Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Алек, якщо ти мир, то хто тоді поганки? )))))))))))
    Мене криє ))))
    Сашка мені видається щирим, він мафом якийсь більш обережний, чи шо. Зю не вірю, щоб так мене розводив. І хто ж четвертий мир? ))

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Перечитував, тільки що... от наприклад цікаво, десь на початку приводила аргументи проти Зю, грузила його, а потім якось зразу перестала, хоча він на її питання не відповів... може вона перевертень?

3. Персі

Саме так. :) Ще вчора. ))
    Я запитала в неї, бо саме Твістер запросила його до нас на заміну :haha:
    Тему треба читати )
    Сашку понесло. :)))

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Якщо не рухати Астрала, мирні Сашка, друга я думав, що ти, але щось зовсім не впевнений, третя можливо Нірванка...

5. Персі

ну шось ти погано перечитував. ))
    Я пояснила і чому спочатку його підозрювала, і чому перестала, коли він відкрився доком.
    А взагалі круто, спочатку мене звинуватили в тому, що я перевертень, бо я наїхала на Зю, тепер знов перевертень, бо перестала наїзжати. :)))

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я згадую як вона Овода вішала вперто. І знає ж, що він так грає, що в нього такий стиль гри, а все-одно вішала.
    Блін мені дипломну тре писати, а тут ця мафія. Вже термін піджимає...

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Цікаво, а чому питала? Тобто ти мирна, ведуча можливо помилилась, а можливо в неї були якісь аргументи... і ти хотіла, щоб якщо ведуча дійсно помилилась, можливого мирного вивели автокіллом?

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Они понимали\понимают, что меня сегодня\завтра либо убьют, либо повесят, так как я палюсь. А так как я до сих пор я , то уже и умру собой - лузово меня обращать уже.
    Фактически своими, иногда, не совсем правильными, не совсем адекватными постами, публично высказанными проверками я продлил себе жизнь, именно как человек, которого рано или поздно убьют. Вот только терь оборотням выгодно мафа весить, коим я являться впринципе не могу, а мафие выгодно оборотня весить, коим я так и не стал. А терь обясните мне один простой момент... Почему против меня уже 3 голоса?! В этом нет никакого смысла!

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Давай краще від протилежного. Кого б ти відніс до вампірів?

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Перевертні характерні різкою зміною настрою, тому моожливо ти з ними)

11. Персі

Бо Твістер пропонувала його повішати, як такого, що все - одно автокільнеться. :)

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Погоджуюсь! Я вже писав:

13. Персі

Сашка, він нормальний був?? Овод?? Відкривається ще один лікар, я сто раз кажу - Овод, вийди шось скажи. Він мовчить дві години, як партизан.
    Людина під загрозою підвісу, але вперто не хоче розказати, кого лікував. І шо він доброго зробив?
    І не треба казати, що він однаково грає завжди, бо то неправда. Вам, може і однаково, а мені - ні.

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Давай... будем думати... от не знаю, хто скорше мирний Персі чи Нірванка?... Відповідно Дєрієл скорше перевертень, Галл - напевно теж, хоча може бути і вампіром, Зю - всетаки напевно вампір, Твістер - не знаю, і там і там може бути, хоча напевно ближче до перевертнів, Урдома - ближче до вампіра, Астрал - якщо не мирний, навіть не знаю куди його...

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти ж розумієш про що я. Хтось інший будь мафом навигадував би тобі лікувань яких хочеш, але не Овод. Він до гри з посмішкою ставиться. А, якби він сказав кого лікував, то відкрив би і мафам очі. І ті б точно знали, чи кулю іншу взяти чи ще раз такою пальнути.

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Дааа? І тому коли голосує одна Твістер, треба зробити на цьому акцент ведучої???

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хотілося б почути що скаже Нірванка про ситуаію, що склалась.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

І знову ж таки! Коли це таке було, щоб наша "спец по голосуваннях" Твістер пропонувала вішати людину, яка й так може кільнутись. Тобто просто змарнувати голос! ????
    Викладай свої міркування про неї і не мороч голову.

18. urdoma

urdoma Well-Known Member

Дэриэл, я веду себя спокойно, как и подобает мирному новичку - сильно не выступаю и поддерживаю определенное большинство, которое хочу поддерживать ...

Кстати, это только у меня форум немного виснет?

19. Персі

я подумала, що вона натякає на те, що вона ктулхуїст
    Алекс, зараз я розкажу всьо, шо я про тебе думаю

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Алекс, ти взагалі нормальний? Тільки почала сумніватись, шо ти не поганка. Шо за дурні приставання? Алекс - мир, якого я знаю, аналізує дописи, а не те, хто шо спитав у ведучої і хто коли шо відредагував. По - твоєму уточнення щодо автокілу дивно для мира? Я чесно, навіть не знаю, як на то реагувати. Нірванка от уточняла у ведучої, чи марнується хід, якщо вішається черговий вампірооборотень. І шо?

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Сашка, розцінюй, як хочеш, але я була впевнена, що Овод не чистий. Я його позавчора витягла з підвісу, між іншим. І шо? Він кидався дурними жартами, а потім взагалі пропав. Ну не треба, Овод - мир шукає мафію, специфічно, по - своєму, але шукає. А тут не було нічого. Я вже його в одній грі спалила на аналогічній поведінці, і він тоді був мафом. Тому й була впевнена, що нечистий.

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Чекай... перегорни сторінку назад і почитай... я тебе не грузив... я спочатку написав, що Астрал скорше мирний, далі відповідала ти вже сама... як ти написала, так я і перепитав! Де ти тут щось не нормальне побачила? Я по тобі і інші речі писав, якщо ти не помітила.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Тут, что новеньких, что не новеньких, мирных всего 4-ро, поэтому твои мысли послушать было бы тоже очень интересно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)