Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

2. ovod

ovod Well-Known Member

так вона тільки по укусам спеціалізується....

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Тепер до невтішного міського життя

Овод, як ти розумієш твої шанси бути доком дещо зменшились. Якщо буде поменше двузначних дописів і побільше чистої логіки, то я двічі подумаю, перед тим як тебе повісити.

Чому вампіри саме новеньку пішли вбивати?

Хто вовкулак молодший? ти ж був мирним, а місто тебе оберігало! Відкрийся і відкрий свого вожака!

Персі, чого ти така счаслива?) Подобаються волохаті ноги?))) Ггал тебе попереджав, правда не памятаю чого саме, но попереджав))

Якщо мафія в нас така непередбачувана, то може і вовкулак вирішив не хапати зірок з неба, а скромно.. того ж Гала перетворити.. принаймні такий варіант я припускаю.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

нєа, Щаслива була цілителем, тобто лікувала від оборотнів, а не від вампірів
    Чому не було смерті в першу ніч, я так і не зрозуміла

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, думаю, що Ти не жартуєш. Ти ж так постійно кажеш. Пригадую гру, коли Ти був мафом, а хтось Тебе в мафи запідозрив, може навіть і Персі, чи Мартіні.. то Ти відписав "браво" чи "влучно", щось таке.
    (то я так себе переконую в тому, що роблю правильний вибір :))) )

6. ovod

ovod Well-Known Member

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

більше я таких помилок не роблю....

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та, точно, вже сама доперла. Може лікар її лікував в першу ніч. Але нашо?
    Може серед мафів той, кого не було в неті, тож першого дня був провтик.

Що там із Сашком і Редфокс? Пропоную їх теж замінити, якщо не прийдуть до завтрашнього ранку.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Тепер користуєшся

8. Персі

з моїми ногами все гаразд, з авки видно )
    Невже хтось справді вірить, що оборотень ходив би до мене?) то ж нерозумно

9. ovod

ovod Well-Known Member

так я не можу так сухо грати...

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

смішно....

10. Персі

Ну то дуже навряд, лікар якщо не лікував себе, то мав би лікувати мене :)))
    Жартую. ) Тобто, якщо не себе, то когось із "прошарених", як каже Деріел.
    Може, справді черговий маф був хтось з Сашка - Фокса, або блокіратор спрацював

11. ovod

ovod Well-Known Member

тобто?.........

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

нірванка вже сама не знає що вигадати тільки щоб мене повішати...

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Взагалі странна мафія цього разу. Народна цілителька спасає від вовчиків тільки.
    1) Якщо вампи попали в оборотня, то чому не добили?
    2) Якщо вампи попали в дока, який лікував себе і спасся від кулі, то чому не добили?! А вбили зовсім іншого дока.

Я заінтригований )

13. ovod

ovod Well-Known Member

тому що вампірів було заблоковано....
    так шо одного вампіра хтось знає....

14. Персі

ну вони взагалі не появлялись на сайті, а нд ж по черзі посилають, то ж може тупо провтикали

15. ovod

ovod Well-Known Member

так це ж офіційно, а не офіційно може будь-хто відіслати....
    просто числиться нд за черговим....

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

все пішов спати.... удачі тим кому не спиться...

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хм.. це все пояснює. Тоді можливо є сенс відкритись блокуючій ролі і ми повісимо 100% мафку? А вночі док цю роль полікує і в неї буде ще мінімум день... що скажеш?

Хоча є шанс, що головна мафка проспала + проблеми з координаціею командної гри і нд просто було пропущено.

17. Персі

ага, ну тоді, швидше всього спрацював блокуючий

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я себе переконую, щоб потім легше було інших переконати, якщо сама собі повірю :)))
    То мені тільки так здається чи то дійсно Овод якийсь сумний? ;)

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Не треба! Якщо першої ночі блок попав на мафа, то він може через одну ніч знову його блокувати!
    Хоча може і не дожити до того часу..

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ось власне. А ми можемо так і не повісити до цього часу ніодного мафа\вовка. Враховуючи, що є 2 оборотня, то наші шанси попасти на мирного все ще більше 50%. Я все ж таки за те, щоб блокер відкрився з ніком сьогоднішньої жертви.

Якщо Овод і справді док, то що тоді? Взагалі жах буде для мирних.

20. Персі

Якщо ми будем знати хоч одного вампіра, то зможем по зв'язках прикинути, хто з ним може бути, хоч якась інфа, від чого відштовхуватись.
    Зараз 3 - 2 - 6. Якщо ми повішаєм мира і вночі вампіри приберуть мира, то стане 3 - 2 - 4. А якщо припустити, що вербовок більше, ніж дві, то взагалі все сумно виглядає.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)