Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. А може першої ночі не блокер постарався? Може вони не стріляли двічі підряд в одного і того ж самого, бо подумали, що Щаслива - ком? Бо писала багато і хотіла розібратись.

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Та і відкриття блока взагалі було б туманним. Ну каже - першої ночі блокував Х. Нехай Х відкривається, як ком, розказує до кого ходив, народ йому вірить. А далі шо? Як будемо знати чи Х дійсно ком чи маф? Можемо тоді мафа і не повісити. І тоді блокер довго не протягне..

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та бути може все, що завгодно. Може, вампіри ризикнули в першу ніч стрілити в когось срібною кулею і помилились? ) Х.з.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та, толку у відкриванні не бачу. Зараз маф може відкритись блокером і сказати, що блокував мирного. Ми вішаєм мирного, той - мир. Ми думаємо, що першої ночі просто не блокер постарався і забуваємо про нього. Алібі в нього є, його рухати не будуть.
    Так само ком може відкритись і сказати хто маф, але звідки ми будемо знати чи то не маф наговорює на мирного?
    Короче, відкриватись не треба. Хіба рольовик буде впевнений в собі, або під загрозою смерті. Лишається просто вичисляти всіх поганок.

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Зю

Або його буду вішати, або когось з мовчунів, які воскреснуть. А Овод... Я не готовий так ризикувати. Думаю що в розкладі є ще док, а значить якщо не відкриється завтра другий такий самий, то нехай Овод живе наразі.

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Їм не вигідно розмінюватись 1 до 1 взагалі. Адже вампірів 3\12 всього.

Хоча в багато чому ти права...давай тоді залишимо цей момент на розсуд блокуючої ролі. Плюси і мінуси ми вже наче розписали.
    Я спати, всім спокі нокі )

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вот снова та же история! Зашел на форум с телефона. (нет отключили - завтра оплачу) Пару дней здесь не был. А вы уже тут давно начали! Читать не буду сейчас. Устал ужасно. Сегодня с 8 утра до 6 вечера не был дома - игры в нескольких командах в разных городах. Сейчас такое ощущение, что просто передать не могу. Ноги как не мои. Вообщем всем до завтра и спокойной ночи. А вампирам и оборотням приятного аппетита :)))

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Блін! Перевтома явно подіяла! Почав російською тут шкребти. :haha:

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може ще і 3 лікарі є, що з того? Якщо відкриється справжній лікар, то не факт, що Овод - не лікар, і не факт, що Овод - лікар.
    :))) Я вже подумала, що Ти комусь віддав свій акаунт на час гри :)))

7. ovod

ovod Well-Known Member

а якби тебе тягли на шибеницю ти б сміялася?

вот то то...

і не подобається мені що чергові мафи получаються або персі або нірванка....

8. Twister

Twister Well-Known Member

На 3віумі він був Estryx, тут чомусь в Астрал пішов http://forum.lvivport.com/member.php?u=36336

Гарний гравець, щоправда ураїнської не зає, але в неті перекладач знайшов. правила вчора вивчав, обіцяв активно включатись.

---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:53 ----------

Поки ні. Ще не втрачаю надію, що може потягне завтра :blush:

:sad: Я ніколи в житті ще не була маньяком іі мене ніколи не вербували. З 2003 року, уявляєте?

---------- Додано в 08:04 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

Не будемо його вішати. Я не знаю, чого вампіри так протупили, але цієї ночі Овод може себе лікувати - отже, його вже є сенс перевіряти. А тому нема сенсу вішати.

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Креативний, веселий... Фактично він забере хліб у Овода.)) Раз так то і я вже перейду на російську, щоб не доставати його з перекладачами )

Охаё мсье Астрал)
    Как видиш, дела наши городские пока паршивенькие) К вечеру осваивайся, всё такое , а потом будь добр хоть голос оставить))

10. Twister

Це якби ти голос на ньому залишила.

