Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Привет! Ну ты прям копия Редфокс, которую ты заменила)))

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Потому что против Перси никто не будет голосовать. Все в лучшем случае решат вешать меня, а потом когда выяснилось, что снова чикнули мирного, обратят свой взор на Перси. Да и то не факт!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

уууу
    Солнц, не ожидала от тебя такой аргументации. То есть, все твои аргументы - это то, что я подозреваю тебя? Так ты странно себя повел. Во всех, абсолютно во всех играх, когда я вначале тебя спрашиваю, кто ты, ты всегда отвечаешь, что ты мирный. )) А в этот раз ты ушел от ответа, там было что - то про "ты меня раскусила", или как то так. Поэтому я была почти уверенна, что ты нечист.
    Дэриэл, Овод, Алекс - возможно, но не я. Честно. Когда я тебе врала? )
    В общем, жду кома. )

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Що те саме? Ти про що?
    Овода хочу вішати, але інші не хочуть. Чесно кажучи, я не дуже розумію як відбувається вербування, кому кого вигідно мочити, тому стараюсь прислухатись до думок інших, кому довіряю.
    Лікарів може бути навіть 5! Згадайте про те, як в темі набору гри (чи обговорення ігор?) Рікся писала про такий варіант гри і згадувала, що в одній грі було 3 кома, вони всі відкрились, але народ не вірив, що є так багато комів і всіх перевішали. Рікся дуже радісно то описувала, тому впевнена, що будучи ведучою такої гри, вона не пропустила можливість з нас поприколюватись, тому далеко не факт, що лікар один! Тим більше вона підтвердила думку "лікуючих ролей як мінімум 2", а отже може бути і більше!
    Аргументуй, будь ласка.

5. Персі

Я не розумію, чому мене не добили, якщо в першу ніч спрацював док.

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Овод, виходь, розказуй, в нас тепер два лікаря, шо скажеш.
    Один навіть розказав, кого полікував, твоя черга, тепер нема сенсу приховувати

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Потому что будь я на месте Оборотня, то обращал бы кого-то из четверки: Перси, Дериел, ты Нирванка и Твисти. Однако если в этой четверке присутствует Главный Оборотень, то четверка превращается в тройку. а подозреваю я Дериела, потому что его мнение касательно меня, сильно изменилось по прошествии ночи.
    очень все понятно. им выгодно ТО, ЧТО ТЫ ГОВОРИШЬ!

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

мафы просекли, что ты очень настроена против Зю и меня скорее всего замочат, а потом когда выяснится что я мирный, остальные мирные начнут вешать тебя!

7. Персі

Я пропоную вішати Овода. ) Хоча ми протупили - треба його було вішати вчора. Я майже впевнена, що він вчора був черговий вампір, тому й розкриватись пішов.

Зю, твоя теория по Дэриэлу ошибочна. Не в том плане, что он может быть обращен, а в том, что он в эту ночь будет ходить.
    Зараженный становится оборотнем в самом начале ночи:
    То есть, если Дэриэл новообращенный оборотень, то он делал ход минувшей ночью

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

От про то саме...) Овод не подобається... але всі вирішили, що його краще не рухати, тому голосував проти Зю... а от тепер вже не знаю... хтось з пари Овод - Зю
    не док... Варіант, що в грі три доки на мою думку малоімовірний...

9. Персі

Да потому что ты был не такой, как всегда! ))
    Теперь я тебе верю, кстати. Я знаю, как ты блефуешь - не похоже

10. Twister

Twister Well-Known Member

Я вернулась.

Самой хотелось бы знать!!

11. Персі

Овод, зараза, виходь )
    Тре було вчора Нірванку слухати

12. Twister

Власне, саме тому я і спитала.

Тоді я взагалі не розумію як мене можна підозрювати :)

Добре, мовчу. Хай приходить Астрал і сам з цим розбирається. Бо я й справді не знаю кому саме ту заміну шукала. Може ти і права.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Я реагувала лише на твоє припущення того, що її вбивали як саме кома, заради цього кинувши мішень попередню. Це могло бути лише за однієї умови.

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

То що ти пропонуєш? Повішати Овода?

Двиви: вже майже всі в темі були (ну окрім Астрала). Ніхто інший себе доком не називає. Він сам не заперечує, що може себе сьогоддні лікувати. Його можна перевіряти. Нащо вішати?

13. Персі

Народ, знімайте голоси з Зю.
    ІМХО варіант, що у грі лишилось ще 2 лікаря, відпадає. Овод був тут, коли відкрився Зю, нічого не сказав і пішов. То не є реакція справжнього лікаря.

Я не оборотень і не вампір. Думаю, що всі ймовірні коми мене вже перевірили насправді. Це найпростіший і найлогічніший шлях. ) А якщо ні - дуже прошу. ) Хоча змушена попередити, що нічого цікавого ви не дізнаєтесь.

Твістер, ти читай, читай )

14. urdoma

urdoma Well-Known Member

А я и не знала эту Редфокс - может, и не случайная замена ... :good:

15. Twister

Бугага! Вот кого пытаются повесить каждую игру - так это как раз Нирванку.

А остальным списком ты буква в букву с Дериэлом совпал - на которого нападаешь.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Ооце була б засада! :haha:

16. urdoma

urdoma Well-Known Member

А когда это, интересно, тебя успели проверит - всего две ночи было? о_О
    Или у вас в игре комиссары почкованием размножаются? :crazy:

17. Персі

Не зважай, у мене трохи манія величі. :))) І я вважаю, що в першу ніч лікувати, вбивати і перевіряти йдуть саме мене. ))))
    Якщо вірити одному з претендентів на роль лікаря, то принаймні по двох перших пунктах так і було. )

А комів у нас як мінімум двоє. )

18. Twister

:scratch_one-s_head:

Гхм...

Ну шо я можу сказати...

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Знаєте, я мабуть не буду поки писати, краще все одразу прочитаю :)

19. Персі

Зю, почему ты замолчал? ))
    Я начинаю беспокоится. ) Типо убедил меня в своей мирности и больше ничего не нужно? :wacko:
    Походу, я уже с Оводом вчера так обламалась, не хотелось бы повторения )

20. Masini

Masini Well-Known Member

Да, игрок становится оборотнем в самом начале ночи. Но в эту же ночь он не стреляет. Стреляет предыдущий по очереди так, как если бы обращения не было

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)