Мафія: гра №9

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 11 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто мафи Овод, Персі і Еребус?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ні, я мирний! :)

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:ireful1:Впевнений?

4. MARTINI

вон ано чьо! (с)

Певна логіка в тому звичайно є. Але

Сашка весь день за компом, весь день слідкує хто є в скайпі, кого нема. Але чому тоді на форумі при цьому він весь день лишається пасивним?

5. -Erebus-

Так, якщо би скрін-шоти не заборонили, то міг би довести!

Тим більш, що я в скайпі був ще до отримання ролей, власно, через нього я і отримав повідомлення від Нірванкі зі своєю ролью!
    А з логікі Сашка я потрапив під підозру через те що був в Скайпі! До речі Овод там теж часто буває, і Персі я теж іноді бачу!
    Сашко, а в тебе є контакти всіх гравців? Просто може в тебе просто немає контактів мафіозі?

6. victorys

victorys позитивчик :)

теоретично можна зробити з цього якісь висновки, але практично не знаю чи будуть вони правдиві. Я вчора доречі також до пізна сиділа в скайпі і сижу вечорами (якщо не забуваю його включити), бо недавно у Львові поставила нет, так що часто балакаю з мамою. А другою стороною медалі є те, що в скайпі можна поставити опцію "неведимка" і продовжувати спілкуватись навіть тоді, коли інші думають, що вас немає.

7. -Erebus-

Вікторія, скажіть чесно, Ви мафія? :)

8. victorys

victorys позитивчик :)

Чесно-Ні.
    .....

9. nastinka

nastinka відсутня

хД) а я вишу в скайпі завжди коли комп увімкнений)))
    шо робить?)
    я далі хвораю. тому сили на читання всіх постів не мам.

10. -Erebus-

А я Вам вірю! :)

Ще я так подумав: Сашко з ентузіазмом почав шукати мафів, навіть скайп причепив - тепер я думаю він все ж не є мафією, чи дуже гарно шифрується!
    Овод - не виключений, Персі -якщо повірити Сашку через його висновки зі скайпу, але я бачив Персі в скайпі і не під час гри, так що вішати її лише через скайп вважаю не зовсім вірним. Хотілось би її послухати: Персі, що скажеш?

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я цього не сказав. Найбільш підозріла Персі.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ти або брешеш, або шифруєшся в тому скайпі... бо я теж досить часто там буваю, проте майже ніколи тебе там не бачу
    То окуляри собі купи. Я тебе теж майже ніколи в скайпі не бачу, а зараз висиш. Може, ти маф? Чим моя логіка гірша за твою?
    Ти, головне, не забудь ведучу до відома поставити в своєму НД, що ти не доживеш :)))
    Знов той цирк починається. :))) Народ, невже ви не бачите, що робиться? Мартіні, ти злякався, що я тебе вчора запідозрила! То й розробив із своїм колєгою план, як відвернути від себе увагу. А так як ти вже традиційно не можеш придумати нічого більш оригінального, як перевести стрілки на Персі, то все стає ясно, як божий день.
    Мартіні і Сашка - точно мафія! Ви подивіться на поведінку Сашки. Зазвичай він приходить, одне два повідомлення лишає, та й по всьому. А тут розгорнув таку бурхливу імітацію діяльності! Але мене таким не обдуриш.
    Я скажу, що йдіть ви всі, шановні, далеко лісом. Мені вже набридло кожну кожнісіньку гру починати з того, що я вимушена відбиватись від ваших нападок. То вже дратує і втомлює. Можете голосувати проти мене, скільки вам лізе. Дістали.
    Сашка, ти або помиляєшся, або свідомо вводиш людей в оману. Я схиляюсь до другого варіанта. Звинуватити когось в мафіозності тільки тому, що побачив когось в скайпі (особливо як врахувати, що побачив саме тоді, коли тобі вигідно) ще й всіх закликати проти мене голосувати - то сильно, однозначно. Ти або не дуже розумний, або мафіозо. Як показує досвід попередніх ігор, перше твердження навряд чи має право на існування. Тож ти мафіозо, Сашка! А зараз я ще почитаю, хто там гаряче тебе підтримував, і вирахую решту твоїх братків.

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не весь день!!! Я писав про вчорашній день після обіду, коли я був вільний. Гляньте на мою активність в той час і побачите!!!

14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Винен Сашка

Уявляю,яка буча здійметься,коли виявиться,що він - мирний...нас з Персі відразу:suicide:
    Але поки що - найбільш імовірний претендент:)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звичайно немає всіх.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Можеш починати милити мотузку.

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Хм... Якщо вчитатися. Звідки ти такий впевнений, що таке виявиться?? В цьому можу бути впевнений лише я і мафи. Ти - не я.... Отож...

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

Фіга-сє!!!! Див. попередні теми!!!!!!!!!

16. MARTINI

Куда ви голосуєте? в нас нульовий день :)

блін, тверезого якшо не повішати, то принаймні відшмагати треба, він тупо заважає всім грати

17. Персі

Мирні себе так не поводять. Хіба що Хантер на таке здатний, будучи мирним. Але Сашка - не Хантер.

18. Персі

Дивилась (окрім останньої, в якій не грала) і шо? Добре пам'ятаю, як в одній із ігор ти взагалі з'являвся, хіба щоб проголосувати. Ну ні, як ми обоє мафами були, то ти звісно, був більш активніший, ніж зазвичай.

19. MARTINI

Давайте я буду нині Хантером.

Сашка, ти маф?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Досі триває нульовий день, бо Тверезий не проголосував. Тому ваші голоси не будуть прийняті до уваги під час голосування першого дня.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)