Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка, в мене є по Твістер певні думки. Ну якщо я правильно зрозуміла її натяки. Я б поки її не рухала.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Я пропоную Алекса. :)))

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Новенька імхо - вампір. Оборотні не пішли б того, над ким загроза автокілу, а на вампа вона нічо так тягне.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мдаааа.... НЕМАЄ СЛІВ!

3. Twister

Twister Well-Known Member

Ні, не хочу. Я хочу саме перевертня повішати, а не вказати аби кого, аби тільки не повішали мене.

Я - чесно кажу - того Ггалла початково пальцем тикнула. Але щось в реакції Деріела мені підказує, що я таки права. Вгадала. Думаю, дуже ймовірно, що вони справді зв'язка. І пропоную дійсно залишити Деріела на завтра. А з ГГалла вже зараз розпочати.

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я не здивований... До тебе маленьке питання, про негативів я питати не буду... кого вважаєш решта 4-ма мирними?

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Почему же наполовину? =)
    1\13 - он мог быть оборотнем, но он им не оказался, значит
    3\12 - он маф. так? Шансы слегка отличаються, правда?) К примеру тот же Зю мне был тоже подозрителен, но игроки выбрали Трезвого. Мне что надо было быть себя в грудь и говорить *Нет! Вешаем Зю!* Зачем мне это? В первый день при игре за город никогда низя быть в комта уверенным, а вот подозревать надо всех. Оказался бы мафией, было б отлично, а не оказался.. ну что ж, шансы сыграли против него.
    Проверка была рандомная.

Про Овода я кажеться доступно росказал, нового ты от меня ничего не услышиш.

Ничего подобного. Перечитай этот день и поймёш почему именно Овод повис.

Угу, и из-за типа того что я не при делах я до пяти больших постов утром написал)
    Мне нужна инфа, а инфу надо както получать, иначе кто я мы в этой игре? К примеру возьмём тебя - пришла, написала несколько несвязных логикой слов и пытаешся всем внушить, что это именно так и есть)) А все из-за того, чтоб просто присоидениться к большенству. ) Намана играем)

Из-за Твисти я терь минуснул вам, кланам, одного мирного, которого вам не выгодно вешать. Вообщем-то все) Как для утра, считаю совсем неплохо)

6. Персі

)))))))) трьома ))

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Да я не о шансах, в первые дни обычно руководствуются интуицией, а не мат вероятностью)... Ладно, я думаю на этом остановимся, а то эту тему уже и без меня не раз перемусоливали...

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нє, блін! Ну твістер такого б не написала - це точно!
    В нас куча мафів і перевертнів, а ти вперто не хочеш вішати їх втупившись в людину, яка просто була не надто активна. Це не Твістер, яку я знаю.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Не важливо! Так кого??

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я понял, что ты внимательно читаешь, но на вопрос ты всёравно не ответила)))

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Сашка, тобі я напевно найбільше довіряю... а на твою думку, хто троє мирних?

10. Персі

Тебе і Зю.
    На третього кандидатів кілька: Твістер (якщо я правильно інтерпретувала її натяки), Нірванка (видалась мені щирою ще з нульового дня), не можна виключати, що Деріел.

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Доречі, а я от так подумав, Астрал скорше всього мирний... звязка Астрал-Любімая не голосувала два дні, але Ріксі їх не вивела, я думаю, що на них в грі має триматись якась важлива частина... Тоді моя трійка Сашка, Астрал... ну і напевно Персі.

12. Twister

А ти вперто не хочеш вішати жодного з пари "Деріел-ГГалл", хоча мирних вього чотири, і один з них напевно Персі, має бути ти сам, і що - Деріел і Ггал також обидва мирні?

13. Персі

Вони рахуються за двох різних гравців, а не за одного. Неголосування Любімої не рахується як неголосування Астрала.
    До речі, Твістер, той Астрал збирається грати?

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ти здається себе забула ;)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Важко сказати, бо між мирними і перетвореними мирними важко розрізнити. Взагалі не уявляю як тих перевертнів шукати, якщо вони пів-гри можуть грать за мирних, а далі бути вкушеними. Ти тоді на їх голосування поглянеш і ніякої логіки тут застосувати не можна! То взагалі пошук на інтуїції. Вампіри, то ті хоч всі одразу діють разом і цілспрямовано.
    Ну я мирний, може, ти і ще хтось. Треба Персі перчитати.....

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А, може бути, не знав...

17. Twister

Я його видзвонюю по всіх відомих мені номерах. Глухо як в танку. Я вже просто за нього переживаю.

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Писал, что собираеться(вконтакте). Не теряем надежду )

19. Twister

Все, я покину вас годинки на пывтори, маю працювати

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ха-ха!!! :haha: Я не можу!!!! :haha:
    Це вже, мабуть, уточнила в ведучої. Шкода свого втрачати? Чи спеціально в тіні його тримаєте?
    А це в сокланки питаєш?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)