Мафія. Партія №1

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем tverezyj, 30 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Нагадую, що два неголосування підряд - автокіл (вихід з гри)

2. Masini

Masini Well-Known Member

Ну ищите, ищите, Бог в помощь :)

А на месте комиссара я бы все равно к Вам сходила :blush:

Очень волнует товарищ Антирус. Если так и не объявится - мой голос будет за него. Даже если мирный, то такие мирные нам не нужны - в нужный момент на голосовании помощи от него не дождешься и голосование легко может повернуть в сторону мафов, вот :yes:

• Подобається Подобається x 1
  3. hunter

hunter мандрівник

і потратив б ніч ком, нехай іде, я за!)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хороша ідея! :good:
    Хм.. А Ви часом не хочете відтягнути час чи відвести стрілки від себе? ;)

5. hunter

hunter мандрівник

:))):))):)))

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм... Залишається ще день, а всі виглядають підозріло. Доведеться робити вибір по першому враженню.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Как вариант ;)

Поделитесь пожалуйста мыслями: кто выглядит наиболее подозрительно и почему, а также расскажите, какое у Вас сложилось впечатление о каждом? :)

Потратил ночь... Вы считаете, что проверенный стопроцентный мирный - это плохо? ;)

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Спочатку думала проти Мартіні чи Нірванки - бо ж начальство, може їх по блату і в мафію :)))
    Але тепер трохи підозрюю Riksia - дуже вже активна... хоча і протилежність активності - Антіруса теж з рахунків не варто скидати... Ще не знаю, на кому зупинюся...

9. Masini

Masini Well-Known Member

Я активна всегда. Или Вы предпочитаете погрузиться во мрак молчания? Как тогда редисок вычислять будете? Я вот, между прочим, на благо мирных стараюсь, а Вы меня в число подозрительных причисляете. Нехорошо... Как минимум...

И еще раз повторю: с каких пор активность - признак мафовости???

10. hunter

hunter мандрівник

11. Masini

Masini Well-Known Member

Не очень понимаю с какой целью...

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

hunter бандюга однозначно. На дибу!

13. hunter

hunter мандрівник

tverezyj, онови будь-ласка наступне:
    можна голосувати скільки хочеш, але зараховується тільки останній голос.
    голос потрібно виділяти червоним.
    голосувати можна до 19:15 (до 19:30 ведучий подає результати дня), після цього часу голоси не враховуються!

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

щоб мати поняття про людину
    Riksia, от дивіться: прийшли сюди грати двоє гравців Х і У, Х - має стаж, У - перший раз, однаково грають, однаково заганяються - звідси визначити легше хто є хто, хіба ні?

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Винен: hunter

довго вагався між ним і Вами. Та й МАРТІНІ по Логіці Нірванки підходить. Але з іншого боку така логіка була б притаманна мафу. Вибрав Хантера, бо він найбільше кричав: "Я НЕ МАФ". Я не впевнений, звичайно ж, але обирати когось треба. А Ви, Ріксі, написали найперший пост із закликом вішати мафів. Теж схоже на відведення від себе прицілу.

Останнє редагування модератором: 31 сер 2010
  15. Masini

Masini Well-Known Member

Мне так не кажется. Психологическая игра мафия на то и психологическая игра. Зачем Вы хотите облегчить себе жизнь? Мне например немного поднадоедает, когда я, проиграв с человеком партий 10-15, уже знаю о нем все, знаю все его стратегии, знаю все, что от него можно ожидать. И поэтому я с удовольствием хожу в гости на другие форумы - чтобы играть с новыми интересными разными людьми, о которых я совсем ничего не знаю. Так интереснее, честно-честно :)

Похоже просто на первый пост, с целью начать наконец общение. :)

Хотя я Вам свою точку зрения не навязываю :give_rose:

16. hunter

hunter мандрівник

а мене зразу забанили мафом... нелогічно!

17. Masini

Masini Well-Known Member

Вы действительно не видите разницы? Вообще-то я не обвиняла никого конкретно, а Вы обвиняли :)

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я знаю... :))) Я ж перший раз в таку забавку граюсь. :)
    Просто у Вас в кожному дописі з одного боку ненав'язливо, але вперто читається: "я не маф, я не маф". :))) От і подумалось: а чи то спроста? :)
    Крім того, Ви ж досвідчений гравець, а якщо таки маф, то такий досвідчений маф нас тут швиденько перевішає, ми й зрозуміти не встигнемо, шо сі діється :)))
    Але остаточно я ще не визначилась, ще подивлюсь, як далі події розвиватимуться. )

19. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Голосувати можна не більше 2 разів за день (якщо подано більше голосів - зараховується другий.
    Голосування можна виділити будь яким яскравим кольором та жирним шрифтом. Всі голоси приймаються до 19.30

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знаєте, до мене дійшло. Активні - то мирні. Бо їм треба розговорити мафію, щоб витягнути побільше інфи. А мафія і так знає хто є хто, тому і не особливо активно спілкується.

Мій вирок: MARTINI

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)