Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

ну ок, давай пробовать твой план, Деріел

Мне тут пришло в голову, а что, если ты вампир, стрельнул прошлой ночью в Дэриэла, потому такая уверенность, что он оборотень, а сейчас круто меня разводишь. ))
    Ведь всё, что нужно сейчас для победы - это повесить кого - то из клана - конкурента. Дальше будет дело техники практически. ) Шансы мирных всё равно остаются лишь призрачными шансами. )

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо вона ктулху, то вскриється. Тоді і будемо думати. А якщо ні, то повисне.
    Персі, чому ти вішаєш Деріала? З яких міркувань???????

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ж написала свій список ймовірності поганок, Алекс і Ггалл по моєму лідирують. Тому за них і голос. Якби я хотіла вішати Деріела, то б проти нього і голосувала, логічно, нє? То Урдома, Твістер і Зю його вішає - чому в них не питаєш чому вони його вішають, а питаєш в мене?
    Я проти повішання Деріела, бо вважаю, що краще повішати вампіра або перевертня, ніж переверня або мира. А за кого мені голосувати? За Ггалла вже теж нема голоса, Твістер забрала. То по твоєму - всі, хто вішають Деріела - нормальні, а хто за когось іншого - голос зливають? о_О Сашка, Ти ж виходить тоді, що теж голос зливаєш! :)))
    Чи Ти вважаєш, що краще вішати Твістер, яка відкрилась рольовиком, а значить не може бути вампіром, і не може бути перевертнем, якщо не бреше, звісно. Га? Не краще вішати того, хто є негом майже 100%?

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Вона вже відкрилась!!

4. Персі

Сашка, а кого вішати?! Він або отруєний, або перевертень.
    Твістер практично відкритим текстом відкрилась, і якщо вона не бреше, то роль її дуже корисна

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Давайте ЗДурдому повішаємо.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка, якщо поганки не Деріел, не Алекс, ні я, ні Персі, ні Ти, то лишається 5 людей, а поганок 6. То хто тоді?

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ДЕ?????.............

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Нірванка точно мафка - попередження мені дала :)))

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Хочеться відповісти словами Задорнова про американців. :)))

НУ ДЕ??? ДЕ Я ПИСАВ, ЩО ДЕРІАЛ НЕ ПОГАНКА?????

8. Персі

алекс поганка імхо

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

давайте, але вона навряд чи оборотень, швидше вампір

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що скажете? Urdoma вішатимемо???

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти не хочеш, щоб його вішали! Чому? Якби він був поганка, то б хотів, нє?
    Хіба що ти точно знаєш, що він поганка, бо ви заодно.

11. Персі

зараз пошукаю

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бери вище - я модер! :))) Тільки нікому не кажи, бо мене приб'ють вночі!! :)))

13. Персі

А во, вже Нірванка знайшла. ІМХО такі дописи хіба на ктулху тягнуть

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо її? Чо не Ггалла? Чо не Алекса?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нє ну чесн слово! Ну вже тричі написав чому його не варто вішати і ти вчетверте перепитуєш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Давайте вішати Алекса. Може під страхом смерті розкаже нам щось цікаве :)

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Я не перепитую, я Тобі показую чому я подумала, що Ти вважаєш його не поганкою!

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І це вже тричі написав. Нірванка - маф. Все більше переконуюсь. Ну не можна отак ттттттттттт.......

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Короче, Сашка, не мороч голову. Ким Ти вважаєш Деріела?

19. Персі

Нірванка, мож ми тебе повішаєм? :)))

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що тут неясного??

П.С. - ти сама сказала, що поганок шість. Чому ти інших кандидатур не розглядаєш?????????

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)