Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, я мала на увазі того кома, що вампірів перевіряє.
    Ну та, були цікавіші кандидатури.

Я ще таке зауважила в своїх нотатках. Дивіться:

1 ніч. Деріел перевіряє Тверезого.
    1 день. Деріел голосує спочатку проти Овода, до речі, першим проти Овода, а потім серед останніх проти Тверезого.
    2 ніч. Деріел перевіряє Овода.
    2 день. Деріел першим віддав голос проти Зю, а потім серед останніх змінив на Овода.

Може хтось побачить більше, але я от собі думаю - краще голосувати проти того, хто може бути або мафом, або перевертнем, а не проти того, хто тільки вампіром може бути (він ж бо знав, що не перевертень, а вкінці все ж голосував проти нього).

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Для меня Дериел на столько очевиден, что я просто не знаю как это выразить словами. Не замечать этого может только Оборотень. а вампиры будут тихо сидеть в засаде и ждать что бы мирные вальнули Оборотня-Дериела.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

и в третью ночь проверяет Зю.
    но я немного не это имел в виду. действия Дериела мы все помним. я хотел, что бы каждый из нас поставил себя на его место и попытался смоделировать СВОИ действия будучи Дериелом-Дестроером. а потом сравнить, хоть что-то сошлось бы?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну не знаю чому він так зробив, я б Тебе в першу чергу перевірила, бо Ти - жук :)
    Точно.. Навіщо він перевіряв Тверезого, який взагалі давно не грав і маловідомий як гравець? Були більш активні і сумнівні гравці..
    Ти мене з одної сторони переконуєш, а з другої - хочеться вчепитись до Твоєї манери переконування. Чомусь зараз Ти спокійний, ніби обережніший чи що. Чому? Що сталось, що Ти перестав себе вважати героєм гри? :)))

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

Я б перевіряла Овода, Персі, Тебе, якби Редфокс була б активною, то б її. Бо це гравці, яких мені важко зрозуміти. Може Твістер ще, або Деріела.
    Ну але то ж не правило, що всі мали б думати однаково і робити одинакові ходи, якби мали ту роль.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

тоже вариант
    А когда, если не сейчас? :))) Если у него есть проверка редиски. Может, стоит, даже если нет. Кроме случая, если все его проверки мертвы. )))
    Откровенно говоря, я думаю, что уже пох, потому что наши шансы на победу более, чем призрачны. ) Выше написала расклады. Но потрепыхаться можно. )
    Моїм методом виключення він не вписується в мири ) х.з., що думати, я спустошена, була впевнена, шо Овод маф

5. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Зю я начинаю тебя подозревать... только уже не в рамках игры. Либо со мной чтота не так, либо с тобой, либо с нами обоими, но это уже настоящая параноя. Как я могу думать в правильном направление, если ты постоянно меня цепляеш? Не вериш мне, так вешай, в чем проблема? Если просто охота пообщаться, гоу в асю. Какие нафиг синие голоса? Что ты ваще твориш, сейчас куда не глянь - одни вампиры и оборотни. Что тут думать? как бы не спалить всю свою связку? 1-2 твоих союзников в инактивах - это я тебе гарантирую. Возможно Твисти с тобой, но кажеться что она какрас таки оборотень. Поэтому я голосую так, как опыт мне подсказывает, так считаю нужным. Твистер

Ненравиться - вешай меня за это.

Ах да.. мои проверки.
    Даже не пытайся меня подстроить под какоето шаблоны мышления, первые две ночи я фактически монетку бросал. Не угадал\не повезло - неважно. Это мои проверки и это априори. Третья - я должен был тебя исключить, так как если бы ты попался, то это бы дало море инфы о твоих союзниках и о ситуации партии в целом. У меня подход к игре не стандартный и не пытайся угадывать мои мысли - у тебя не получаеться. Снова таки, чтота не нравиться - вешай. Не вижу абсолютно никаких проблем. Возможно, после того как ты увидиш роль простого смертного ты оспокоишся и перестанеш доставать меня с игры в игру.

