелсінгом

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

1. Перси - не хелсінг
    3. nirvanka - ? мені здалось, шо вона прийняла за хелсінга Сашку, як і я
    5. Астрал - каже, шо не Хелсінг
    6. Sashka-ua - каже, шо не Хелсінг
    8. Urdoma - ?
    10. Зю - ага, так і повірила
    11. Deriel Linch - не Хелсінг
    12. AlexLv - ?

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А я б Урдому вішав. Ну от ти б кого вішала, якщо відкинути Деріала, а?

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Тим більше, якщо вона ком - то вскриється.

17. Персі

Ну Астрал точно не оборотень, бо він висів автокілом, і з'явився тільки сьогодні.
    Ти мені поведінкою все - таки на мира змахуєш, я мир. Відкидаємо вампіра Зю.
    Лишаються Нірванка, Урдома, Алекс.

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

Я йду спати, не хоч Деріела - треба думати, може завтра хтось Хелсінгом ше відкриється.

ІМХО другий маф разом з Зю - Астрал.

18. Astral

Astral Реаниматор

Хе-хе.
    Верю - до тех пор, пока не появится другой хельсинг. Желательно, сегодня.
    А ты думаешь, Зю может быть оборотнем, а не вампиром?

Хорошо))

Ещё кто-то один - другой вампир.

19. Персі

хоча ні, Астрал до Зю якось не клєїться, хіба дуже вже круто зіграно

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

Я думаю, что он гад. :)))
    Если Дэриэл оборотень, то как он может быть тоже оборотнем? Он же его топил все время. Да и ругались они вполне искренне, имхо такое не сыграешь

20. Astral

Astral Реаниматор

Значит, теперь у тебя оба вампира - среди тех, кто не голосовал против Твисти?
    Я вот думаю - скорее, один.

И вообще, хватит уже оборотням меня в вампиризме обвинять! :)))

---------- Додано в 02:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ----------

Вот. Поэтому я ему сегодня и верю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)