Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мусіла поритись по дописах і витягнути наш з Ріксею діалог:

Бачите з яким піднесенням і посмішками Рікся про таку гру розповідала? Тож вона спокійно могла в нашій грі зробити те саме! Дати 3 (або і більше) одинакові ролі, щоб зробити партію цікавішою і з нас поприколюватись! :) Ясно тепер? ;)

Блін, крім того, що треба аналізувати дії кожного гравця, так ще й ведучу :)))

2. Twister

Twister Well-Known Member

По крайней мере, понятно, что вчера кусали не Овода.

А Дериел, скорее всего, уже отравлен.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Или перевербован, если вербовки еще оставались.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти читав вище Деріела? Ось він:
    Як бачимо - не однозначна ;)
    От і я кажу - нафіга? Цим ми і довели, що він - справжній.

Сашка, не тим займаєшся.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Походу живу останній день я. Якщо я правий з Деріалом, то мене вкусили цієї ночі і я помру під кінець дня. Хоч я реально не дестроєр!

5. Twister

Думаю, однозначна, просто відстрочена.

Блін, я в шоці! 3-3-4.. варто взагалі далі грать?

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Висновок - він не дестроєр, або оборотні не захотіли його чіпати. Чому не захотіли?
    Цим ми довели, що він не маф (не вампір), а я цього ніколи й не говорив. Він скоріш за все оборотень.

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Повертаюсь до мого допису і перечитую цих клієнтів.

7. Twister

1) Може не ти, а Деріел

2) Може і не помреш, а перевертнем станеш

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Нирванка, скажи честно, ты не оборотень случайно? Ато я както подозрительно попасть не могу...

По сути более менее шансы у меня были только сегодня попасть в удачную проверку на нд. Зю не спалится, Твисти правильно говорила и я вродь тоже правильно сделал, что к нему пошел. Извините, поди не в последнюю очередь из-за меня слили... Если есть шанс, то только при том, что нечисть между собой розберется, а мирные буду смотреть за этим в сторонке.
    Возможно, но вешать меня наперёд - это варварство.

Отравлен всмысле могу быть покусан, но я ещё с вами!

9. Twister

Питання до Деріела:

Чому перевіряв саме Зю? Чому саме Зю видався тобі найбільш підозрілим як перевертень? Чому не перевірив Персі?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знач так.

1. Перси - мирна?
    3. nirvanka - мирна
    5. Астрал* - що з ним/нею?
    6. Sashka-ua - мир?
    8. Urdoma -
    9. Twister - мирна?
    10. Зю - мир
    11. Deriel Linch - мир
    12. AlexLv -
    13. GGall -

Лишається:
    Урдома. Її не рухаєм, бо новенька, хіба що спалиться.
    АлексЛВ. 1 день. Вішав з нами Тверезого (голос віддав передостаннім). 2 день. Є 2 голоси проти Овода, 2 голоси проти Зю, він голосує проти Зю. Переголосовує один з останніх проти Овода, коли є 3 голоси проти Овода і 5 голосів проти Зю, але народ починає переголосовувати проти Овода. Чось мені здається, що він хоче загубитись в натовпі.. Хоча там інші теж так голоси міняли. Не знаю. Маф вроді.
    Ггалл - дав аналіз гри. Так вшаритись міг і маф (мирні не всі ще так вшарились :))) ). Та і більше нема кому. Маф напевно.
    Оборотні? А звідки Ти знаєш, що його не вкусили цієї ночі? Може чіпали?

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

На кого попасти? Я чиста і роль в мене мирна :)

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що ти мелеш???? Ти не бачила допису ведучої? Твістер мафка!!

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Помню как ты раньше написала *Я б кусала Дэри\Велика, потому что у них хватит изворотливости не спалиться на смене настроения* (както так, извини, если не дословно). Мне эта мысль понравилась + я хотел его повесить.. очень очень сильно. Терь же, когда третья сторона крепчает и я знаю, что Велик не оборотень, то лучше повесить когой-то другого. Перси проверю завтра.

Както совсем настроение пропало...

13. Twister

?? Саш, що з тобою?

Я саме з допису ведучої і роблю висновок! Що тобі не зрозуміло?

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

На самом деле очень странная проверка. Совсем уже идиоты должны быть Оборотни, что бы вербовать того, кого мирные собрались вешать.
    Дериел, ну вот скажи, ты же можешь быть Дестроером которого обратили в Оборотни?

И кстати, что бы потом не было ни каких вопросов, сразу говорю ЭТОЙ НОЧЬЮ Я БУДУ ЛЕЧИТЬ СЕБЯ!

15. Twister

Сашко, перечитай, будь ласка, уважно правила. Все, що роблять перевертні сьогодні вночі, матиме прояв лише завтра.

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

перси сильно сомневается, что переживет завтрашнюю ночь, ну да ладно )

Сашка, ти шось гарячкуєш. Я теж не в найкращому настрої, повна жопа. Мертвих ні оборотня, ні вампіра, зв'язок нема, кароч, ми програли вже, швидше всього

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Отруєний деріал не може бути!!!
    А ти ніфіга не робиш. Не лише зараз, а й за всю гру. Якраз твої дописи перечитую.

18. Twister

?? це чому?

і ще - поясни, будь ласка, як ти уявляєш собі я "щось роблю"? Пишу ті дурнуваті таблички, які писала, коли мафкою була?

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я ещё нормальный живой человек, а в городе уже тусуються 3 оборотня, поэтому предлагаю подумать над повешеньем когой-та из них.

Даже если ты мафия, мне сейчас всёравно - городу выгоднее повешать оборотня. точка.

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ще раз переконуюсь, що це не гра Твітер - мирної.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)