Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Теж думаю, що Іспанка

2. JaguaR

JaguaR щасливий

Короче, я втічу.
    Добраніч народ.:good:

3. Masini

Masini Well-Known Member

Я думаю в этом дне все понятно. Может за окончание дня будем голосовать? Я например за

За окончание дня

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я би попросила овода і Ріксію проаргументувати свої голоси?
    Тільки тому,що я не голосувала проти Нірванки? Я це можу пояснити.З самого початку я не довіряла Ягуару і,відповідно,голосувала саме проти нього.Згодом Ягуар розкрився як дівчинка(хоча я досі не схильна вірити йому на всі 100%,але пост його був доволі змістовний та аргументований).Та сумніватися у правильності свого голосу мене змусило дві речі :1.Мартіні, який ні з того ні з сього проголосував проти Ріксії і 2.власне її агресивний прихід і вияснення стосунків. Тому в останній момент я вирішила проголосувати проти неї,оскільки кандидатуру Нірванки взагалі не розглядала,бо як на мене були набагато підозріліші особи(як бачите,я помилялася).Тож може бути,що я жорстоко лоханулася і повірила не тому,а саме Мартіні,який і є мафіозі.

5. nastinka

nastinka відсутня

Ого! хонда проти Іспанки! нова стратєгія!!

• Подобається Подобається x 1
  6. Іспанка

Ріксіє,що бажаєте пошвидше день закінчити,щоб мирну повішати??Ніхарашо виходить..Ви хоч пояснення почитайте чи так,без суду і слідства на ешафот...Чому ви такі впевнені у своєму виборі?Може тому,що ви маф(можливо навіть у змові з Мартіні) і впевнені,що вас підтримають?
    Я проти закінчення дня.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 2
  8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Як сильному гравцю я довіряю Вам, тому Іспанка!

9. hunter

hunter мандрівник

10. Masini

Masini Well-Known Member

Аргументирую.

1. Вы не голосовали против Нирванки
    2. Вы спасали Нирванку
    3. Кроме вас, Хонды и Эребаса мафов больше не вижу (почему, я вам уже объясняла)
    4. Если подумать логически станет ясно, что я не маф (ну хотя бы я теперь выгляжу более мирно). Если бы вы были мирной, вы бы не продолжали топить меня, а искали бы настоящих мафов.

Останнє редагування: 17 вер 2010
  11. Іспанка

Шановні,та ви хоч аргументуйте чому ви так голосуєте і вважаєте мене мафом!Цікаво почути..Хонда,Ріксія,Овод..Овод взагалі взяв та й скопіпейстив з Ріксиного поста....Оводе,це що - куди вітер подує туди і я нахилюся чи як?а ви Хондо?
    Настінка - ну тут більш - менш ясно,вона свою думку дуже часто міняє..
    Ягуар - ваші аргументи.Чи то око за око?За те,що я проти вас голосувала?

12. Masini

Masini Well-Known Member

Я хочу быстрее закончить день, потому что в нем нечего обсуждать

Почитала. Неубедительно

13. Іспанка

А ви мій попередній пост читали?В мене таке враження,що ні.Я там все розписала,чому я голосувала аме проти вас,на той момент ви мені були найбільш підозрілі.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Чому ж?як на мене є що,точніше кого обговорювати.Ми не обговорювали Мартіні,Сашку,Вас..Овод он затаївся..Насправді поговорити і попідозрювати є ще кого,крім мене. Було би бажання.

14. ovod

ovod Well-Known Member

а ви відкрийтеся, все-одно похоже втрачати нема що..
    п.с. все, ok.

15. Masini

Masini Well-Known Member

Прекрасно. Плывете. Всех назвали, кроме Эрибаса и Хонды. Своих защищаете, мирных подставить пытаетесь? :)

16. nastinka

nastinka відсутня

я про вас говорила коли ми голосували проти нірванки.
    я за закінчення раніше дня. дякую
    пи.си. ще раз добранч. бажаю всім спокійно спати. і щоб в снах все було гарно і перкрасно)

17. Іспанка

Я тут сама за себе і ні кого не захищаю.Давайте і їх обговоримо,якщо ваша ласка.Хоча тут все ясно як на мене - вони мене хочуть вбити як і ви.Це радше вас можна запідозрити у змові з ними.

18. Masini

Masini Well-Known Member

Давайте. Обговаривайте.

Лично мне больше сказать нечего и будет только в том случае, если кто-то из вашей тройки окажется мирным, поэтому я хочу закончить этот день

19. Honda

Honda Well-Known Member

Хантер пояснив все логічно! І так, як я і думала, він 100% мирний! Тому я підтримую його! І є за повішання Іспанки!
    І ще:
    Хантер нас врятував в останній момент! Пожертвувавши своїм життям! І про це не тре забувати!

20. Іспанка

Хондо,а ви власної думки не маєте?і як овод за течією пливете?Чи то якась невідома мені змова проти Іспанки?.Хондо,та роззуйте очі врешті - решт - я мирна,я не розумію,для чого всі хочуть мене повішати ...І зверніть увагу,хто першою проти мене пішла - Ріксія..Замисліться над тим!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)