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну я же с самого первого дня так себя веду. Уже не раз объяснял этот момент. Давайте сейчас меня повешам на основании того, что я не сею неразбериху.
    Я вскрылся что доктор, ДВАЖДЫ говорил кого лечил кроме себя и в те ночи НИКТО не умирал. Потом Дериел сказал что я к тому же и не Оборотень.
    Наверное очень правильной была бы тактика мафов, сначала спалить меня, потом заставить вскрыться доктором и никого не убивать, что бы попробовать в этом кого-то убедить.
    Да все не одинаковые, но все более менее по игравшие в мафию, будучи Комиссаром, пытаются совершать логичные проверки, а не ненужные и непонятные.

Кто еще хочет написать свои действия в роли Дериела-Комиссара? ну просто что бы сравнить!

7. Персі

Я бы тебя в первую очередь проверила, чтоб не беспокоится :)))

Но тут еще такой аспект есть - он же написал в течении ночи, что идет проверять тебя, ну вполне очевидно намекнул. ) Почему тогда никто не среагировал )

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Залишається вибрати кому вірити: Деріел або Зю.
    Я вірю в їх ролі, значить вони не мафи. Можуть бути перевертнями і вже без ролей. Але ймовірність поганки у них 50 на 50.
    Значить їх рухати не треба.
    Треба вішати того, хто може бути мафом або перевертнем.

Мої варіанти: Алекс, Ггалл, може Сашка, Урдома.
    Проти Твістер не буду голосувати, бо це погано закінчиться. Деріел першим був проти Овода в перший день і тоді посипались голоси проти Овода, а в другий день був першим проти Зю, після чого теж пішли голоси проти Зю.. Карма. А довіритись чуйці Деріела теж не можу, бо він вже теж мирних вішав, як і ми..
    Я в прострації.. Якась задуже напряжна гра..

9. Персі

:haha:

Нє, ну Зю в мене викликає довіру, Нірванка теж.
    Нірванка, а чо тобі Сашка не подобається?

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Підтримую Деріала. Твістер. Нірванка, твої дописи я просто описати не можу. Ну от не вписуються ні в яку логіку!!! Аргументація з пальця висмоктана!

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Конкретно - що не ясно?

Чому голосуєш проти Твістер? Аргументи? Чому підтримуєш Деріела, про якого писав, що він - поганка?

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Він зазвичай як отак в гру влітає, то перечитує все уважно і робить дуже розумні висновки. Звісно, не кожної гри вдається показати себе, але все ж - прийшов і нічого толком не сказав. А йому було видніше, бо мав би перечитати багато сторінок за раз, що спрощує побудову загальної картини. Мало того, він писав тільки гучні гасла типу "Деріел - перевертень", "Персі і Нірванка - поганки", а чому - не пише. Може забагато від нього очікувала? Для мене Сашка - то авторитет, можна сказати. Так як Ти, Хантер, Мартіні. Бо коли за мирних граєте, то шарите і помагаєте місту. А зараз Сашка того не робить, хоч і є..

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

действительно, давайте аргументировать свой выбор! и еще, вопрос, Сашка, если считаешь что Твистер нужно вешать, то кем по твоему мнению она является, вампиром или оборотнем. это ОЧЕНЬ важно на самом деле.

13. urdoma

urdoma Well-Known Member

Слушайте - а вы ночью спите? :)

Я прочла - но уже тупею - ничего не пойму ... Спокойной ночи! :)

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Перекручуєш. про Персі я нічого поганого не говорив. Мафи не вдаються в подробиці?????

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Я вже писав, що точно не мирна. А ким саме точно сказати не можу. Ну мирною вона так себе не поводить!

А ще я припускаю такий варіант, що Зю теж маф. І Нірванка з ним. Тому і висунула ту теорію про кількох доків, щоб уберегти його від підвісу.

15. GGall

GGall Well-Known Member

Приму это как комплимент:)

Зю, Дериэл - :haha::haha::haha::haha: Кто-то из вас двоих полюбому брешет)) Причем проверить ваши слова не представляется возможным, к сожалению...

