Мафія: гра №9

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 11 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

На момент написання тобою цього допису проти Персі проголосувало 2 чоловіки із 10(я і Тверезий) - це по-твоєму активно за неї голосують і зливають????????
    Спочатку хоч дивись, а потім пиши. А то створюєш штучно певну ситуацію.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Настінка і Вікторіс, де ваші голоси??????? Відкладаєте їх на останній момент, щоб добити когось??

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Просто мафам конче треба сьогодні повішати мирну, і при вдалому вистрілі гра може закінчитись вже сьогодні. От і стараються :)

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Просто обґрунтував свій голос проти Персі лише ти, Сашко!
    Інші якось голосують і все - особліво Тверезий! Мов, щоб "підрівняти"!

Але якщо Персі все ж повісять, і вона виявиться мафом - Сашко просто гуру гри!

4. Персі

А, ледь не забула. :)
    Тверезий.
    Я мирна. Не вірите - як хочете. Я не знаю, як ще доводити.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Еребус, згадайте, як Ви були мирним лікарем, а Вам ніхто не вірив. Не дуже приємно, правда?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

просто тоді було два лікаря :) я досі ту ситуацію з посмішкою згадую :)

6. victorys

victorys позитивчик :)

нічого я не створюю я написала лише свої спостереження, чого ти нервуєш?
    Зараз говорю за себе. Я написала що прийду з роботи и буду аналізувати всі дописи, що зараз и роблю і Тебе сашка між іншим занесла в свій список менш підозрюваних, але щось після цього допису мабуть зміню думку.
    Зараз більшість голосують або проти Тверезого або проти Персі, але мені чомусь здається, що вони мирні (хоча тверезого повішала б за те що не відповідає на питання і взагалі якось туго від нього щось конкретне почути). І якщо мої думки правильні, то мафії і так всерівно кого з них повішають...
    Я також перечитала дописи Коста і нічого сенсного в них не знайшла, або він пливе за течією, або він маф і боїться надто розписуватись, щоб не зробити помилки. Може його повішаєм?
    Настінка в мене також у списку лідерів, бо писала мало і нічого конкретного...
    А ще Мартіні якийсь не такий як в минулій грі, коли був мирним.
    Якщо я не доживу до ранку, придивіться уважніше до моїх підозрюваних.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

П.С. що до Мартіні то насторожив мене цей факт:

7. -Erebus-

Згоден - неприємно! Я взагалі проти Вас поки не голосую, бо мені це теж нагадує слив! Але з листу підозрюваних виключити Вас ніяк не можна, тим більш, шо я впевнений в мирності Сашка, а він досі проти Вас!
    Під підозрою в мене Персі, Тверезий, Кост (проти нього поки мій голос) четвертий може Настінка чи Хісп!

Хм... Персі голосує проти Тверезого, хм... або незвичайна тактика мафії, але радше за все вони все ж в різних "командах"! :) Або разом мирні... блін, важко! :wacko:

8. hisp

hisp Well-Known Member

Если бы это был слив, то у нее уже было бы пять голосов или хотя бы 4. этого с головой хватит для подвеса. Вы видите за нее 4-5 голосов? я нет.
    Если предположить, что Перси и Мартини мафия - то за Трезвого есть 3 голоса 2 из них мафия (Овода в этом примере считаем мирным). То есть голоса потекли на Трезвого и будут добавлены еще.
    Это все из предположения, что Перси-Мартини и я-Сашка - из разных лагерей.
    На данный момент по-моему во второй связке мафов меньше.

9. Персі

В нас тут в одній з ігор була ситуація, коли повішали мирного комісара всього навсього двома голосами.
    А що найсмішніше, це те, що ті голоси також були від мирних

10. hisp

hisp Well-Known Member

всяко бывает.
    есть еще вариант повесить Настеньку - если она сегодня недоступна, то мафии приходится быть осторожной.

К ведущему вопрос - при равенстве голосов виснет первый набравший?

11. Персі

Я не знайшла в правилах, але думаю, що вішається перший набравший, тобто я сьогодні вас залишу. ( Була б я мафом, мене б витягували, посудіть хоч по тому...

Не бачу сенсу знову товкти воду в ступі і всоте повторювати, що я мирна. Сподіваюсь, складеться так, що у вас залишаться шанси після моєї смерті і ночі. Тоді просто придивіться до тих, хто голосував проти мене. Звісно, є можливість, що вони обдурені мирні, та все ж я думаю, що принаймні один мафіозо там є...

Давайте Настінку вішати, раз вона навіть не з'явилась

12. -Erebus-

Голосування на дану хвилину:

1. viсtorys - Кост
    2. ovod - tverezyj
    3. nastinka
    4. hisp - Персі
    6. MARTINI - tverezyj
    7. -Erebus- - Kost
    8. Kost - hisp
    9. tverezyj - Персі
    10. Персі - Тверезий
    11. Sashka-ua - Персі

Тверезий і Персі по три голоса! Де там Настінка?

13. Персі

Так і дозволите їм мене вбити??

Кост, а Ви чому голос на бік зливаєте? Або добивайте мене, або проти Тверезого голосуйте. Хочете ні при чім потім залишитись??

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так. Зараз додам в правила це доповнення.

15. victorys

Так як мій голос проти Коста ситуації не змінює, то я готова поміняти голос за тверезого і дати Персі шанс, переконала вона мене оцим дописом
    Мартіні, а мої підозри не прокоментуєш?
    А настінка на мою думку просто чекає до останнього, щоб підстроїти голос...мафіозностю попахує...

1. viсtorys - tverezyj
    2. ovod - tverezyj
    3. nastinka
    4. hisp - Персі
    6. MARTINI - tverezyj
    7. -Erebus- - Kost
    8. Kost - hisp
    9. tverezyj - Персі
    10. Персі - Тверезий
    11. Sashka-ua - Персі

16. Персі

Віка, ти не помиляєшся, я мирна!

17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

авайте я сам вирішу:)

18. hisp

hisp Well-Known Member

Ну, вот и вытянули, да? :)

19. Персі

Хісп, я запевняю, Ви помиляєтесь

20. victorys

ну я цього не знаю, це знаєш на 100% лише ти и мафи. Але якщо тверезий виявиться мирним, то знаєш хто очолить список підозрюємих :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)