Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Або перевертень. І радіє що встигне ще когось завербувати.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

або так
    ..............

3. ovod

ovod Well-Known Member

думаєш?

поживем побачим.....

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

деріел, нірванка, твісті, персі - хтось з них черговий маф...
    хто як думає?

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені ось що ще в голову прийшло. Зю перераховував можливі варіанти розвитку подій першої ночі. Я відповіла, що може лікар не себе лікував (як варіант). Тоді Овод сказав, що він себе лікував (відкрився вчасно, бо якраз до слова мав що сказати, та і рятувався від можливого повішання). Але! Від ведучої знаємо, що є 2 лікуючі ролі. Не обов'язково лікар і цілитель. Може і 2 лікарі. Та і Рікся не сказала, що є рівно 2 ролі, а відповіла "так" на припущення Персі про те, що в грі як мінімум 2 лікуючі ролі. Тож може бути 2 лікаря, як варіант. Якби Овод був лікарем, то в першу чергу б звернув на це увагу і точно б не прогавив цей момент, а тим більше б не забув. Тож, коли я писала, що мафи могли попасти на пацієнта лікаря, а не на самого лікаря, то чому Овод не припустив, що другий лікар міг лікувати когось іншого? Він ж можливо не єдиний лікар в грі.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Типу - мафи не знають кого прибрати з нас, тож Овод вирішив спитати кого ми підозрюємо. Ту людину рухати вночі не будуть, бо вдень будуть вішати.
    Дуже оригінально, Овод :haha:

5. ovod

ovod Well-Known Member

твісті і деріел похоже відпадає... бо не в курсі останніх дописів...

6. Персі

Овод взагалі страх втратив, не бачила ше таких нахабних

7. Masini

Masini Well-Known Member

Убита Счастливая - народный целитель

В роду оборотней +1

Замена: вместо Любимой, у которой, к сожалению, заболели детеныши, вступает в игру Е..... (забыла ник, его привела Твиста :))) )

8. Персі

Овод

був черговим мафом, замочив Щасливу

9. ovod

ovod Well-Known Member

цікаво.........

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

персі, хватить.. вже ніч скінчилася.. вже не тре робити вигляд що хочете мене повішати...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Овод.
    Чому? Що?

11. Персі

кого забербували, зізнавайтесь по - доброму ))

12. ovod

ovod Well-Known Member

то тільки мені здалося що ви спеціально казали що будете мене вішати, щоб мафи мене не пристрелили?... ще вам так гарно підігрував....

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

кого-кого.... нірванку.... не бач яка зла...

13. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

щойно зайшла додому! двічі пробувала зайти з телефону - шось примушувало вирубати! тому зараз ні бум-бум шо діється)))
    буду читати))

14. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я чистий, хвала вищим силам)) Твісті?) позавивати не тяне?))

15. Персі

Овод, я думала, що ти дурив мафів, кажучи, шо лікував в першу ніч себе. А насправді ти лікував когось іншого. Тож для мене був варіант, коли ти лишався миром, якби ніхто вночі не помер (тобто тебе стрілили - ти полікувався).
    Уявити, щоб мафи не ризикнули прибити лікаря, який відкрився, якось слабо віриться, погодься

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Щаслива, тобі вже пізно шось читати )

До речі, вбивством Щасливої хтось намагається мене підставити, вона єдина, чий голос лишився на мені ))

16. ovod

ovod Well-Known Member

буду приходити на твою могилу з квіткою.... :give_rose:

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

так ви таку комедію розіграли, що мафи повірили... погодься...

17. Персі

Зараз вже є 2 оборотня (і можливо ше десь ходить заражений, хоча тут є варіанти), 3 вампіра. В грі лишилось 11 людей.
    Тобто 3 - 2 - 6.
    Нам зараз конче тре повішати вампіра або оборотня.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та нє, то і так було ясно, що будемо Тебе вішати, більше не було таких цікавих кандидатур на виліт, тож мафи б не мали Тебе рухати по ідеї.
    Але, як видно, вони напевно в першу ніч попали на Щасливу і добили її :sad:
    Та я навпаки радію, що не мене прибили!! :)
    Просто рис розварився, поки тут сиділа, і смердить на цілу хату :bad:
    Забагато уваги до дій перевертнів. Мені от таке в голову не прийшло про себе подумати.
    До речі, Деріел напевно не маф. Бо якби він був мафом, то вони б подумали, що я - ком і перевіряла його першої ночі, і сьогодні б мене прибили. Але вони цього не зробили.

19. ovod

ovod Well-Known Member

дай мені раз виграти....

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або Овода :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)