Самое поганое, что мертвых редисок нет. Не от чего отталкиваться. Судить по постам в теме - Овод показал, насколько это надежный источник. В конце дня я почти поверил, что он редиска...

Что касаемо остальных.
    Алекс, Урдома, Астрал - нда...

Остаются :
    Нирванка - постоянно делает вид (именно так), что не вшаривает в правила. Ну ладно, день 0 - новые расклады, НД и все такое. Но сейчас вроде все уже поняли что к чему. Подозреваемая, короче.
    Перси - вроде похоже на прошлую партию, когда она тянула мирных к победе...
    Сашка - сложилось ощущение, что он мир. Ну не знаю, объяснить не могу. Вопли только эти непонятные...
    Твистер - играет очень сдержанно (не в плане количества сообщений, а в смысле их содержания - никого не обвиняет, у всех мнения спрашивает и т.д.), такое впечатление - напряженно. Немного странно, в общем. Тоже к подозреваемым.

В принципе, ошибиться уже довольно сложно((( При таком количестве редисок...
    Мирные похоже сливают. Думаю, небольшой шанс остается, если эта ночь даст как минимум -2 у мафов - думаю, вербовки закончились, да и инфы прибавится.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вибачаюсь, помилилась. Знайшла той допис. То було про мене і Твістер.
    Я не знаю чим займаються мафи. А Ти? ;)
    :))) Це не теорія, це цілком ймовірний варіант! В грі може бути скільки завгодно лікарів! Вважати, що є тільки 2 лікаря, бо так хтось собі придумав, бо то було б логічно/справделиво/тощо, а значить всі інші - блефують, неправиль! Ти взагалі читав тему? Бачив мої цитати діалогу з Ріксі? Вважаєш, що будучи такою захопленою таким розвитком подій в тамтій грі, Ріксі не могла ніяк зробити трьох лікарів? По моєму, в цьому і прикол таких ігор. Бо якби давався стандартний набір ролей, то не було б цікаво. А Зю я пробувала 2 дні вішати, до речі. Не помітив? Як це поясниш?

Короче, Сашка - поганка. Ще і його допис про те, що Твістер нічого не робила і толку не приносить, хоча вона була дуже активною навідміну від самого Сашки. І ці його наганяння на мене. При чому без пояснень. Писав:
    Я ще раз питаю що конкретно маєш на увазі? Які мої аргументи вважаєш з пальця висмоктаними? Чому? Я тут, бляха, розпинаюсь від початку гри, виписую всьо, що в голову приходить (може як не мені, то іншим щось то поможе), а Ти тупо голосуєш, пишеш пусті репліки дійсно "з пальця". Це просто смішно! Дуже нагадуєш Мартіні, коли його вішають, а він на мене починає стрілки переводити :)))

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Я перший раз граю в перевертнів, в ці різні кулі, в прихований розподіл ролей. Я ще до гри писала, що маю багато питань, бо реально неясно було багато моментів. І під час гри перечитую правила по кілька разів, бо не на всі моменти зразу звертаю увагу. Може для інших то зразу очевидно, бо вже грали в такі ігри на інших форумах. Я тільки тут граю. Тому і гальмую :) І то дійсно так, а не "роблю вигляд".
    Та в нього постійно так - спочатку емоції, а потім по суті :) Але зараз щось ті емоції затягуються..

Ггалл, а Ти за кого граєш, до речі? Нам так і не довелось познайомитись ближче минулої гри :)

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

Ну а може є якісь загальні думки - кому вірити, кому ні?

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ось передостанній допис:

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Оце точно! :)))

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це було іронічно. Ну але погодься, що забагато збігів..
    Мені самій кандидатура Твістер виглядає цілком реальною, бо давно її чути не було (може не хоче зайву увагу до себе привертати). Але не хочу знову піддатись впливу натовпу і повішати знову мира.

Алекс, вилазь і розкажи що думаєш! Ну або коли вилізеш, то розкажи. Твістер теж. Повідписуй, будь ласка, на ці всі голоси і пости про Тебе. Цікаво що скажеш.

