Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Ось хай тепер вгадаюсь, якою кулею його треба вбивати!

2. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хм.. значит Овода убивать не будут, хороший шанс промазать... А мафие вижу тоже не сладко приходится)) Думаю терь можна уже и догадаться, кто будут убивать сегодня ТТ

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

То шо, Овода не бум вішати? :cry: Яке розчарування )
    Якщо він маф, і тут два дні вже водить всіх за носа, я не переживу ))
    Ну тоді я не знаю поки, кого.
    Давайте вислухаємо тих, кого не було.
    Фокса, ти мир чи ні? Перед тим, як відповідати, добре подумай. :))) Якщо збрешеш, тобі вже ніхто не буде так вірити, як завжди. )
    І вчорашнє голосування. Як думаєте, мафи відсиділись збоку, і зажигали тільки мири, чи ні? Маю на увазі повішання Тверезого

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

кого? )
    ..........

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Подумаю, пока завещание буду составлять ))

Но Астрал круче меня играет, причём намного! ) Это так, чтоб мафки знали))

5. Персі

Твістер, на Трівіумі кажуть, що ти спец по голосуваннях. Розкажи нам шось )

Зю, хватит сидеть в кустах. Выходи уже

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хы) Все зелёные, но никто ничего за 3 часа не написал) Демонстративно ждём Игоря?) Окей, присоиденяюсь)

7. Twister

Сидя на работе, проще читать, чем писать. Тем более - когда писать особо-то нечего.

8. Персі

то хто такий?

мене турбує Редфокс, зазвичай вона по понеділках з самого ранку вже на сайті засвічується

9. Twister

Ну Астрал же.

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Угу, надо как минимум остальных послушать, а они и не думают активничать >_< Совсем нынче вампиры обленились! Вот помню в 1672... но эту историю пожалуй приберегу на потом.))

11. GGall

GGall Well-Known Member

Полночи читал всё с самого начала... Пока глаза не повылазили. Потом полночи думал - чё делать-то!

Выводы оказались неутешительными...

В плане подвеса мне сильно не нравится Зю. Его уход в окопы из-за обиды - неплохая отмазка для мафа, который боится спалиться.

Овод, скажи кого ты лечил - если ты действительно врач, то вампиры это уже знают и хуже тебе не будет.

Хорошо бы фокси оказалась мафом и вылетела...

Хорошо бы сашка оказался мирным и не вылетел...

Хорошо бы все-таки выйграть...))

12. Персі

Не погоджуюсь, вважаю, що їм вже пора переходити один на одного, з мирними легше розібратись. Особливо оборотням час травити вампірів, бо якщо вони залишаться клан на клан - у вампірів буде перевага, адже їх вистріл діє моментально, а з укусом чувак ще добу живим тусується і є ще день на голос. Хоча і вампірам на рахунок вибрати кулю не солодко, тому так, спочатку будуть стріляти звичайними, що фігово для мирів.
    Але все одно, я б радила вампірам і оборотням зосереджуватись саме одні на одних )

Я перечитала партію, і схильна вважати, що вампірів треба шукати тут:

Твістер
    Зю
    Фокса
    Алекс
    Астрал

Причому Зю і Алекс взаємовиключають одне одного.

Це при умові, що Овод таки лікар. )

Де і як шукати оборотнів - х.з. Залежно від того, яку стратегію вибрав головний оборотень - вербувати сильних гравців, чи вербувати тих, у кого більше шансів довше прожити

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Так, что мы имеем... 11 игроков из них 5 негативных... Редфокс и Сашку пока не трогаем... Астрала думаю тоже, пусть хотя бы напишет для начала... на сегодняшнее голосованее остаются Перси, Нирванка, Овод, Твистер, Зю, Дерриэл, Галл... Оводу совсем не верю, но его пока вешать точно не правильно... Из оставшейся 6-ки кого-то выбрать тяжело... Очень хотелось бы почитать Зю... Хотя если выбирать между ним и Оводом, наверное вешал бы Овода... В общем посмотрим, что будет дальше...

14. Twister

Цікаво, чому? І що тобі зараз зробити це заважає?

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Це тому що я його запросила? Так я гадки не мала, кого саме треба замінять.

Взагалі, дуже класно - людина ще нічого не написала, а Персі перечитала тему і його вже підозрює.

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Ось мені дуже цікаво, з якого такого дива я на сьогоднішнє голосування?

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

Ладно, я поїхала за дитиною, не робіть дурниць без мене!

15. Masini

Masini Well-Known Member

Где ваш Астрал?

З.Ы. Редфокс скорее всего заменю. Осталось выяснить на кого

16. urdoma

urdoma Well-Known Member

Риксия, что требуется7

17. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А ти останні пару сторінок читала? Тут здається вже кожен написав, що права на помилку в нас вже немає! І якщо Овод справді док, то його підвіс буде рівносильний поразці!

Я написав взагалі всіх хто лишається... Але сама побудова твоїх питань і те на що ти робиш акцент, заставляє добре задуматись...

Я хоч гравець новенький, але вже встиг помітити, що Персі працює за методом виключення) І це як раз видно по наявності в списку Астрала... Мене вона наприклад вже напевно третю гру в свій віп-список заносить :)

18. Персі

:))) Я рада, що ти про мене такої високої думки ))))
    Твістер, людина не написала нічого, але роль для неї визначена вже давно
    саме так, всі інші поки викликали в мене довіру. )
    Ну один раз ти цілком заслужив :)))
    А в минулій грі так, ашибачка вишла ) з ким не буває )

19. Masini

Masini Well-Known Member

Вместо пропавшей Редфокс к нам приходит прекрасная Urdoma. Прошу любить, жаловать и не обижать :)

20. Персі

Urdoma, розказуй, хто ти є :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)