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:07 ----------

Ще б знати, чи саме її вони намагались вбити позавчора. Бо одна справа, якщо її сьогодні добивали, а інша - якщо 0 дня прогавили хід і кинулися вбивати хоча б когось, кого доктор не лікуватиме.

Якщо добивали - то, певно, блокіраторі у грі є.

Або... Народний цілитель міг одночасно бути броньованим?

---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

11. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вполне себе может быть и блокиратор.

А вот +1 жизнь эт врядли. Как по мне в игре ещё один док от мафии, блокиратор(Давайте его как нить переназвём, ато сложно выговаривается) Например девочка - нд-шка по сути таже, но приятнее звучит) ) и две проверяющих роли - Хелсинг и Дэстоер.

Не забываем про то, что один из мирных уже поёт на луну, значит вполне вероятно могли зацепить одну из ролей, док от Беовульфа убит, а значит шансы на то, что возможная девочка заблочит возможного оборотня очень малы. Намного больше шанс того, что заразитель попадёт на мафию и на это я искренне надеюсь )

12. Twister

Мені здається, зараз повісити мафа важливіше, ніж блокувати. Я за те, щоб блокувальник вскривався.

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я тож за этот вариант. Кстати, если есть девочка, то думаю это какрас таки Нирванка)

14. Twister

Если так, то перевербованому ролевику вообще лафа вскрываться своей бывшей ролью. Особенно если у него есть информация, вредящая конкурентам - вампирам.

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

Щоб подумати на когось, що то ком - треба, щоб ком заціпив якось когось з мафів. А кого Щаслива окрім Персі заціпляла?

А писала Щаслива небагато. Усього 8 дописів.

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Как думаеш, кого заразили? Я склонен к мысли, что это Зю, Гал, Нирванка... Возможно Алекс. Надо только понять, кто из них вампир и сократить круг поисков. А потом подумаем, кого нам всётаки выгоднее будет повесить. Почему именно они... Минимальный риск - золотая середина. Если б я был оборотнем, то пошел бы именно к комута из них опасаясь, что мафия будет отстреливать Перси или тебя. А те кто спал из списка сразу выпадают - угроза модкилла.
    По крайней мере в этом есть смысл.

16. Twister

Не забуваємо, а коми його перевіряють. А алібі буде лише якщо справді мафа повісимо.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:47 ----------

Я б к тебе или Зю шла. У вас изворотливости хватит не запалиться на смене настроения.

Или, скажем, Овода вскрывшегося вербовала.

Почему, кстати, меня не вербуют - сама не понимаю.

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

И именно поэтому она переживает, что вскрывшийся окажется лже-девочкой и получит незаслуженное алиби? Что-то не вяжется.

17. Персі

В нас у грі ще є два комісари. І кожному з них вже щось відомо, в кожного по дві перевірки було. Якщо хоч один з них знає вампіра/оборотня, то може теж є сенс відкритись? Ну комусь одному: дівчинка чи один з комів (при умові, що хтось з них знає нечисть)? Док би полікував.
    То нагла вампірська підстава :)))
    Не знаю, чому обрали Щасливу. Може, як одну з тих, кого навряд чи будуть лікувати, х.з.

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

Твісті, а чо ти так з першого дня на вербування нариваєшся? :)))

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Про Овода тож думал. На момент отправки нд он был обычным, всегда спаленным миромафом, которого, даже к гадалке не ходи, довольно быстро вешают. А нужен ли такой первый оборотень мастеру? Очень сомнительно. Вот сейчас допускаю вариант, что он может быть укушен, так как миры трижды подумают, перед тем как повесить возможного дока... с другой стороны мафия может его убить... Хотя более вероятно что будут убивать более активных... тут сложно ))

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Тем не менее она както уж очень яро отстаивает свою позицию, молв девочке вскрыватся ненадо... А эти слова, так... отыгрыш, чтоб не спалится) Как вариант.

19. Twister

Чесно? Мені здалося, що це найкращий засіб запобігти тієї вербовки :)))

20. Персі

ааааа
    оборотні, йдіть до мене! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)