Мафія: гра №9

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 11 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дуже мило. На наступні ігри шукайте собі інший лакмусовий папірець

2. ovod

ovod Well-Known Member

я теж колись таке писав, тому тепер в перший день пишу багато, щоб наговоритися...

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

а що ти хотіла, щоб ти сказала, що ти мирна і тобі повірили...
    без провірок ніяк...
    а от що ти зробила, щоб когось провірити
    і як?

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я припускаю, що Сашко - мирний, тоді мафією може бути Кост через цей допис:
    На Персі почали нагоняти через Скайп - вона теж в мене під підозрою, але Кост чомусь проголосував одразу, як побачив, що Персі проти Сашка! Тобто або вони разом, або Кост мафія, а Персі - минра!
    Винен Кост!

4. Персі

Народ, ви зажрались. Мало того, що я "лакмусовий папірець", так я ще й маю всіх вираховувати, поки ви всі скопом на мене нападати будете?
    А підозри свої я вже висловила. Думки наразі не міняю.

5. -Erebus-

Персі, всі знову думають, що ти мафія! :)
    А насправді як? Ти мирна чи мафія? ;)

6. ovod

ovod Well-Known Member

мафи вираховувати не будуть точно...
    і кого підозрюєш? сашка? за активність?

7. Персі

геніальне запитання просто )) тільки не розумію цілей, які воно переслідує )

8. -Erebus-

Сашко щось перемудрував зі скайпом, але я думаю, що він шукає мафію щиро! Сашко в мене не під підозрою зараз! А ось Кост і Персі - так. Але якщо голос Персі більш-менш логічний(бо Сашко наїхав на її), то з боку дії Коста виглядають як спроба повісити мирного Сашка! Підозріло...

9. Персі

Не тільки за активність. Сашко - розумний хлопець, а мені не вкладається, як розумна людина може побудувати теорії, звинуватити і всіх агітувати проти когось тільки на основі перебування в скайпі.

10. ovod

ovod Well-Known Member

еребус щось ти дуже просто палишся,
    хоть щось цікавіше придумай чи що..

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

ну я наприклад прекрасно будував теорії щодо перебування гравців на форумі і їх активності, коли то ще можна було..

11. -Erebus-

Та чи мало :) Я всіх питаю, може якась корисна інфа з цього вилезе! ;)

12. ovod

ovod Well-Known Member

до речі я з ним згідний, в попередній якісь грі я провірив так тебе і еребуса...

13. -Erebus-

Палюся? Тобто? Мені немає шо ховати!:pardon:

14. Персі

Тобто, ти теж вважаєш такий шлях розумний і погоджуєшся з теорією Сашка? :)

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Згідний з Сашком, так? :)

15. ovod

ovod Well-Known Member

потрібно врахувати декілька параметрів і можна спокійно застосовувати,
    наприклад людина не буває в скайпі два тижні, а після роздачі ролі появляється...

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Шо то є - імідж! :)

А якщо розібратися, мафи в першу ніч прибивають або найнебезпечнішого гравця, або навпаки того, чия присутність не має для них жодної цінності. В цій партії цілком ймовірно,що тебе прибрали саме з других мотивів. Ти ж в темі ніяк не відзначилася, сама нікого не провокувала, нікого не підозрювала, а головне - ніхто тебе не підозрював. Мафам не вигідно вбивати якраз тих, кого підозрюють. Так що тут мабуть ти неправильно себе повела.

17. ovod

ovod Well-Known Member

тобто еребус або сашко, не памятаю кого довго не було, під підозрою,
    а тебе я пару раз бачив, тобто ти персі під меншою підозрою..

18. Персі

Все ясно. :)
    Для особливо саабразітєльних я повторю, що я буваю в скайпі досить часто, а як хтось недобачає, то най купить собі окуляри.

У мене план наступний. Якщо ком ходив до мене, то нехай якось натякне. Якщо ні - дуже прошу, вішайте мене. Все одно мені задоволення від тої гри вже ніякого (другу гру поспіль така лажа, то вже занадто для мене). Зате мирні після моєї смерті легко зможуть мафію вирахувати.
    Все, мені більше нема чого сказати, що хочете, то і робіть.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я б зараз чебуреків з пивом похавав, але влом кудась йти їх шукати, тому будем вішати тебе :) гггг

20. -Erebus-

А нічого, що я роль від Нірванки через скайп і отримав! Та і взагалі я часто в Скайпі, просто головне нащо мені потрібний скайп - це спілкування з братом! І до речі я в он-лайні там вже майже 2 доби!
    Коротшє! Що вам цей скайп? До речі там можна вмикнути інвіз режим і тоді взагалі ніхто тебе не побачить, якщо би я був мафією, я би так і зробив!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)