Мафія: гра №9

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 11 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я ПРОТИ ЗАКІНЧЕННЯ ДНЯ.
    Я зараз на парі і вдома буду після 12, а, якщо мене вночі вб'ють, то я не зможу написать те, що хотів.

2. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні передбачається важкий робочий день, бо немає трьох співробітників, а після роботи мають бути перші групові заняття з англійської в фірмі (дармові, бо фірма платить), потім маю годину, щоб зїздити до дому щось перекусити і на ще одну англійську (платну, бо з власної кишені :))) ) Так що якщо буду сьогодні малоактивна прошу не складати це на мафіозність :ireful1: Пропоную краще почати обговорення кого вішаєм, бо може бути таке, що мені прийдеться прийняти рішення швидше за інших, бо після всіх своїх занять в дома буду по восьмій...
    Як наразі підозрюю всіх, але найбільші підозри викликає Тверезий. У минулій грі, будучи мафом, поводив себе так само - заходив рідко, писав мало.

3. victorys

Ульо! Де ви всі?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

які безсоромні подвійні стандарти
    по-моєму так цинічно може поводитися лише маф :russian_ru:

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я не проти швидше почати перший день!

6. victorys

ну я ж написала можливу причину своєї малоактивності, що в мене сьогодні важкий день (за вухом нема коли почухатись :download:), а і так стараюсь сюди заглядати, щоб орієнтуватись в ситуації і не зробити помилки повішавши мирного. Візьми під увагу те, що я вже написала свого першого підозрюємого (як зазвичай роблять мирні) і тільки мафія чекає до останнього, щоб підстроїти голоси на свою користь, адже тільки вони знають хто є мирним. Я звісно ж можу помилятись.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Результати голосування на дану хвилину:
    Сашка проти
    Тверезий не голосував
    всі решта - ЗА.
    Поки Сашка і Тверезий не будуть ЗА, день не закінчиться швидше.

8. -Erebus-

Як так? А це повідомлення?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вже виправила помилку. Мав бути Тверезий.

10. MARTINI

тверезого можна в якості показового прикладу повішати, взагалі не появлятися в темі - то безсовісно по відношенню до інших гравців. І щоб всі знали що так буде з кожним хто так буде поводитися.

11. -Erebus-

А якщо він мирний? Буде шкода, бо мафіозі і так багато! Так що я би все ж не поспішав з тверезим!

12. victorys

а з ким би поспішав? (маю на увазі кого підозрюєш)?

13. MARTINI

Підозрювати нема кого. Треба вішати Тверезого і Сашку, на цілу добу загальмували гру!!! На шибеницю обох!

14. victorys

от і я про те.. Через 2 години закінчую роботу, а потім буду зайнята до 20:00 (ну хіба що вдасться ще якось заскочити на 5 хвилин, але то невідомо...) Тому мушу проголосувати зараз, бо потім можу не встигнути і голос піде проти мене самої. Завтра вже буде меньш напружений день.
    Поки що винен Тверезий....

15. -Erebus-

Поки лише Сашка - він занадто агресивно почав гру, але, що він мафія на 100% не впевнений! Почекаємо НД і вже тоді робитимем висновки!

16. Masini

Masini Well-Known Member

Одно дело - не появляться, а
    другое - появляться и не писать. А вообще, насколько я могла видеть, так пассивно он играет всегда: маф ли он, мирный или даже доктор.

17. MARTINI

в нас нульовий день, голосування нема, вішати його будемо завтра, якщо мафи вночі не пристрелять :)

18. victorys

ааааа, щось я запрацювалась сьогодні :crazy: ну тоді ще є час зробити якісь логічні висновки про то хто винен, може ще зявиться Тверезий і виправдає себе.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такс.... Дістався я до компа і зараз відпишу все як і обіцяв, поки мене не застрелили і не повішали...
    Вчора я говорив, що в мене з'явились підозрювані. Тепер описую чому:
    Я дуже часто вишу в Скайпі. І от що цікавого помітив вчора - псля того як були роздані ролі і партія розпочалася в Скайпі висів Еребус, але той там дуже часто (Хоча зазвичай він із статусом "нет на месте", а вчора був "в сети"). На секунду вскочив Овод (буквально на секунду і зразу ж вийшов... чого б це?? щоб не палитися?), а найбільше підозрюю Персі. Бо вчора вона висіла довго, а до цього я її в Скайпі дуужеее довго не бачив.
    Тож я голосуватиму проти Персі, а, якщо не доживу, то заповідаю всим голосувати проти неї.

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Тепер можна закінчувати день.

20. -Erebus-

На жаль Тверезого немає у мережі, а без його голоса ми не можемо закінчити нульовий день! :sad:

Ти думаєш мафи, як ми колись, зробять чат в скайпі, де обговорюють гру? Ну може і так!
    Я в скайпі майже завжди, а вчора ще і з братом спілкувався довго!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)