Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Объясняю - вычеркивайте меня из своего списка и начинайте думать в другую сторону. А то вы сейчас на Перси в прошлой партии похожи

2. nastinka

nastinka відсутня

прям пєсня) 4 мАФИ ЯКІСЬ ТАМ) ой капс)

3. hunter

hunter мандрівник

і ким же була Нірванка? ато мені тре відійти на пів годинки...

4. nastinka

nastinka відсутня

Персі, кажіть вже :)

5. hunter

hunter мандрівник

Ягуар, ось дивись - якщо ти дівчинка, то тебе мафКи вночі вбють, і ми будем майже в прольоті...

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Рішенням пасажирів було вбито і викинуто з потяга бездиханне тіло Нірванки, члена мафіозного клану

У грі:
    Хантер
    Ріксія
    Хонда
    Мартіні
    Іспанка
    Нірванка, мафія, повішана в перший день
    Овод
    Еребус
    Настінка
    JaguaR
    Сашка

• Подобається Подобається x 1
  7. Masini

Masini Well-Known Member

Прекрасно :)

8. hunter

hunter мандрівник

а я шо казав!

• Подобається Подобається x 1
  9. JaguaR

JaguaR щасливий

Нічо, зато я встиг написати всю свою інфу. Дуже хочу, щоб моя теорія підтвердилася і стала в пригоді, бо як вона мну підвела, то в мене настрою не буде очінь довго.

10. hunter

hunter мандрівник

ком! до іспанки - не ходи, то і так ясно шо вона маф, сходи до ріксії, я майже впевнений в її мафіозності, дівчинка - або до ріксії, або до іспанки, 4го не знаю, усьо, а я себе полікую :)
    шкода якщо вбють ягуара... місту буде важко, але вже два дня наперід будем знати кого вішати ;)

11. JaguaR

JaguaR щасливий

Хм, а хто ж наступний бот?

12. hunter

hunter мандрівник

Ягуар - якщо ще чогось не написав - дописуй, ато дарма вскривався, то шо було потрібним?

13. ovod

ovod Well-Known Member

ягуар, ти там недавно дещо питався..

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Коротше народ, я прощаюсь. Дякую, що послухали мну. До зустрічі, бо завтра я пшикну.
    Але тої ночі тре так зробити, щоб ні іспанка, ні ріксія ніц не зробили.
    Тре точно знать, хто бос.

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

О, я так з першого погляду подумав )

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Думаю,не варто дівчинці витрачати свій хід на того,хто вночі і так нічого робити не буде(це я про себе говорю).А от до Ріксії вартувало би сходити,перевірити її.

16. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, не портите мирным игру, если вы уверенны в моей мафиозности, то это не значит, что так и есть. Нефиг комиссару на меня тратить проверку, а девочке - ход. Пусть ком к Еребусу идет, а девочка блочит Испанку/Хонду.

Плюс я надеюсь вы знаете, что нужно делать ночью, ведь угроза доктора страшнее, чем сам доктор, правда? ;)

Испанка, раз вы у нас мирная, то скажите, а у вас есть допроль?

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Хто ж з них бос, хм. Але то ще точно не понятно, чи то часом не той четвертий, який насправді міг бути другим... Бо я би на місці мафії другого тримав у тіньку.

Короче, Ком нехай робить провірку непевності, а я займуся певністю. Шо скажете?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую всім за чудову гру! :good: Горжусь своїм братом! Хоч і знала, що він переголосує за мене в останній момент :) Успіху мафам!

• Подобається Подобається x 3
  19. JaguaR

JaguaR щасливий

Еребус в нас пророк )

• Подобається Подобається x 2
  20. Masini

Masini Well-Known Member

Девочке лучше идти к Испанке. Она боится, что ее заблочат, поэтому переводит стрелки на меня. Т.е. 98%, что именно она станет босом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)