Мафія. Партія №1

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем tverezyj, 30 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Riksia випадає з-під прицілу. Вона голосувала проти мафа. Так як мафи знають один одного, то вона б цього не робила будь вона мафом. Імовірність "тонкої гри" занадто мала. Лишаються четверо разом зі мною. Себе я знаю, отже троє. Найбільше підозр викликає nirvanka. Ну дуже вже вона вигороджувала антіруса! І намагалась постійно тримати нейтралітет. На другому місці MARTINI. Ну і Персі підозрюю найменше. Тож мій вирок:
    Винен: nirvanka

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я перепрошую. На час мого голосування вони обоє були потенційними мафами. А щодо мого вибору, я ж писала, що вибирала з того, що лишилось - зовсім нікого не вішати не цікаво, і Ви ніби погодились з цим. А може, тому й погодились, що, будучи мафом, знали, хто мирний, а хто маф? :tongue:
    Погоджусь, напевно... але відкидати нічого не можна.
    Наразі найпідозріливіше виглядають Нірванка та Riksia, як на мене... Буду голосувати проти когось з них двох

3. Masini

Masini Well-Known Member

Короч, ребят, вы меня совсем запутали.

Перси - слишком нагловато и грубовато для мафа, хотя... Тяжело судить о поведении человека, с которым играешь в первый раз

Нирванка - противоречивость ее натуры не дает сделать правильные выводы. Говорит одно, потом говорит другое, совершенно противоположное, что подтверждает действиями...

Мартини - тут я ваще хз, для профилактики бы можно было повесить, да рисковать мирным слишком чревато на данный момент.

Короче если мы сейчас вешаем мирного, у нас, в принципе, будет еще один шанс, ибо мафы убивают ночью и у нас остается один маф против двух мирных. Вот тут главное не пролузить...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нафіга нам вішати мирного, якшо є Нірванка

5. Персі

Хотілось би ше почути, що Нірванка на своє виправдання скаже. Але щось вона не поспішає, а часу все менше...

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще я думала сподачатку, що Хантер - мафія. Але дописи Мартіні схилили мене до його кандидатури. Я вже пояснювали які. Хоча я коли казала, що чекаю на голос Персі, то планувала переголосувати на Хантера, якби була однакова кількість голосів.
    Це я теж вже пояснювала. Якби він був мафом, то б діяв. Тим більше на форум він заходив.
    Але то всьо тільки мої роздуми. Я ж теж можу помилятись.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Добре, я зізнаюсь. Хоч і не хотіла цього робити.. Коли голосувала перший раз, то мені було якось не по собі голосувати за Хантера, бо це мій брат :shy:

• Подобається Подобається x 1
  7. Персі

шось Нірванку шкода стало... Голосую проти Riksia. Все одно здається, що вона маф, просто дуже хитру гру затіяла

8. Masini

Masini Well-Known Member

Виновен: Мартини

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

И у нас опять равенство голосов. Перси, может смените голос?

9. Персі

Здрастє. Вистачить з мене і одного разу "вирішального голосу". Ні, хай того разу хтось інший гріх на душу візьме. :))) А як ні, то й ні. Маф виживе, але й мирний виживе. Я пас.
    То по - перше. А по - друге, чому це Ви саме до мене з такою пропозицією звертаєтесь? Тепер я підозрюю Вас ще більше :)))

10. Masini

Masini Well-Known Member

Замечательно. Ваша логика железна. Предположим, среди Нирванки или Мартини есть маф. Он сейчас возьмет и переголосует за меня. Опять равенство голосов. По итогу - никто не висит, мафы убивают еще одного мирного, завтра опять паранойя. И что?

А почему я не могу обратиться к Вам с этой просьбой??? Вы единственная, кто проголосовал налево, поэтому и прошу.

Раз все такие принципиальные и упрямые, Sashka-ua, может Вы переголосуете?

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це ж треба, так все правильно і логічно розкласти про мафіозо-нірванку, а голосувати проти мирного... Умом Ріксію не понять...

12. Masini

Masini Well-Known Member

У меня начинается паранойя, а когда у меня паранойя, мне свойственно совершать необдуманные поступки :crazy:

13. Персі

Ну блін. Riksia, то треба було голосувати проти Нірванки, і не було б нічийного результату. :ireful1:
    Не знаю, чи буду переголосовувати. Сподіваюсь, переголосує Sashka-ua і мені не доведеться знову вибір робити.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Мне надо было голосовать за Нирванку только ради того, чтобы Вас перед выбором не ставить? Вот уж извините, мы в мафию играем, а не в центр гуманности и поддержки. Я не хочу против нее голосовать, потому что я ей почему-то верю, в ее словах есть какая-то искренность. Если все-таки окажется мафом - в следующих партиях буду иметь ввиду, что на эту искренность можно забить.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Перси, ну что Вы надумали? Поймите, нам просто необходимо сегодня кого-то из них повесить, ибо завтра будет такая же ситуация!!! Если Вы не проголосуете за Мартини, я проголосую за Нирванку

15. Персі

Нікого?
    Переголосовую проти Нірванки... Є сумніви, але ще більші сумніви в причетності до мафії Мартіні

Останнє редагування модератором: 2 вер 2010
  16. Masini

Masini Well-Known Member

Сейчас слушайте - совершенно очевидно, что меня ночью убьют.

Поэтому завтра на голосовании - думайте головой. Sashka-ua не трогайте, он - комиссар (и я так думаю проверял ночью меня, ибо слишком уж уверенно пишет о моей мирности и, в отличие от всех, во мне даже не сомневается).

17. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Рішенням бльшості було повішено городянку nirvanka - мирну жіночку.
    Настає ніч (до тих пір, поки не відпишуться статусники або до 3 вересня 19.00)

Останнє редагування: 2 вер 2010
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я вам казала!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ireful: Тепер будете знати кому вірити!!!! Ех..

19. Masini

Masini Well-Known Member

Ничего, зато потенциальных мафов теперь не три, а два, что однозначно облегчит задачу :)

20. hunter

hunter мандрівник

ех, повісили брата і сестру, капець... ше й двох мирних...:hang1::hang1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)