Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Може я циганя, але теж людина!! Не тле мені Ваших глошей! Вони й так напевно кладені!!!

я їсти хоцююю :sad:(

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Та вони ченсним трудом зароблені. Во етіми руками во. Счас шо тут є в мну? Вот тобі чекаладка. Іді вже, шо купе більше нєт?

4. nastinka

nastinka відсутня

хульо всім! як тут діла? тіко прийшла додому, зразу сюди, кокі новості?

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та во їдемо у вагоні.. Громадянко, у Вас є квиток? А постіль? А чайку не бажаєте попити? ;)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

"Нє, мені з тими долбодятлами не по дорозі", - подумав гопник Вася і з незворушним виглядом продовжував плювати сємками на всі боки... "Нас все-одно спасуть рано чи пізно, лучче не висовуватись і всьо буде чотко"

• Подобається Подобається x 1
  7. Masini

Masini Well-Known Member

Ребята, простите меня грешную, но флудить не могу, как только смогу буду появляться с телефона. Не убивайте меня пожалуйста опять в первую ночь, сделайте мне подарок :blush:

8. nastinka

nastinka відсутня

давайте чайцку, без цукру, а постіль, ну якшо не виженуть на станції то тойвот, беру!)

9. Honda

Honda Well-Known Member

Пані пйовідниця! А можна мені цайку! Але я гйошей не маю! Он той дядя мені чукуядку дав! А тепер б попити.....

10. JaguaR

JaguaR щасливий

Блін, не та чакалядка... Ех тамта била з крємбрюльє за 68 грн, а та вот "смолоскіп" якій-та паґаний, чи "незлік" шота ніпорядак, тепер прідеться їсти ту пагану. шпт цгн пгнй. блн..

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прошу! :smilec: Тільки пийте швидше, бо мені ще з того пакетика 3 чайочки треба зробити!! Постіль зараз принесу.
    Іди наклянч 5 грн, то дам :)

12. ovod

ovod Well-Known Member

тим часом Джек Попугай сидів біля бару і попивав собі пиво..
    Двом сильно говірким він не дивувався, а от той, з вигляду мирний, але своїми діями показував що нервується і намагається приховати це.. треба буде сказати кому.. хай провірить..

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

На щастя хоч Біотуалет працює, а то уявіть собі! Окрім того, що в потязі вбивця, так ще і по своїх справах немає куди сходити би було!..

14. hunter

hunter мандрівник

а я вже догадуюсь хто двоє мафки :radist::tongue:

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

"Гггг :) Во прідурак! Нє шоп зайті в тамбур, став в уголок, зробив своє мокре дєло і ноу проблєм!" - подумав гопнік Вася, але знову промовчав - "Тіше єдєш, дальше будєш"

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

"Хто би самнівалса, - подумав гопнік Вася. - Тоже мнє, умнік нашолса"

16. nastinka

nastinka відсутня

і ху із зис? а ти хто???? чим ти то докажеш?

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Крізь Скло було видно горобців. "Горобці мені завжди подобались, бо вміли провіщать пагоду. Але вони того не знали. Але нині мені хочеться перше випить. Над сходить у бар." І я вдячно ще раз посмотріл на гороців.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О, ще один без білетика!! 50 грн штраф!

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А чомусь моє скло таке брудне, що я навіть не те що горобців... Взагалі нічого не бачу! Ну що за потяг!
    Адже ж хотів летіти літаком! Нащо потягом поїхав?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та бо ми в тунель в'їхали! :)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)