Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

А что мне писать? Все что я знал и что думал, уже написал. Разводить флуд не хочу, т.к. все еще надеюсь что мирные передумают меня мочить. Своих подозреваемых я тоже всех озвучил.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Ну так правильно. Если Дериела вчера завербовали, то сегодня его очередь кусать. Разве нет?

2. Twister

Twister Well-Known Member

Люди, в мене стрес моску. Я нічого з вскриття цього Зю не розумію! Лікував Персі, тому вона перевертень, але вішати треба Деріела, тому що Овод і Алекс вампіри, а первіряти треба взагалі Твістер!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Если Дериэла завербовали вчера, то он узнает о том, что завербован, только в начале этой ночи

4. Twister

Зю, поясни мені будь ласка ще раз: як з того, що ти лікував Персі, випливає що саме в неї стіляли, чому ти вирішив, що вона перевертень?

5. Персі

:)))
    То все несуттєво, суттєво те, що у нас є два лікаря, і один з них мовчить, як партизан )

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Він вирішив, що я перевертень тому, що я його підозрювала і хотіла вішати )

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Овод, бляха муха, може хоч якось відреагуєш? Починаєш вже мене нервувати

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

А, тогда забираю свои цитаты назад, неправильно истолковала )

6. Twister

Але в нас є і два кома, а Овод ще й може лікуватися. А ще й можуть лікувати один одного!! О!!! Цим треба якось скористатись!!

7. Персі

:wacko:
    Тобто ти віриш, що Овод - лікар?

8. ovod

ovod Well-Known Member

я вже є....

9. Twister

Так.

1) Злить що взагалі геть усі замовкли.

2) Хтось, розвиньте мою думку про лікування лікарями один одного. Я відчуваю що в ній щось є, але не розумую що саме.

10. ovod

ovod Well-Known Member

мирний такого би не спитав....

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

дякую.....

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

А когда он сможет уже кусать?
    И В первую ночь точно никого не вербовали?
    т.е. сейчас Оборотней двое, но один из них еще не знает что оборотень? Или в первую ночь кого-то завербовали и он вчера узнал что он оборотень, об этом сообщила ведущая. и этой ночью оборотни тоже кого-то завербовали, но он об этом узнает только этой ночью.
    ну я запутался просто с кучей этих всех кланов и разными пулями. Я по началу думал, что Перси выжила из-за того, что в нее в первый раз стрельнули простыми пулями, но я её спас. а потом, мафы еще раз стрельнули в неё простыми пулями посчитав что вероятность того что она Оборотень и её лечил док когда в неё стреляли простыми пулями - мала. Профтыкал что Счастливую мафы этой ночью чикнули. Поэтому в обоих не могли стрелять. А почему мафы повторно не стреляли в Перси, я уже объяснил - им выгоден курс, который выбрала Перси, они знают что народ за ней пойдет, вот и не стали её сейчас мочить. Дали возможность мирным замочить меня, а потом сами же мирные будут мочить Перси. если конечно комиссар её не проверит и не вскроется. Но это все равно очень хорошо для них! Они избавятся с помощью мирных от доктора (меня) узнают кто комиссар и смогут в любую из ночей убить кого угодно не опасаясь что того по лечат.

12. Twister

Я вірю, ща на завтрашній ранок ми будемо це достеменно знати. Він же має бути живим? Хай його перевіряють.

13. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:.....

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

ну шо там стряслося?

14. Персі

Овод - поганка, чи вам всім засліпило!
    Якщо виявиться миром, можете мене завтра вішати, я не можу так помилятись

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Рикси объяснила уже, я была неправа

15. ovod

ovod Well-Known Member

сенс є, якщо подумаєш трошки...

зю, ти одного моменту не зауважив і якщо ти маф, то цим я себе вже розкриваю...

16. Twister

Зю, хорошо,допустим. Но как из этого всего вышло, что вешать надо именно Дериела?

17. ovod

ovod Well-Known Member

не вийде....

18. Twister

Оооо... ??? Це цікаво....

19. Персі

Овод, ти мене геть за дурочку тримаєш? Не злость. Думаєш, два дні підряд тобі такий номер пройде?

20. ovod

ovod Well-Known Member

аж тепер поняв що ти док від вампірів...
    можеш не враховувати той мій допис про тебе...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)