Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А ось і четвертий мир, ІМХО. :))) Тобто третій. )) Я, Зю і Астрал. Хто четвертий - вже не знаю, шо думати. )))

Астрал, а ты часом не Хелсинг? :))) Вот это был бы номер ))

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Нафіга поганці перечитувати тему спочатку? :))) Соклани би просвітили, шо й до чого. ))
    Може бути такий хитрий хід, але до нього ше додуматись тре було )

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Урдома, форум деколи висне, в мене вчора вис. Сьогодні ок.

Алекс, я теж вчора в Ріксі питала чому Астрал не вилетів автокілом. Вона пояснила, що він не голосував раз. Тобто він рахується як окремий гравець.
    Це ні про що не говорить, бо, наприклад, я постійно, ким би не грала, перепитую у ведучих такі сумнівні питання, бо ведучі просто можуть щось пропустити. Так що за таке чіплятись просто смішно, ІМХО.

Астрал, кльово, що явився :) А по суті? Які враження? Тему читав?

Прийшла з думкою - треба вішати Сашку, але перечитала ці нові дописи на кількох сторінках і склалось враження, що нарешті почав писати в свому стилі. Зараз прикину список хто є хто і яке йому місце лишиться :)

І так. 3 вампіра. 3 перевертня.
    Спочатку вампіри. Методом виключення:

1. Перси - мир
    3. nirvanka - мир
    5. Астрал -
    6. Sashka-ua - мир?
    8. Urdoma -
    9. Twister - роль
    10. Зю - лікар
    11. Deriel Linch - дестроєр
    12. AlexLv -
    13. GGall -

(Ясно, що ролям вірити не треба бездумно, але все таки вони мають перевагу перед невідкритими. та і поки що всі відкривались щиро)

Кандидати в вампіри: Астрал, Урдома, Алекс, Ггалл.

Перевертні. Думаютак:

1. Перси - настрій не змінився, навряд.
    3. nirvanka - точно нє
    5. Астрал - напевно ні, бо нашо було вербувати того, хто може вилетіти
    6. Sashka-ua - може бути вербований, бо чіпляється до мене :))) і ще він якось досить швидко підтримав ініціативу Деріела вішати Твістер. в даній ситуації не варто поспішати. а була думка не вішати нікого. а йому хоч би когось повісити.. ну так мені здалось
    8. Urdoma - навряд чи би її вербували, хоча.. може навпаки - вона може довго протриматись, бо проти новенької мало хто захоче голосувати
    9. Twister - в мене враження, що вона за нас переживає, тому навряд
    10. Зю - за нас переживає, так що навряд
    11. Deriel Linch - єдиний не відповів мені що робив на профілю Астрала :) може бути вербований
    12. AlexLv - не знаю. може
    13. GGall - теж не знаю. може

Кандидати в перевертні: Сашка, Деріел, Алекс, Ггалл

Складаю списки поганок:
    Астрал - 1 бал
    Урдома - 1 бал
    Алекс - 2 бали
    Ггалл - 2 бали
    Сашка - 1 бал
    Деріел - 1 бал

Знач вішаємо Алекса, або Ггалла. Або обох виводимо в лідери.

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Зю, Ти забув червоним голос виділити.

3. Astral

Astral Реаниматор

Интересно про подсознание ;)
    Кстати, в таком случае оборотням нужен именно ком против вампиров, чтобы их искать. "Своего" проще убить... хотя тоже не факт.

("вампиры связками курятся" :))) )
    Уговариваешь не стараться повесить оборотня?

И правда ведь! Живут и плодятся!

4. Персі

ну подожди, я так не играю. :))) Ну ты же умный, смотри, сейчас ни оборотни, ни вампы не могут победить без мирных. Нам нужно воспользоваться этим и как - то просчитать, когда выгоднее убирать вампа, а когда оборотня. Мож, прорвемся каким чудом еще. :))) У нас же есть еще (вероятно) блокер, если Твиста не врёт про свою роль, то вообще хорошо.

