Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Хелсингом может быть и Астрал и Урдома и его уже могли завербовать Оборотни.
    Ты могла быть Хелсинком! а теперь, будучи обращенной, специально выдаешь за Хелсинга Сашку, т.к. никто не может это проверить.
    Перси, извини ,я всех теперь считаю негативами, кроме Астрала и Урдомы - они вызывают наименьшие подозрения. хотя конечно может быть все что угодно.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не нервуйся ти так. Ми тебе поки вішати не будемо. оборотня треба знайти. І не Деріала. Деріала вампірчикам лишимо на ніч.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Та вже зрозумів... провтикав з тим "или"

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

да на здоровье

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я б урдому вішав... вона якась безкорисна.

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ты вообще понимаешь ,что если бы я был вампиром, то не протестовал бы совершенно против этого варианта?
    Если Дериел 100% Оборотень, то я бы сам ночью валил, а днем был бы согласен убивать КОГО УГОДНО.

Ладно, мне надоело разговаривать с Вампирами и Оборотнями. Приду когда появятся Мирные, или уже завтра!
    Всем пока. Сорри если вспылил и кого-то обидел! :)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, я ще від вчора тішусь, що не видно? :) Тут вже такий маразм почався, що я вже нічо не шарю.. Сашка каже перевертнів не вішати, а чого? Я того не розумію. Вони тепер так само можуть стріляти, як і мафи. Навряд в них було 4 вербовки. Тепер взагалі по 2 жертви буде вночі..
    А по версії Сашки - ми мафки були :))) От як дурочки з самого початку гри з Персі в компанії разом тримались, голосували так само, одна одну не рухали, то ми так придумали не спалитись :))) Висновки просто геніальні! Всьо, Персі, тепер нарешті і Зю нас розкусив, капєц нам.. Зато ми вже не мафки! :)))

І так, позбирала цитати Твістер про інших. Плюс тим, кого прикриває ніби, мінус тим, на кого наговорює.

+ Урдомі:
    -Деріел, -Ггалл, -Персі, -Вєл. Знач мафів тут напевно нема. Хоча для галочки могла б когось одного приплести.
    -Деріел:
    -Тверезий, -Ггалл:
    -Алекс:
    -+Зю, хоча то було вимушено, і потім проти нього голосувала, хоча він не висів, тому -+:
    20 сторінок. Більше - лінь. З того висновок:

Урдома +
    Зю -+
    Деріел --
    Персі -
    Вєл -
    Алекс -
    А ще вона рухала Овода, Ггалла, Тверезого, які мирними були. Знач думаю, що своїх вона не рухала.
    Не рухала взагалі: Астрал, Сашка.

Сашку відкидаєм, бо він її повісив. Знач найбільш ймовірно з нею в парі були: Урдома, Астрал, Зю.

7. Персі

шось забагато, треба двох ))

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

та він просто злиться чогось на мене, не знаю вже, чого )

8. Astral

Astral Реаниматор

Зачем?!?!?!

А про запас? Вдруг потратят на того, кого тут же убьют.

Так пусть вскроется, проблем-то! Если он завербован, всё равно новых проверок не получит.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от як в воду дивилась :)))
    Зю вважає їх мирними:
    Якщо маф Зю - то другий маф точно є в тому списку.
    Якщо Зю - не маф.. Хм.. Впринципі він зі мною помиляється, тому може і двох мафів записав до себе в компанію.

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Може ще бути, що він - перевертень. При чому не бос, а вербований. Бо він не зразу до Тебе чіплявся.

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви мене всі сьогодні вирішили задовбати питаннями на які я тільки пару дописів назад давав відповідь???

11. Персі

Сашка, а може все - таки Деріела?
    Дивись, вампірам, шоб вижити, треба обов'язково стріляти оборотня. Знач, вони по - любе будуть стріляти срібними кулями! Попадуть - чудово, не попадуть - жертв не буде, теж добре. Розумієш?
    А шо з оборотнями, неясно. Може, Ріксі справді розважається і х.з., скільки дала їм вербовок

12. Astral

Astral Реаниматор

Не, я не Хельсинг. И даже я бы уже вскрылся - 4 ночи прошло! Вывод: завербован наш герой. И потерял свои способности.
    Видимо, одну проверку имел - Твисти. Если больше, пусть скажет.
    А кто именно - Перси либо Сашка (Нирванка?..) - думать надо. Если надо.

Какие ещё варианты?
    Урдома тоже отпадает сразу, если что. Её меняли, но ходы совершались => она не первовервульф. А вербовать отсутствующих тоже никто не будет.

13. Персі

Я мир! Чо ви до мене всі пристали

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Логічно. Тоді тебе.

15. Astral

Astral Реаниматор

Ладно-ладно, понял я.
    А Перси согласен попробовать? Она будет говорить, что невкусная, конечно...

Там и так, куда ни ткни - в оборотня попадёшь! Поэтому можно и явного вешать, в принципе.

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Нравишься ты всем ;)
    Оборотням тоже, судя по всему.

Те же доводы. Меня не было, чуть не автокилл.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Нравишься ты всем ;)
    Оборотням тоже, судя по всему.

Те же доводы. Меня не было, чуть не автокилл.

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тре подумати. Завтра. Вона допомогла в попередньому повішанні, але це було на руку оборотням. Цілком імовірно вона серед них.... Я в шоці. Перевертнів визначити то надто тяжко.

17. Персі

По Урдомі не канає. Вона вчора з'явилась, голосувала, писала, її ніхто не підозрював. Нормальний кандидат.
    Ти - справді сильно навряд, чи оборотень, бо з'явився тільки сьогодні

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка, чого цієї ночі мафи не прибрали Деріела? Якщо він такий явний перевертень? Та бо тому, що не збираються цього робити, бо знають, що ми його повісимо! В крайньому випадку пристрелять його останнім, якщо він сам лишиться. Зараз не розумію нашо тримати поганку в наших рядах. Тим більше цими своїми результатами нд він себе остаточно спалив!! Мовляв "ой, один раз на перевертня попав, і то мертвого, бугага, винен рандом" - брєд якийсь взагалі.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я не могу быть Оборотнем. понимаешь, это не логично, будучи Оборотнем ловить и пытатся убивать Оборотней, раз за разом самому голосовать против Оборотня-Дериела и других просить это же делать.
    И вампиром быть не могу, потому что СЕЙЧАС, да и ВЧЕРА, мне не было бы выгодно Дерила вешать, мне было бы выгодно наоборот, вешать кого угодно другого, а Дериела как 100%ного Оборотня, я бы мочил сам, ночью.
    К тому же я Доктор и ни разу не дал в этом усомнится, в отличии от Дериела у которого ВСЕ 4 проверки ушли либо в молоко либо трупов проверял.

20. Персі

Подумайте про те, про що я написала про срібні кулі. Які заперечення?
    Чому ніхто не реагує? )

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Де логіка? Хто почав розгон на Твістер? Очевидно той, в кого була її перевірка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)