Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaguaR

JaguaR щасливий

Алібаба стояв під горою, де жили розбійники і дякував горі за те, що двері відкриваються ;)

Душу, бачте, інколи тре слухать.
    Але еребуса мона було вичислити. він проголосував за іспанку тоді, коли його голос вже був неважливий. Блін, шкода, що в мене було мало часу...

Нє, сашка зіграв супер!!!!
    Професійно закосив під кома. Без натяків до мирних хто він насправді. Респект і уважуха! Звідти я й зрозумів, шо він за один, тому мені й цікаво, яка роль у мартіні, бо він дуже косив під антикілєра.

Та, і чо "місту буде дуже погано без мене"?
    І чо "не вішайте, краще мафи хай застрілять"?

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Кг-кг ІСПАНКУ, ЕРЕБУСА і САШКА краще не писати, бо то троха плутає.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Ріксія - Хонда
    Хонда -
    Мартіні -
    Овод - Хонда
    Настінка -
    JaguaR - Хонда

• Подобається Подобається x 1
  2. Masini

Masini Well-Known Member

За окончание дня :)

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Нє, народ, ото пророк!

4. Masini

Masini Well-Known Member

Ягуарчик, не пророчество. Элементарная логика :)

5. JaguaR

JaguaR щасливий

Але за логікою в мене були сумніви між мартіні і хондою.
    проте прослідкувавши за дописами хонди два рази (ніби вона мирна і другий раз - ніби маф), я все таки схильний до думки, що Хонда маф, а мартіні просто гонить собі, бо він так пише, шо то капці. Попробуй не запідозри. Проте за тим методом, що і для хонди, у мартіні вийшла більшаймовірність на мирного. Тому я зара впевнений, шо наша добра хондочка - не хто інший, як останній нащадок роду Мафула :)))

6. ovod

ovod Well-Known Member

згідний............

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:07 ----------

бо кат може вирішити кого повішати, якщо однакова кількість голосів за двох кандидатів,
    а не хотів щоб повішали, бо в минулій грі його повішання(він був мирним) було останнім і мирні через це програли.

7. nastinka

nastinka відсутня

Винна - Хонда
    за закінчення дня)

8. Honda

Honda Well-Known Member

Ну добре, добре!
    Й так не бачу сенсу грати дальше! ;)
    Я маф! :P
    Давайте закінчимо не тільки день, а й гру! ;)
    Вітаю мирних з перемогою:)

Дякую всім за цікаву гру!

• Подобається Подобається x 3
  9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну що ж, оскільки останній маф здався, гру оголошую закритою і вітаю мирних з перемогою! :)

Гравці:

Мафія:

Босс - Еребус
    № 2 - Іспанка
    № 3 - Хонда
    № 4 - Нірванка

Мирні:

Комісар - Овод
    Лікар - Хантер
    Дівчинка - Ягуар
    броньований - Настінка
    кат - Мартіні
    антикілер - Сашка
    мирна - Ріксія

Ходи:

Ніч № 1
    Хантер (лікар) – лікує Хантера
    Овод (комісар) – перевіряє Нірванку
    Еребус (бос мафії) – вбиває Хантера
    Ягуар (дівчинка) – блокує Нірванку

Ніч № 2
    Овод (комісар) – перевіряє Ріксію
    Хантер (лікар) – лікує Ягуара
    Ягуар (дівчинка) – блокує Іспанку
    Еребус (бос мафії) – вбиває Хантера

Ніч № 3
    Ягуар (дівчинка) блокує Хонду
    Овод (комісар) перевіряє Еребуса
    Еребус (мафія) вбиває Сашку

10. Masini

Masini Well-Known Member

Ура! Ура! Ура!

По игре: наверное моя ошибка, что я посоветовала ввести еще одну допроль. Получилось так, что мафам некуда даже было прятаться, ибо у каждого мирного была одна своя не повторяющаяся роль и, если бы маф вскрылся хоть кем-нибудь, то это было бы для него плачевно. С другой стороны заслуга именно мирных, в частности Хантера и Ягуара, в том, что мирные сработали на отлично. Грамотные вскрытия привели к результату, который мы сейчас имеем. Если бы не вскрывались - было бы хуже.

В любом случае всем спасибо за игру, хоть участие в ней принимала не совсем активное

11. JaguaR

JaguaR щасливий

Але Еребусу повезло, що ПП мирним не можна було писати.
    Ато би за нульовий день зразу двоє мафів погоріло ;)

Ну шо ж, мої любі : ) , Було дуже приємно з вами грати. Особливо тішить, що Всі думають і що є логіка гри.

Перепрошую за вживання, як хтось сказав "Грубих висловів". Більше дівчинкою бути не хочу :)))
    Хондо, не ображайтесь, професія того вимагала ;)

Вибачайте також, що багато балакав. Мусив же ж я на життя якось заробляти :haha:

ОВОДУ ХАНТЕРУ і САШЦІ - :i-m_so_happy::drinks:
    Тай взагалі, мирні зіграли блискуче! З такими людьми мафія цікава. :good:

Еребусу і компанії - теж оплески. Зашився так, що ну
    ВСЬО, ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ФАЙНУ ГРУ!
    А ОСОБЛИВО ПЕРСІ :)))

12. Персі

Я вже про це думала, і така кількість ролей - то точно був перекос в бік мирних. :) Але це не твоя помилка, а моя. Надалі - ведучі, добре думайте. ІМХО, у грі має бути не менше трьох простих мирних без дод. ролей. Ну а "добила" я мафію, коли ганебно прокололась із Ягуаром. :))) Пропоную посадити мене у клітку, провезти вулицями міста, а натовп нехай кидає камінюками. :)))
    Між іншим, ставлю до вашого відома, що після того проколу мною було прийнято важке рішення хоч трохи вирівняти ситуацію, тому мафи отримали додаткову інформацію у форматі "нічний постріл мафії не вдався, оскільки жертву лікував лікар". Не знаю, чи то було правильно, напевно, ні, але хотілось, щоб у мафів були хоч якісь шанси. Що ще зіграло на користь мирних - так впав жереб, що за них грали більш досвідчені гравці. Іспанка, Хонда, Еребус - тож для них була тільки друга гра. А Нірванці негайно записатись на курси брехання. :)))
    Одне слово, ведуча щиро перепрошує за свої косяки. Більше ведучою не буду. :)

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Знаєте, прокол був незамітний, якби не Сашка.

14. Персі

Якщо хоч одна людина помітила, значить - помітний. :)

15. JaguaR

JaguaR щасливий

То було запрямо. Але ніц.

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Та чо, мені сподобалось, особливо, коли Ви на мене злились за використання вашого ЙМЕННЯ :)))

16. Персі

Все - таки треба було Ягуара зразу вигнати, як тільки почав ПП всім слати. :)))

17. Masini

Masini Well-Known Member

Будешь будешь, еще как :)

Я вон в той партии тоже накосячила: на компьютере часы сбились и я ночь выложила на 10 минут раньше, чем надо, а мафы заявку хотели поменять. Если бы не косяк - умер бы не Овод, а Хонда

18. JaguaR

JaguaR щасливий

Еге, то булоби незаконно )

19. nastinka

nastinka відсутня

Дякую всім за файну гру. Дореєстровуємся на 5 гру!
    сьогодні вже створю!) чекаємо)

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

УУУУУ!!!!! Классссссннннноооооо..... Все вийшло, як і було задумано.... Мені дуже сподобалось!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)