От ще думка. Астрал. Його роль була в Любімої. Переглянула початок теми, поки вона була ще. Звернула увагу на допис:
    Може то треба читати як "не хочу спалитись?". Хоча сумно писала, може дійсно не втішилась роллю простої мирної? Але ж в цій грі могла б прикинутись рольовиком, щоб відвести удар на себе, щоб у рольовиків було більше шансів вижити..
    Нехай вона - маф. Астралу пишуть - треба замінити гравця, погоджується, дізнається, що маф і.. нічого не пише? Якби не мав часу, то б соклани казали що писати і той би приходив відмітитись. До речі, він був онлайн вчора о 21, але нічого не написав. Може мовні труднощі. До речі, його профіль відвідали:
    1. Персі
    2. Deriel Linch
    3. nirvanka
    4. Riksia
    5. Twister
    6. urdoma
    Я - щоб глянути коли був на сайті. Рікся - ясно. А решта? Любопитні Варвари чи соклани? ;)

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

До речі, лінку ж на профіль не було в темі. Кожен сам шукав його. Нашо?

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

І якщо хтось там був до мене і бачив, що Астрал був на сайті, то чому ніхто не написав "О, Астрал є/був на сайті, а нічого не пише/писав"? Висновок:

1. Персі - ні при чому, бо няшка
    2. Deriel Linch - соклан
    3. nirvanka - я, любопитна Варвара :)
    4. Riksia - ні при чому, бо ведуча
    5. Twister - соклан
    6. urdoma - соклан

Деріел, Твістер, Урдома. Деріел проти Твістер зараз. Знач не можуть бути в одному клані. Так, зізнавайтесь хто з вас в гості до соклана ходив :)))

--
    Всьо, на сьогодні мій понос думок закінчився. Надобраніч і до нових зустрічей :)

19. Twister

Twister Well-Known Member

Думаю, що укусів було лише 2, і що труїти вони почали вже від сьогоднішньої ночі.

Дуже сподіваюся.

По-преше тому, що отруєння - це "менше на 1 мирного або вампіра". А перевербовка - це "менше на 1 точно мирного, більше на 1 перевертня".

Є і "по-друге", але поки промовчу.

І ком цей мав би перевірити Зю, і при будь-якому результаті перевірки мав би вже з чим вскриватись.

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ----------

Тому що! Ну який нормальний комісар називає вголос правду про те, кого саме йде перевіряти, знаючи напевно, що ця людина не знаходится під захистом лікаря? Ну це ж те саме, що зробити мертву перевірку!

---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

Чорт. Ще подумала от що: завдякі тій заяві Деріела, мабудь ще й другий ком Зю не перевіряв. Але тоді напевно мав би перевірити Персі. Когось з двох - напевно.

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Бррр...) Я не совсем понял) То бишь мне вообще ненадо было никкому ходить, потому что они не под защитой дока, так как считаю что дока в игре уже нет. Так чтоль?)) И что поменяло моё оглашение проверки прямо перед самой проверкой. Ну не совсем оглашение... скажем так: намёк. ?

Я хотел повесить того, кто меня достаёт, но терь у меня есть инфа не делать этого. Как по мне все правильно. Я исключил большее из зол для себя. Если б небыло этих наездов аля *ниочём*, тогда я б и не совался к нему. Зю в этом сам виноват, я лишь действовал по ситуацие.

Сегодня я не предросположен к клоунаде, поэтому думаю стоит спросить прямо. Твисти, почему ты проголосовала против меня, после откровенно комического выступления Зю? Неужели у него прям дар переубеждения сильных игроков пустыми словами? Или... возможно какието аргументы тебя сподвигли на этот шаг? Я честно говоря не совсем понял этот шаг, как шаг мирного.

Тянет на подготовку к вскрытию. Игра итак получаеться довольно сложной, поэтому предлагаю не усложнять её ещё больше оттянутыми вскрытиями. Мирных на пальцах одной руки уже можна пересчитать, так что довольно вероятно, что именно ты мой помошник, ком. У меня есть в наличие одна фраза, которая тебя сильно обеляет, но помоги мне розобраться в ситуацие, тогда и голос сниму.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)