Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Точно точно :) Він і мені писав в ПП, але я його відшив зразу :)

В принципі може бути що просто дядькові влом було читати правила і тому просто не знав шо то не можна. А може і справді маф... Хоча, одне другому не заважає, він може бути мафом, який не читав правил :)

2. JaguaR

JaguaR щасливий

Та яка ф-разніца, але Ваш варіант вписується в 4 варіант Мартіні незалежно від того, що робили інші персонажі. Він все дуже чітко написав. За логіку 5 з 5-ти. Правда, народ, я поганий і тута на всіх схему креслю з подіями і досвідом і тд. і в Мартіні в мене не очінь позитивна репутація на схемі. Але не найгірша. Там висока ймовірність похибки, бо він мало говорив. А от на деяких персонажів - висока ймовірність. Дуже висока. Короче так: якщо я бачу, що мене вішають, то наприкінці дня виставляю вельмиймовірні результати, полєзні для мирних. Якщо не вішають, то мабуть Хрещеник постарається, бо я тута багато понарозказував, що йому не вигідно. Ще й зі схеми Мартіні в нього вже є як мінімум 25%, а з балаканини - 50%. А з реакції коєкого на коєчто то десь 75. Враховуючи те, що практично кожен гравець має якусь роль (крім одного). Встановити хто я - не очень лєгко, тому не знаю, чи мене, чи не мене в ночі микнуть, але як микнуть, то я навіть інфи не викладу. Тому як-не як, але вкінці дня я все таки скажу що знаю і те, що довідаюсь.

---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ----------

А я ту теорію ймовірностей поставив у рамки інфи, яку довідався за всю дорогу і дало досить високі проценти (на мою думку і поки що.)

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

Ну що ж. Чекаємо з нетерпінням

4. JaguaR

JaguaR щасливий

То як кому. Мені і так ханою пахне. Так-що під кінець дня відкриюсь. Але сподіваюсь мій вихід з гри не буде марним, бо все таки дивитися збоку, а не грати - то втрата. А якщо це пригодиться, то якби душу медом помазав.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

Ггг, то Ви, тіпа, признаєтися у своїй мафіозності, чи як? Бо я тут по-моєму найбільш активний (і не каюсь - активність принесла багато інфи)

І ще цікаво, що настінька проігнорувала одне моє запитання, де я питав про незрозумілий фрагмент тексту в її виконанні.

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Ха-ха, тре було подивитись в правила, там не було написано, що неможна, а в нет-ігрі дозволяється приватний чат з будь-ким. Тута я ще не грав, тому попередніх правил не знав. Такщо. Можете у ведучої спитати, вона підтвердить. Я не тільки Вам писав.

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:25 ----------

Альо, то Ви правила не читаєте. Там такої заборони НЕ БУЛО! Персі підтвердить, що я її потім перепитав і вона дописала.

---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

До речі, народ, в нас зара дуже круте положення: після ночі всі мирні живі, це значить, що всі ролі можуть розказати хто що робив і хто що знає. Унікальна можливість, бо після голосування і другої ночі вельми ймовірно, що двом чи одному мирному буде каюк - значить пропаде цінна інфа. Тому пропоную вкінці дня сказати хто що довідався.

---------- Додано в 02:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Я, до речі, поставив їй протягом всього часу ще з однією людиною найвищу ймовірність на мафа в таблиці. Але з певних спостережень припускаю, що може всетаки вона мирна (тобто ймовірність мафа впала). Скажіть чого вона голосує проти мене, то хоч буде привід для логіки, щоб не ліпити їй червону, бо РУКА АЖ ТЯНЕТЬСЯ.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По перше, в правила я дивилась. Зокрема в головній темі розділу з правилами:
    По друге, я не знала, що Ви не тільки мені писали. Якщо Ви кільком особам, а то й всім написали, то це лише підтверджує факт, що Ви можете бути мафією, а писали в ПП, щоб дізнатись яка в кого роль. Може хотіли один проти одного гравців налаштувати, звідки мені знати?
    Якщо Ви навіть і не знали, що ПП не можна писати, то все одно логіки писання ПП не розумію. Ви ж могли питати то саме в темі.
    Складається враження, що хтось хоче мене збити з пантелику.

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

Загальні правила гри не копіюються що гри. В кожній грі описуються ньюанси, які відносяться до даної гри.
    Ага, щоб Ви знали хто що зробив і хто що може зробити і кого наступної ночі вбивати, щоб не губити ще одного шансу повісити мирного?

6. nastinka

nastinka відсутня

дивіться мене підтримала нірванка вона голосує 3. а мафія в більшості чекає всі голоси мирних щоб ми перебили одне одного.
    Ягуар якшо ви знаєте що я собі приписала, то краще мене ніж лікара чи ще когось.
    я ж то переживу)
    а ви дуже сильно гострі на язик, відповідно мої підозри, ще біше зростають, Сашка Юа, чому саме нірванка? вона так косить сильно під мирну? якшо вона мирна, то вона каже, що роль ніяка, а тут не було такого. треба подумати, хоча якшо ми повісим по суті сьогодні мирного. то мирні програють

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

На рахунок писання ПП мирними. Так, я дійсно не прописала це в правилах, тому формально насварити Ягуара не можу. :))) Воно мені якось з голови вилетіло, оскільки то ніби було само собою зрозуміло з попередніх ігор... Але тепер в правилах то є. Якщо ще будуть спроби з боку мирних поспілкуватись приватно, такі мирні будуть вбиватись особисто мною :)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванка не вміє блефувати і, трішки знаючи її з попередніх ігор, зараз її дописи здаються дивними.
    Можна повішати її наугад сьогодні, а можна почекати ніч і дізнатись точно.

