Мафія: гра №9

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 11 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ще не все зробив.

Винна: Персі

От тепер все зробив!

2. ovod

ovod Well-Known Member

готуйся що вночі тебе пристрілять....

3. victorys

victorys позитивчик :)

Я цього не написала це по перше.
    Підозрюю я тут всіх, бо у цій грі довіряти не можна нікому це по друге.
    У мому попередньому дописі я задала питання для тверезого це по третє...
    А от чому тебе так цікавить вважаю я його мафом чи ні?
    Що до тверезого я взагалі не знаю, що думати, грає на стільки пофігістично, що аж не цікаво і жодної користі з нього немає, бо жодних висновків з його дописів не можна зробити.

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тому що він цілком їм (мафом) може бути!
    Я проголосував проти Коста - але що він є мафією я не впевнений на 100%! Тому продовжую шукати мафію!

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Sashka-ua
    ......

6. -Erebus-

1. viсtorys -
    2. ovod - tverezyj
    3. nastinka -
    4. hisp -
    6. MARTINI-
    7. -Erebus- - Kost
    8. Kost -
    9. tverezyj -
    10. Персі - Sashka-ua
    11. Sashka-ua -Персі

Поки картина виглядає десь так.
    Шановні, пам'ятайте голоси нульового дня не зараховані! Треба проголосувати ще раз!
    Сашко і Персі - обмін люб'язностямі. :) Оскільки я думаю, що Сашко все ж мирний - Персі одразу потрапляє під підозру!

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну,не знаю за кого голосувати...почитаю ще дописи...звісно треба би вішати Тверезого,але якщо він мир...:dntknw:

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

tverezyj винен як мінімум в тому, що з ним не цікаво

9. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

А Мартіні - тим, що вперше задвоїв голос. Тепер доведеться рятуватися на Персі

10. Персі

Як цікаво. А чому не на Сашку, не на Коста, а саме на Персі? Нда. Запам'ятовуйте їх, народ :)))
    Навіть якщо Сашка мирний, він винен в тому, що підняв бучу на рівному місці. Чим тільки полегшив мафії життя. Доведеться вибачатись потім.

11. -Erebus-

А ось це уже підозріло! Голосувати за Персі лише з того, щоб врятуватись... В мене Ви "на олівці", пане Тверезий!

Сашко дуже схожий на мирного, бо він насправді шукає мафію будь-якими способами, але він же теж може помилитись! Просто Ви, Персі, постійно якось підозріло граєте - ось лише тому мій голос поки не проти Вас!:)

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Цього мало, щоб його вішати, нас вже лише 6(!!!) проти 4 мафіозо! І вішати мирного цього дня ніяк не можна!
    Тверезий в мене під підозрою, але ніякої впевнености в його мафіозности в мене немає!

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

За що?? Це гра. І знати точно хто є хто ніхто не може (ну крім мафів хіба). Я тебе найбільше підозрюю - тому й голосую так.

13. Персі

Я нормальна. Це ви всі підозрілі! :)
    ахаха. Таки твердо вирішили вішати мене, так? Напевно, десь під вечір переголосуєте проти мене, а оце собі такі виправдання готуєте, коли виявиться, що я мирна

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

А я тебе підозрюю, бо ти вперся в мене, ніби на мені світ зійшовся, і відмовляєшся навіть розглядати якісь інші варіанти.
    Ну нехай.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чого ж відмовляюся?? Слухаю твої пропозиції. Якщо знайдеш більш переконливу кандидатуру - нема питань.

15. victorys

victorys позитивчик :)

Щось мені здається, що Персі зливають, надто активно за неї голосують і конкретних причин не вказують...Я ще поки що не можу визначитись хто всеж таки найбільш підозріло поводиться...Після роботи ще раз все почитаю та проаналізую.
    Хоча помітила, що мало дописів від настінки та хіспа (про тверезого мовчу, це окремий випадок). Хісп у минулій грі будучи мирним писав частіше і робив якісь висновки, а зараз якось наче притих. Настінка писала, що хвора, (але хіба у цій грі можна комусь вірити? ) тому можна припустити, що зваливши вину на хворобу вона не бажає багато дописувати щоб не спалитись.

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Мнен також цікавить Хісп...

Поки що по темі нічо не можу сказати,бо багато заплутанного
    Винен Хісп
    :dntknw:

17. -Erebus-

В цих словах є рація...
    Причим, якщо Сашка з толку міг збити той клятий Скайп, то саме Тверезий почав зливати Персі!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Голосування на дану хвилину:

1. viсtorys
    2. ovod - tverezyj
    3. nastinka
    4. hisp
    6. MARTINI - tverezyj
    7. -Erebus- - Kost
    8. Kost - hisp
    9. tverezyj - Персі
    10. Персі - Sashka-ua
    11. Sashka-ua - Персі

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

все таки мафів забагато... шось мені страшно стає

20. hisp

hisp Well-Known Member

И вам добрый вечер.
    Писал (и буду, если не уберут преждевременно), когда есть о чем и время имеется. Сейчас ни того, ни другого не достаточно.
    Но на мое полное отсутствие злые языки могут и не надеятся.

Вообще мафии сейчас достаточно присоединиться к любому голосу мирных (или двум) и они почти победили.
    не весело как-то.

Проголосую за Перси

Уже как минимум двое мафов проголосовало.
    А теперь если подумать - будут ли мафы оставлять за собой последние голоса или нет?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)