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Аааа!! Зачем столько бп-шек!! Мозги уже плавяться)))

Нирванка, я думал это шутка такая. Я любопитна Варвара, угу)

6. Astral

Astral Реаниматор

Хотел на Хельсинга учиться, не взяли. Самоучка!
    В смысле, мирный. И даже не завербован. Не стали брать того, кто ни разу не появлялся.

Этим занимаюсь!

7. Персі

Астрал доставляет постами, уже кажется, что 10 - летней давности :)))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може йому просто цікаво :) Якби мене кудись так в гру запросили навіть в ролі мафа, я б обов'язково все перечитала, щоб потім дурниць не молоти.

Ще одна думка щодо таємниці першої ночі. А може в грі є блокер? Треба подумати про ролі.

1. Перси -
    2. Тверезий - простий мир
    3. nirvanka - мир
    4. овод - лікар
    5. Астрал -
    6. Sashka-ua -
    7. Щаслива - цілитель
    8. Urdoma -
    9. Twister - ктулхуїс (Персі і так озвучила, нема чого приховувати)
    10. Зю - лікар
    11. Deriel Linch - дестроєр
    12. AlexLv -
    13. GGall -

Ну то я так приблизно, щоб просто кількість ролей вирахувати.

Астрал, Сашка, Урдома, Алекс, Ггалл. Серед них було з самого початку 3 вампа і 1 перевертень. Знач 1 з них - мир. Плюс Персі. Є 3 лікаря, ком перевертнів, знач для рівноваги і нам в допомогу має бути ком від вампірів. Якщо він досі не виліз, знач всьо добре - ми вішали не тих, кого він перевіряв. А напевно попадав на мирів, бо вже б кричав хто маф. Тож, блокератора нема. Як максимум - бронік. Але думаю, що Рікся нарешті вирішила дати мирним мало можливостей, щоб мафи відірвались. Тому може і кома навіть нема..
    Нє, думаю, що є ще або блокер, або ком вампірський. Якщо ці гравці можуть бути повішеними, або прибитими, то вилазьте. Нам і так втрачати вже нема що. А якщо не будете повішаними, то хоч після результатів дня залиште якийсь натяк на нд, бо мало шо там буде завтра..

9. Персі

:haha:
    злосна ведуча )

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нє ну ви таке бачили!!! Одних назвала імовірними перевертнями, вампірів зовсім у неї немає, а людей, про яких не знає пропонує вішати!!!!

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені було байдуже хто що там робив на профілю Астрала, але було цікаво хто відпишеться.
    Злякався і тому нарешті відписав? ;) А-я-яй.. :)))

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Деріел, що таке бп-шки? І що таке ТТ?

12. Персі

я вже не можу в то грати, чесно ))

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Значить так... Моє враження:
    Твістер мафка. Зю маф і вскрився доком. Нірванка мафка і вигадала цікаву теорійку про три доки, чим зберегла життя Зю.
    ще підозріло виглядає ЗДурдома Урдома і Персі. Деріал можливий перевертень, але зараз корисний.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то вампірів нема? о_О
    Не помітив того?
    Якщо я думаю про когось, що він - мир, а про когось не знаю що думати, то хто з них більш вірогідний негатив? Ясно що не мир!
    Ти захищаєш Алекса і Ггалла?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мафка, яку захищаєш.

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Захищаю і що?

16. Персі

ви мене вбиваєте )))))

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:crazy: Белка летяга зелёная направо любит грызть дерево. Давайте её за это вешать!)

Белка :crazy:

Нирванка

Бп-шка - большой пост

ТТ - слёзы )

18. Masini

Masini Well-Known Member

Анимешный смайл, обозначающий плач :)

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А мені то ТвісТер :)))

20. Персі

Да )
    Отличный план, вампиры, выходите и поддерживайте людей :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)