Мафія: гра №6, експеремент "Мокруха"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 21 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

ну який з мене маніяк?

• Подобається Подобається x 1
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ, маньяком мусить бути Ягуар, кажу вам :))) Інакше в цьому світі немає справедливості :)))
    Овод - мирний?

3. hunter

hunter мандрівник

Повышений Овод, простий мирний.
    Ніч продовжена до 23:00, приношу вибачення за тимчасові незручності!

Останнє редагування модератором: 23 вер 2010
  4. Персі

Нащо ви Овода повішали?

5. hunter

hunter мандрівник

НІЧ 2
    вбито:
    маф2 - Персі
    лікар1 - Сашка

день до 20:00, ніч до 21:00

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так. Пана дохтура замочили.

Лишилися два мафи і маньяк. Мирних все ще більшість.

В мене є версія. Маф той, хто вчора голосував проти пана дохтура. Вішаєм Нірванку

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Ой нє, мирних тоже троє! о_О

Ведучий, можна в першому пості хід гри показувати? Ато плутаємось

7. hunter

hunter мандрівник

я ж там написав кого вбили і ким вони були

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

написано Нині, 23:07
    "странно" якось...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я так і знала, що зараз всі так подумають! Я так само голосувала проти мирного, як і всі ті, хто повішав Овода! А це Іспанка, Хонда, Сашка і Настінька. При чому Настінька перша проголосувала проти Овода. Тому мій голос проти неї.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А ви кажете нудна гра:)Он як все закручуватися починається:)))

10. MARTINI

нічо странного :)
    коли я відкрив тему і писав свої пости, ти ще не оновив перший :) Розминулися

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

логічно... Ок, винна Настінка :)

11. hunter

hunter мандрівник

та не то Мартіні "странно", а те що годинники якось тут крутять головою, але то таке)))

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

в темі було прозвучало "чому не можна вскриватися?",
    1. було два лікаря, вони би вскрились і лікували одного дня себе, а наступного іншого і вони би жили до кінця, отаке-воно.
    2. при вскриванні виділяється менше логіки щоб знайти негатива, а в цій грі тут як мирним тре шарити - шукати негативів і не повішати мирного, так і мафії - не повісити/вбити мафа і ше й шукати рольовиків міських і маньяка. маньяку завжди халява.
    3. ось тут і працює логіка і інтуіція на всі 100%!

12. MARTINI

Якшо чесно, логіки жодної не бачу. Хіба що після 2-3 ночей рольовики і бос мафії вже можуть більш-менш собі прикидати хто є хто, але дуже туманно. А прості мирні і рядові мафи то взагалі як сліпі кошенята

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Тута логіки гри мало. ЇЇ вигідно грати лиш маніяку. А по суті : два гравці, які знають, шо я не маніяк - то я і маніяк.

Мартіні, та я не нахабний і люблю грати за правилами.

Та. А чо смішно - не знаю.

НУ ШО, ШАНОВНИЙ МАФ? МАНЯК ТО ВИКОРИСТАВ. ТЕПЕР БУДУТЬ ВІСИТИ МНУ І КРІМ МАФІЇ ЗМЕНШИТЬСЯ КІЛЬКІСТЬ МИРНИХ. МАНЬЯК, ТОБІ БРАВО! ЛОГІКА СУПЕР!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чому Ви думаєте, що Персі вбив маніяк? На скільки я розумію маф-бос теж міг її вбити. Так, ведучий?
    Якщо так, то значить, що маніяк - Ягуар, бо бачить односторонньо зі своєї точки маніяцької :)

15. JaguaR

JaguaR щасливий

Ага, ягуар тут найодносторонніше бачить, але овода не вісив, хоч і підозрював.

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Бо йому це найвигідніше: Вбити одного жителя і повісити маніакальність на іншого (в чому Персі дуже допомогла йому)
    На мою думку тута бракувало нульового дня, тоді би хоч щось мені ясно було, а так - повний абзац.

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Якщо Настінька виявиться лікарем 2, то я вшарив суть гри і знаю хто є хто.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Логіка гарна. Але якщо Ви до неї додумались, то можете бути тим маніяком.

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Нірванко, а Ви - бос мафії, нє?

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Нєа, я просто "дуже мутний тіп"

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

18. hunter

hunter мандрівник

:crazy::haha:
    ну чому наприклад я можу в нульовий день зробити дуже вагомі серйозні підозри?
    значить логіка є, з часом приходить....

19. nastinka

nastinka відсутня

блін повісили овода...(((
    це капці.(
    Мартіні. якшо ви голосуєте проти мене ви точно маф. бо я не належу до тої категорії. я вже казала.
    Винен Мартіні

---------- Додано в 04:40 ---------- Попередній допис був написаний в 04:39 ----------

хоча ні, я піду за тактикою. винна Нірванка вона маф 1

20. Персі

Уррра! Мене вбили. :) Якщо мене вбив бос мафії - ну і який ти після цього бос? :))) Своїх мочиш, фе.
    Але то таки маньяк. Ше й корчить тут із себе простачка. :)))
    Удачі всім і до нормальної гри :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)