---------- Додано в 08:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

Це тільки я помітив, що Ягуар - мирний???

9. Персі

Ви занадто все ускладнюєте.
    Забороняється спілкування в ПП між мирними, мафам та мирним... Одно слово, дозволяється спілкуватись тільки мафам між собою. :))) Ви вже мене заплутали. Ягуар писав всім, в тому числі і мирним. Можливо, хтось йому відповідав (це і є спроби поспілкуватись приватно).
    Як я мала сформулювати? Забороняється:
    1.Писати мафам ПП мирним.
    2.Писати мирним ПП мирним.
    3.Писати мирним ПП мафам.
    Не ускладнюйте.

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

аааааа :))) Ви таки спалились. ;)
    тепер я ще більше впевнений в тому, що Ягуар - мирний.

11. MARTINI

Ведучого розвели як пачку "Юпі". Дуже схоже шо Ягуар і справді мирний.

• Подобається Подобається x 1
  12. hunter

hunter мандрівник

ой ви і настрочили поки мене не було... оце я розумію гра)))

а старе місто не у Львові виробляють?)))

і нашо мене лікували? я ж простий мирний, хотів щоб краще мене вбили ніж рольовика!

Хантер на футболі був!! вчора Карпати 3-4 програли...ех, а така гра була... правда Персі?

можу і помовчати, но "зачЕм"?

в мафстві не зізнаються...

неа

повторюсь, був на футболі...

мені теж написав, я пропоную ведучій подумати про автокіл, бо таке заборонено робити! ким він б не був, він не вперше грає в мафію (3 чи 4 роки), ато не мало, і має знати що такого робити не можна! в правилах це чітко вказано!

ще один вияв мафства!

до речі, розкривати ролі не мона, аби хто питав!!! поки не мона! і натякати тоже, мафКи теж читають.

а до котрої голосування???

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

наразі свій голос віддам за Нірванку, а там подивимось...

13. Персі

Голосування до 20.00 за нашим часом. Кожен ігровий день буде закінчуватись о 20.00. Ніч триває одну годину, тобто до 21.00
    Ще раз нагадую, що свої НД рольовики можуть присилати не тільки в ту годину, коли триває ніч, а й на протязі всього ігрового дня

14. Honda

Honda Well-Known Member

Для мене багато хто є підозрілим! Хантер, бо його взагалі тут нема! Може він просто за нами спостерігає і чекає, як ми мирні самі себе поперевішаємо!! (тактика з попередньої гри? ) Ягуар, бо дуже в нього незрозумілі дописи! До речі мені він теж писав ПП! Розпитував мою думку про гравців! А звідки я можу знати шось про інших? Може він хотів взнати всі наші ролі, щоб знати кого вночі прибрати? І як бачите йому це невдалось! Всі живі!!!:good:

15. MARTINI

З одної сторони Хантер правий, коли каже
    Але є суттєвий нюанс. Мафів меншість. І якщо ми всі відкриємося, то будемо знати, хто ті 4 мафи і протягом 4 днів їх по одному порішимо, навіть якщо протягом 3 ночей вони будуть успішно відстрілювати нас, все одно матиматика і теорія ймовірності на нашому боці!

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

В кого там є троха час, підбийте хтось підсумки денного голосування на даний момент.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Поки писала підозри, Хантер появився!
    Згідна!!! Ягуарові треба було читати і грати по цих правилах, а не по тих, в які він грав!

17. hunter

hunter мандрівник

я тут є, аби хто питав, але зараз на пари йду, такшо вибачайте... та ще й один "маленький" пост написав, мало?

ага, а мафи шо будуть сидіти і мовчати??? тоже відкриються і шо тоді буде???

Хантер нірванка
    Ріксія
    Хонда
    Мартіні
    Іспанка
    Нірванка ягуар
    Овод
    Еребус
    Настінка ягуар
    JaguaR
    Сашка нірванка

18. Honda

Honda Well-Known Member

До речі Ріксіа теж пропала!!! Чомусь мафи не дуже спілкуються в грі!:scratch_one-s_head::dntknw:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прокоментую "не роби людині добре і тоді не зроблять погано".. Ех, брате, брате. А я думала, що ти мене в першу чергу зрозумієш і підіграєш.

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

В неї ДН ;) Поки що їй довіряю, бо вона щиро попросила себе не вбивати.. От така я наївна :)

20. hunter

hunter мандрівник

Ех, сестричко... подивишся на кінцевий результат, тоді зрозумієш мій стиль гри ;) ну точніше не стиль, а хід шукання тих всяких...

ех... ну і де всі???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)