Мафія. Партія №1

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем tverezyj, 30 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я думаю, що мафія - Мартіні. Бо він тільки відводить стрілки на інших. Спочатку найбільш спілкувався Хантер. Мартіні відчув підозрілий дух до тої особи і закликав нас його позбутись. За кількістю балів Мартіні був другим по підозрілості. Так от він мусить зараз перевести увагу на когось іншого. Вибрав мене, бо активно дописую, народ його підтримає, та і напевно мститься :)
    А ще можете уважно перечитати дописи Мартіні. Там нема логічних думок і оцінювання ситуації. Мабуть, всі, крім нього, цим займались. А Мартіні тільки голослівні фрази кидає і мовчки спостерігає збоку, бо в курсі хто є хто. Він навіть обгрунтувати не може чому проти мене! Тому не слухайте його!! Інакше ми програєм :sad:

Винен: MARTINI.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Логіка залізна - Мартіні мафія бо закликає повісити мафію :)

3. hunter

hunter мандрівник

:scratch_one-s_head: нічього не розумію... другого голосування ще не було... :dntknw:

Останнє редагування модератором: 1 вер 2010
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер ніяк помирати не хоче :haha: Погано вішали, мабуть :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

В той же час він вже друге пропустив обов"язковий хід

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Який хід?
    *Мартіні закликає повісити мирного. Я ж то знаю хто я :)

Зауважте, знову жодного аргументу! ;) Задумайтесь..

7. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Як мафіозі він був повинен надіслати заявку на нічне "вбивство"

8. MARTINI

Оскільки він був мафом, то вночі мав когось пристрелити, а того не зробив, за що і "самоубільса-ма"

9. hunter

hunter мандрівник

неголосування і хід це дві різні речі... менше з тим.
    tverezyj, я тебе не засуджую, просто виправляю помилки щоб більше таких не було, от і все ;)

10. MARTINI

таких аргументів як в тебе я можу вагон напридумувати, але то надто примітивно і переважно характерно саме для бандюків! Мій голос - nirvanka! Най вирушає слідом за своїм подільником Антирусом. Бандитам - тюрми!

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну і якщо мене повісять то мирні програють, а якщо ти - маф, то тобі більше ніхто вірити не буде :tongue: А якщо мене не повісять, то повісять тебе і ми виграєм! :)))

12. MARTINI

Все як на останніх виборах - він або вона, інші кандидатури не розглядаються :) Але це правильно, нірванка мафіозі, без варіантів

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Робиш висновки на основі свого голосування і голосування особи, проти якої голосуєш. Занадто самовпевнено як на мирного ;) Ще один доказ того, що ти - маф :)

14. Персі

Інші кандидатури така ситуація влаштовує, думаю. :)))
    Ну давайте вже визначатись, кого вбивати будем, Мартіні чи Нірванку :)))

15. Masini

Masini Well-Known Member

А почему не Вас?

Мартини, объясните, почему Вы вешали Хантера?

Нирванка, а почему Вы сказали, что вешать антируса - хорошая идея, а сами голосовали в сторону?

16. Персі

А мене за що? :nea:
    А може Вас повішаємо? Я тут подумала... Якщо Ви теж мафія, Ви перші мали здогадатись, що Антірус грати не буде... В такому випадку злити його було б дуже розумно. Все одно з нього користі ніякої і собі гарненьке алібі. Хороший хід. Якраз в стилі досвідченого гравця. :)

17. Masini

Masini Well-Known Member

Что значит за что? А за что надо вешать мартини или нирванку?

А теперь подумайте логически. Предположим я маф. С какой такой радости мне сливать своего единственного подельника, если есть хоть минимальный шанс, что он появится? Тем более ввиду мафиозной малочисленности, м?

18. Персі

Там же смайлик був в підтримку їх розборок. :) Чи мафія така серйозна гра, що жарти виключаються? :)
    А якщо серйозно, то наразі в мене дві кандидатури, які викликають найбільші підозри.

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

Ну у мафів же є можливість спілкування в ПП. Можливо, він Вам написав, що не буде грати. Інакше чому б Ви були такі впевнені, що

19. MARTINI

По-перше, не я один його вішав :) Не треба всю вину на мене.
    А по-друге, він хотів повішати мене, якби я того не зробив, то на його місці міг опинитися я.

А по нірванці дуже правильне зауваження

Зразу видно, що людина з досвідом! Тепер я майже на 100% переконаний, що вона мафія... Ну, а якщо ні, то мафія Riksia, але дуже-дуже хитра

20. Masini

Masini Well-Known Member

Вы пытались отмазывать Антируса или мне показалось?

Вот Вы делали выбор между двумя кандидатурами: потенциальным мафом Мартини и мирным Хантером. Почему Вы проголосовали за мирного Хантера, что, в принципе и привело его к подвесу?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)