Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не знаю, у мене Нірванка теж ніби великих підозр не викликала, тільки тепер незрозуміло, чому мовчить, коли тут таке твориться

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

вже не мовчить

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А як на мене Нірванка мирною не так грає... вона не такий простий і відкритий гравець, як здається... Тверезий... він зеленим світиться, чекаєм, що напише...

3. Персі

Так, але я особисто не хочу ризикувати, хай його вночі перевірять на предмет )

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

О, Нірванка) Тепер тебе пізнаю)

5. Персі

можна ше Зю повішати :))) він мені якийсь підозрілий, )) але ми з ним не голосуєм один проти одного ніколи в перший день )

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То про мене? Я відписувала на репліки гравців про мене.
    А чо я мала щось по суті сказати? В грі 12 гравців, деякі взагалі нічого не пишуть, чому саме до мене чіпляєшся? ;)
    Можу викласти список своїх підозрюваних поганок, якщо комусь від того легше стане..
    Деріел, Зю, Алекс, Овод.

7. Персі

Нірванка мені схожа на мира, на того мира, з яким ми на пару замочили Еребуса - охоронця колись ))))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не підлизуйся :)

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Я не знала, що тут таке твориться :shy: В мене з тим часом постійні проблеми - забуваю про часові пояси. Ось згадала про це і зорієнтувалась, що то ж день закінчується за пів години, а не через 1,5 год, як думала раніше..

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Овод, вдруге запитую, який саме ти лікар? Від чого саме ти вмієш лікувати? Тільки без "....." "здогадайся" "а як ти думаєш" або чогось в цьому роді. тут потрібна конкретика.

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А я шо тільки до тебе чіпляюсь? Я наприклад питав хто що про Любімую думає, але ніхто з вас не відповів... Ще Зю як варіант... Тверезий? ... може ви його краще знаєте...

11. Персі

Давайте вже шось вирішувати :)))
    Я пропоную все - таки Овода спочатку перевірити, а тоді вже вішати, якщо не чистий )

З кандидатур: Зю (але я свій голос не дам на нього сьогодні, не можу), Тверезий, Любімая, може

Решта або геть відсутні (дамо шанс до завтра), або є сумніви більші по них

12. ovod

ovod Well-Known Member

скільки ти "але" нарахувала?
    навіть не думав... тоді...
    тверезий...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зю я б теж повішала. Для профілактики :)))
    От давайте розглянемо Зю. Він сидить в засаді. Або простий мирний і йому нудно, або поганка, яка боїться спалитись. Якщо будемо його вішати, то він зарухається. Правда, тоді він може відкрити свою роль, чим може зашкодити місту, та і не факт, що йому повірять.
    Але оті його роздуми про те, що могло статись вночі, наштовхують мене на думку, що він все таки може бути поганкою, бо мафи ж завжди в першу чергу стараються вияснити що сталось вночі, бо в них є трохи більше інфи і їм простіше.
    І ще проігнорував моє зауваження про те, що може бути бронік. І тупо два рази написав той самий список можливих НД. Якось то дивно.

14. Twister

Twister Well-Known Member

А до речі про Алекса. Тільки мені здалося, що він ніби чекає вказівок, проти кого голосувати?

15. ovod

ovod Well-Known Member

я вже персі питав скільки вона часу думала над цим питанням...
    якщо я скажу то вампіри і перевертні будуть теж знати...

16. Персі

Тверезий

хочете - вішайте Зю, але я правда не можу голосувати його сьогодні )

шось я пропустила той допис )
    А ти проти, щоб тебе перевіряли, чи що? )
    "Але" є завжди, шо зробиш

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Алекс взагалі шось дивно не голосує до останнього, як ніколи )

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я вже звикла - чіпляються до тих, хто багато говорить :)
    Любімая напевно боїться спалитись. Але це може свідчити не лише про те, що вона поганка, але і про те, що рольовик. А може і проста мирна, якій скучно.
    Тверезий пише в своєму стилі, тобто мало. Він так постійно пише. Тому це ні про що не свідчить. Я його сама погано знаю, хоч він і грав тут вроді пару раз (один раз точно, ми були мафією разом, але і з того часу мало його пригадую).

18. ovod

ovod Well-Known Member

звісно... якщо подумаєш то поймеш...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені здається, що він такий, що і сам може давати вказівки іншим :))) Але ще не була з ним в команді поганок, тож не знаю. Здається, що шукає зачіпок на рівному місці, але то може я занадто особисто сприймаю :)

20. Персі

хто висить? ) менше 20 хв лишилось )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)