Мафия Партия №22 "Вампиры vs Оборотни vs Люди"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 18 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ну бачиш?:) я вже майже впевнена!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нда, правильно Любімая писала на рахунок "чим більше звиздиш"
    Ну то голосуйте, в чому справа

3. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

не злись, будь ласка))):give_rose:

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот кстати да! Первые два дня, можно вообще тупо не принимать участие в игре ,а просто написать 1-2 поста, что бы не выбыть автокиллом и никто тебя не тронет - не повешают, ни чикнут. А как начинаешь разговаривать, то все - маф! А если еще и инициативу какую-то проявишь, то пофиг маф или не маф, для профилактики надо вешать.

5. ovod

ovod Well-Known Member

ну так щаслива проголосувала... чи то ти до мене на ви перейшла?..

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

зю якись малоактивний... певно вампір....

6. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

нє)) Зю то Зю)) просто собі читає))поки шо ніц не відомо))

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ладно, пойду свое лекарство пить. Вечером еще навещу вас!

8. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ей)) та ж тут вже всі підозрюють саме тих, кого нема)) де логіка?

9. Персі

Нірванка схоже мирна в цій грі. Обійшлась без своїх псевдо - аналізів, які вона завжди робить, будучи мафією, )) і пости інтуїтивно якісь безстрашніші, чи що.
    Твісті - не знаю, інтуїтивно більше на мира схожа.
    Деріел - х.з., був на сайті після ночі, чомусь нічого не написав, незадоволений рез. ночі, чи що. )) Хоча заклики до розкриття статусів схиляють до думки, що швидше мир
    Галл - не знаю його як гравця, але за відчуттями швидше мир
    Щаслива - погоджусь з Твістер, інакша, ніж була в минулій грі, напевне не мафія )
    Зю - х.з., якийсь надто обережний, хоча може бути, що досвід минулої гри навчив не випендрюватись.
    Овод - не подобається, занадто вже радо підхопив підозри Щасливої в мій бік, і взагалі - не лізь в мою душу своїми кликами
    Любімая - не знаю, мовчить, але пояснення її мовчання розумію тепер, як ніхто )
    Тверезого мало знаю як гравця, нема думки по ньому
    Ну і відповідно тих, кого нема - Фокси, Сашки, Алекса - так само не знаю, що сказати
    ага, особливо, якщо врахувати, що в тамтій грі ти сама була мафією )))

10. ovod

ovod Well-Known Member

так голосуй.. на чо чекаєш?

мої клики - що хочу то роблю...

11. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Дежурять, це як? по принципу маф-звязки? тобто одна дія за ніч від команди... Якщо так, то з ними ще можна боротись... та і на їхні укуси у вампірів імунітет. 2 дока і 2 провірки це звичайно добре, но ось це розмежування 50\50. Дуже важко буде вгадати настільки точно з перших ночей. Оборотень швидше за все ходив до прошареного - Персі, Твістер... можливо до мене. В любому випадку не раджу залишати нас в живих надовго (це я вам поки як мирний говорю). Кого вішати, поняття не маю.

Хоча... ми маємо думати на крок вперед.. кого мирні більш за все люблять? Кого найменш ймовірно повішають? Правильно, Персі, і ми це знаемо, і оборотень теж про це знає.

12. GGall

GGall Well-Known Member

Инициатива наказуема - ты что, не знал?? :-D

Информации мало... Хз, кто тут как играет. Подожду пока, если молчуны до вечера не появятся - предлагаю подвесить кого-нибудь из этой компании: фокси, алекс, сашка. Хуже не будет, по крайней мере))

13. Персі

))))))))))))
    така мені дяка ))
    продовжуємо злив, не соромимось )

не вдалось вночі прибити, но вдень вирішили

14. Twister

Twister Well-Known Member

Так, я щось не зрозуміла. Це тут клани в нас на очах про територію впливу подомовлялись, чи як? Одним "прошарені" іншим "мовчуни"?

Деріеле, чому ти другий день поспіль самих лише перевертнів шукаєш? І чому в тебе в списку прошарених нема Велика? Щось ви обидва з ним мені не подобаєтесь цього разу :ireful1:

І Ггалла на заміточку взяла.

Хоча і Персі, яка пише список... :wacko:

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

ммм... це зізнання?

Оводе, що думаеш про Персі, Деріела, Велика і ГГалла?

15. Персі

:suicide: Так я завжди пишу. А що тут ще писати? Не - пар ніяких не склала, бо всі мовчать, або розмовляють хіба з моєю особою, хто з ким може бути - ніфіга не ясно.
    То тре конкретним таким тормозом бути, щоб іти до першого кандидата на вихід
    власне

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Твістер, тому що число перевертнів з кожним днем буде збільшуватись і вони буду заміщати мирних. А мафії всього три і думаю вони теж мають бути зацікавленими в винищенні перевертнів. Як на мене вампіри пізніше самі спаляться.)

Шанси на те, що док спас мирного від кулі мафії = шансам на те, що мафія простою кулею попала в вовкулака = 1\10 = 10%. Но тим не менше вбитих не було. В обох випадках все дуже чудово вийшло)

Доречі про список)) У Персі вийшло так, що всі більш менш активні це мирне населення))

17. Персі

на твій рахунок я передумала

А взагалі ви мені набридли. В позаминулій грі я змушена була відкриватись в перший же день, бо половина гравців зразу почала кричати, що я мафія. В минулій грі пронесло виключно через феєрію комісара, який привернув всю увагу на себе. Ще давніші ігри навіть згадувати не хочу. Кожен раз одне й те саме, всяке бажання грати відпадає.
    Тепер принципово більше робити нічого не буду, ні слова більше в грі не напишу. Так що можете вішати, я за.

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Что-то это мне прошлую партию очень напоминает :)

Твістер, я з'явився... Зараз ще раз перечитаю і буду щось казати... Але цікаво, що з цієї трійки ти проголосувала саме проти мене, хмм...

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Все правильно! Чем меньше у мирных будет секретов друг от друга, тем проще будет победить.
    Вот, а еще сама говоришь, что я стал осторожный))) Конечно стал! Как только ведешь себя не как все, сразу готовы сослать минимум за Урал.
    В прошлый раз, вообще все толпой пошли голосовать против ВСКРЫВШЕГОСЯ комиссара. Поэтому нефиг. Хочешь жить - пиши 2 поста ни о чем за игровой день и ховайся в "гостях". Хочешь весело и прикольно по играть - готовься к мгновенной смерти. )))) Но и это еще не все! Если в предыдущий раз, весело и прикольно поиграл, тебя замочили, то в этот раз, если не будешь весело и прикольно играть, то тебя тоже замочат, т.к. мало того что ты не такой как все обычно, но ты еще и не такой как сам обычно :crazy:
    Пока голосую против Сашки. Не интересно играть с теми, кто не играет!

20. ovod

ovod Well-Known Member

нє, то приватна власність....

якщо персі вамп, то ти з нею...
    деріел мир по-моєму, зю мир або перевертень, гал мир певно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)