Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тому що це в мафії такий код :) Овод, досить тих параноїдальних штучок, краще розкажи, чому тебе не можна вішати. Хто ти?

Якщо антикіллер, то кажи всім шо ти комісар :) Най бандіти тобою вночі вдусяться :)

2. ovod

ovod Well-Known Member

вішати можна всіх :) і я вже казав, що треба уважніше читати.
    І що вже заборонено підозрювати когось?
    І чому це тобі так цікаві чиїсь ролі?

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ви даруйте... я не сказав би що дуже добре володію українською тому можу іноді не зовсім вірно виражати свою думку!
    А Вам я би радив не чіплятись до кожного слова!

Ідеї: я думаю, що Нірванка в них була босом, бо Іспанка так швидко ринулась її врятовувати! Я до речі не знав, хто насправді маф, Ріксія чи Нірванка, бо Ріксії довго не було, а потім вона дуже агресивне увійшла в гру.
    А голос проти Настінки думаю був помилкою. Шкода, але мене не було у останню годину за компом і я не зміг переголосувати!
    Настінка все ж не маф.:give_rose:

4. ovod

ovod Well-Known Member

ну, а дальше Хонда, Мартіні, Сашка..

а звідки знаєте, що Ріксія не маф?

5. -Erebus-

Якщо припустити, що Нірванка бос, то Ріксія теж може бути мафом!:scratch_one-s_head:
    Іспанка врятовувала боса радше за все!

6. ovod

ovod Well-Known Member

а чому тоді Ріксія маф?
    а дальше Хонда, Мартіні, Сашка..

7. -Erebus-

Я просто її би зовсім не виключав з підозрюваних, а так проти її нічого особливо не каже, та й голосувала вона ж проти Нірванки, точніше за Нірванку!
    Тобто хоч вона і гонить на мене, я би вішати Ріксію вже тепер не став!

Я нікому з них теж не довіряю!

8. ovod

ovod Well-Known Member

може хай комісар провірить Хонду, а дівчинка заблокує Мартіні або Сашка?

9. MARTINI

Мене краще не блокувати. Можуть бути неприємні наслідки для міста. Не погроза - попередження

10. ovod

ovod Well-Known Member

Так, значить в тебе якась важлива роль? Що ж тоді Сашка блокувати?

11. JaguaR

JaguaR щасливий

Ггггг, та Ви проти мене настроєні ще з першого погляду. І незважаючи на це, я у своєму вчорашньому пості-спостереженні не пер, що Ви маф, я Вас ставив під сумнів. Так що око за око тут ні при чому. Аргументую: Вчорашня Ваша поведінка під час голосування дуже змінила мої результати спостережень на рахунок Вас. І взагалі, я думаю, що Вас тре було відправити замість Нірванки вчора, як пропонувала Настінка. Тоді би Хантер був живий, бо ми би знали боса і ком би його відвідав. Але маєм, шо маєм. В мене йно півгодини на нічні дії, тому ніц не можу вирахувати і йду читати пости, щоб хоч картина склалася. Хоч в мну варіант є на НД. навіть 2, тіко не знаю, який правильний.

Короче тако:
    Якщо ком і дівка провірили вчора іспанку і ріксію, то значить, що ніхто з них не бос, але ком знає, хто рікса і ми знаєм, шо ісманка на 99,(9)% - маф.
    Лишається провірити хонду, мартіні і еребуса.
    Я тута читаю пости і мені конче підозрілі хонда і мартіні. Але душа щось каже, що еребус не святий, але на його користь - беззастережне слухання Хантера. Може то дійсно хонда, бо мартіні на хантерів вчорашній допис не купився і я би був трупом замість хантера.
    Ком, думай. І не завершайте день швидше, бо чим він довший, тим в нас більше шансів відкрити мафа.
    Йду читать.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Ріксонько, ану ану, чи не хочете продовжити, мені ото би полєзно було послухати, як Ви би ту теорію розвинули.

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

Але тре обдумати НД і подивитись на пости гравців.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Мартіні, ви вже не вперше таким викликаєте в мене підозру.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Ви маф?-------

12. Masini

Masini Well-Known Member

Уже не хочу. Овод мне указал на то, что я не приняла во внимание :)

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Мартіні, Ви або маф, або випили.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Я вже казав, що Сашка - мирний, я в свому пості обгрунтував і звідти також виходить, що Настінка мирна, а за хонду - Та, най комісар би її провірив, бо вона дуууже підозріла.

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Мартіні, ви спалились, бо ви не ком і не дівчинка, а іншої активної ролі вночі серед мирних нема.

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Блін, ми можем той день втратити, бо я пішов спать десь півшостої і тому встав йно вобід. Не встиг проаналізувати попередній день і нинішній, дописів не писав, і зара втічу, такшо пагано :sad:

14. MARTINI

дивимося перший пост теми, там є повний перелік ролей

15. Masini

Masini Well-Known Member

Т.е. вы антикиллер? Или простой безрольный мирный? :)

16. ovod

ovod Well-Known Member

сім-сім відкрийся, ти ягуар був неправий.

піду поп'ю води, щось в горлі просохло :)

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Так, я тута коєшо прочитав. Список такий: Нірванка, Іспанка, Хонда і тріо Рікція/Мартіні/Еребус

Пропоную таке: Вісим Іспанку лишається Хонда і хтось із тріо.

Хонду я вночі провідаю.
    А КОМ Хай провідає когось із тріо.
    Якшо Мартіні все таки має якусь роль, то йому буде простіше.
    Хто шо думає про Рікцію? Еребус, ви точно не ком, але як на мирного ви граєте дуже погано, бо вас нема по чому рахувати мирним, крім відмазок "повішаєте мене- обка-ля-каєтеся."
    Ком, тобі найкраще провірити мартіні. Як не його, то еребуса. Ти вже Ріксію мав би мати провіреною. Крім того ти мав мати провіреним ще одну людину.
    МИРНІ ДУМАЙТЕ ШО Я НАПИСАВ АЖ ДО ПОТЄРІ ПУЛЬСА, ЯКШО НЕ ДОХОДИТЬ!

Всьо. Йду. Шкода, шо не міг проаналізувати краще, то великий мінус. Але ніц, як будете уважні, то всьо буде супер. )

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Не поняв. Вночі надсилають НД йно КОМ ДІВКА і ЛІКАР (мертвий) а решта - якшо зними щось роблять. Ну але то такє. Я сподіваюсь, кому помогла інфа, шо я тута типу "ти ягуар був неправий" ;)

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

По моєму я з хондою протупив, бо вона вроді не бос, але вже не міняю. Мо якраз.

18. MARTINI

Нє, ну якого мене приплітати туда!? Я не хочу бути повішеним! Нехай краще мафія пристрелить. Якшо вже на то пішло, то після повішання Іспанки най до мене йде Комісар і переконається (якщо ходу не шкода), я буду чекати з фляшкою, посидимо, побалакаєм за жизнь.

Але ж у вас просто підозри викликати. Слово вліво-вправо, вже маф. Хоча в мене ше простіше :)

19. nastinka

nastinka відсутня

Іспанка шось пропала. не голосує...

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Йду гуляти - сьогодні день міста. А весь день був на роботі. Проте своє діло я зробив. В мене є певні свої думки, тож Вашої поради, Ягуар, я на цей раз не використаю...

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Завтра буде цікавіше. Чекайте новин....

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)