Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка, ти дестроєр?

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні.
    А якби й був то такого б не кричав.
    Але я йому не вірю.

3. Персі

нє
    ............

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Персі, ти ж не перший раз граєш і маєш знати, що Овод так поводиться завжди.

5. Персі

Овод, вибач, я не хотіла

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

тобто хотіла, але думала, шо ти маф

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Ну блін, раніше мені вдавалось відрізнити, коли він маф, а коли мир, тому я вашу теорію, шо він завжди грає однаково, не поділяю

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Чего вы ко мне прицепились?! На мне свет клином сошелся, чтоль?
    Если ты маномаф, то всё понятно. Но если ты мир, то будь добр вместе со мной искать негативов, так как постоянные безосновательные крики *Дэри оборотень и он блефует!!!* меня уже порядком достали. Я в любых ситуациях привык тащить и здесь не здамся если у нас остался хоть самый маленький шанс!

Вижу, что у каждого своё мнение нащёт момента с количеством доков. Я не верю ни в трёх доков, ни тем более Зю, так как он безрассудно настаивал на повешенье(да, роль конечно не ахти, но это роль и городская!) Дэри. Раз он не хочет думать, значит на то есть свои причины, которые я сейчас и попытаюсь проверить.

7. Twister

Twister Well-Known Member

Господи, щоб тільки ті клани один в одного попали!

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я перечитувала тему і цитуючи відписувала. Була на 24й сторінці, коли перечитувала правила і помітила, що ніч до 20 (а я чомусь собі записала, що до 21). Тому голосувала, щоб встигнути.
    Якби не ті Твої дурні жарти і випендрювання, то ніхто б і не рухав.. Ех..
    Сашка, як Ти можеш взагалі якісь претензії до когось виставляти, якщо сам толком нічим не поміг! А ж можеш!! Писав, що зря вішається Овод, а аргументи, переконування? Файно так прийти, відписати пару фраз, а потім всіх на світі звинувачувати у повішенні мирного. Ми хоч щось робили! Та і Овода було за шо. Можна сказати - сам нарвався.
    Спорим, що в грі 3 дока? ;)
    Бо?
    Якщо в Сашки нема аргументів, то щось тут нечисто..

Зю і Деріелу можна вірити, ІМХО. Тобто в їх ролі. Щодо перевертенутості (ото загнула! :))) ), то під питанням. Більше бачу в їх дописах особистого, ніж реального конфлікту. Тож їх аргументи проти один одного - то типу: "він - поганка, а чому - зараз придумаю".

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Овод, Ти міг себе врятувати в останні хвилини. Ти знав, що Тебе вішають, тож міг розказати кого лікував. Навіть якби то не врятувало Тебе від повішання, то може б поміг нам зрозуміти що відбувається.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я ще писав, що нафіг вішати імовірного рольовика, якщо ще є куча гравців і куча варіантів. Так ні ж! Вчепилися вони в того Овода!!!

А Деріал мені не подобається, тому що вскрився ще не повиснувши. Хоча цим вскриттям підписав собі смертний вирок (якщо він дестроєр), бо ж цілитльки вже немає!!!!!! Який би розумний мир таке зробив?? А?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такий момент. Вичитала в правилах:
    Питання до ведучої: Якщо в першу ніч перевертень когось би успішно вкусив, то тої ночі і першого дня він був би вкушеним, а на початку другої ночі став би перевертнем і другого дня, тобто після 2ї ночі, ведуча б написала "одним оборотнем стало більше". Але ж вона того не писала, нє? Значить першої ночі укушення не відбулось! Значить якщо в другу ніч відбувся укус, то після цієї ночі ми про це дізнаємось, так? Правильно я зрозуміла, Рікся?

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Сашка, в цій грі кожен буде відкриватись під страхом бути повішеним! При чому поганки теж, розумієш? То шо, всім вірити? І вішати тільки того, хто ніким не відкриється, бо його не буде? В цій грі вірити у відкриття неможна аж так сильно.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Иринка, я писала, что оборотней стало на одного больше. Читай внимательно :)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може злякався, що повісять, не знаю. Щодо ролі, то не маю причин йому не вірити, бо якби він був вампіром і відкрився б дестроєром, то б скористався моментом і наговорив би на когось, наприклад, сказав би, що перевіряв того ж Зю, щоб ми його повісили. Але він того не зробив, значить не брехав про результати НД. І з другої сторони може боявся, що його вночі приберуть, тож вирішив нам інфу лишити, щоб помогти..

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Есть такой момент как недалёкая перспектива. Я понимал к чему идёт и надо было присекать на корню. Когда я дописал свой пост, новенькая меня уже Именно вешала.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вибачаюсь, прохлопала. Йду подивлюсь де Ти це писала. Трохи для мене це все заплутано..

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ммм...) кхе...)) Я на своём форуме уже раз поспорил с представительницей прекрасного пола, после чего 2 недели у меня на аве танцевала весёлая девушка(я с этой авой и играл кстати, но было весело до поры, до времени))

Тогда я зарёкся больше спорить с девушками, но я почти уверен в своей правоте.)

Я с третьего раза прочитал)) а вы? ))

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, от через такі дописи і вважаю тебе поганкою Я ж знаю, що ти розумна і будь ти мирною ти б таку ахінею не несла.

Розбираю по частинах.
    Повторяю, він ще не висів, а вскриття - це однозначна смерть і він це розумів.
    Нафіга вампіру вскриватись дестроєром? Цим він себе ставить під подвійний удар! Його оборотні мочитимуть і ще й може справжній дестроєр вскритись (знову йому горе і допомога ворогуючому клану оборотнів).

Навіщо? Наговорив би на когось мирного - помер би наступного дня. А так житиме й далі собі...
    АФІГЄТЬ!!!! В нього була така важлива інфа і це нам всім так допомогло!!!!!!!!!!!

17. Masini

Masini Well-Known Member

Доброе утро! Все живы

В клане оборотней +1 :)

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Отлично!
    Я лечил Перси.
    Дериел, говори кого проверял.

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Мафы в оборотня попали? Похоже на то.