Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Переголосовую Винна: Ріксіа

2. hunter

hunter мандрівник

ось боса валити не тре, дівчинка може його блоканути! точніше її))

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

щодо "Поточна ситуація із голосуванням"
    як на мене, то це напряг ведучому, гравці яким це цікаво самі це роблять...

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Рікція, а не хочеш проти когось проголосувати?

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 1
  4. Masini

Masini Well-Known Member

Требую объяснений. На каких основаниях вы меня обвиняете???

Я еще не прочитала нифига!

5. hunter

hunter мандрівник

Рікція, а ти десь в районі другої години написала що зараз будеш читати, чому не прочитала ще?

і ще одне питання - як твій нік читається по укр.?

6. Masini

Masini Well-Known Member

Я не прочитала, ибо заснула (плохо мне после вчерашнего :))) ) Пытаюсь это сделать сейчас

Понятия не имею как мой ник читается на украинском, ибо я украинский язык не знаю. По русски называют по всякому: Риксия, Рикся, Рикси, Рикс...

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Правильно буде Ріксія(в латиниці нема звуку ц,принаймі в ісп.мові і в інших романських мовах також)

8. hunter

hunter мандрівник

а я тебе буду Рікція називати, ок?:)

9. Masini

Masini Well-Known Member

Не, буквы ц во мне точно нет )))

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Хантер, Хонда, Мартіні, Настінька, еще раз спрашиваю: какого черта вы за меня голосуете? Долго игнорировать мои вопросы будете? Или это такой неграмотный слив четырьмя мафами мирного?

10. hunter

hunter мандрівник

ай карамба!

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

як мінімум два з половиною то не мафКи!
    1 - кого ти вважаєш мафом
    2 - як на мене то ти підозріла особистіть, ще зі вчора...

мартіні і настінка тобі відповіді зараз не дадуть, так як їх нема, а хонда ще має тут бути.

11. Honda

Honda Well-Known Member

Ріксіє, так як Ви не приймаєте активну участь і грі, обговоренні, то Ви теж є під підозрою! Можливо, Ви маф і за всім тихо спостерігаєте! Де Ваші припущення, докази...? Адже Ви на форумі сьогодні були і нічого не залишили крім одного допису! Ваша поведінка нагадує поведінку мафа, і тому я проголосувала проти Вас.

12. Masini

Masini Well-Known Member

1. Еще раз, для тех кто не читает то, что я пишу: Я ЕЩЕ НЕ ДОЧИТАЛА
    2. С какой такой радости я вам подозрительна, притом еще со вчера???

13. hunter

hunter мандрівник

то дочитуй, нашо останню сторінку оновляти весь час?)))

14. Masini

Masini Well-Known Member

Еще раз: я неактивна, потому что у меня ДР. Вчера мы выпили столько, что вам и не снилось, поэтому сегодня до пяти вечера я спала (попыталась встать и чего-нить почитать, но не получилось). Сейчас сижу и читаю. А вот вы, несмотря на то, что ПРЕКРАСНО ЗНАЕТЕ почему я неактивна, все равно продолжаете меня сливать. Подозрительно, м?

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Это мое личное дело. Хочу обновляю, хочу - нет. И вы бы не советы мне давали, а ответили на вопрос, который я вам задала

15. nastinka

nastinka відсутня

Настінка прально)
    ну блін. я з самого початку казала шо Нірванка маф.
    загалом особисто в мене підозр на Ріксію нема.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

спакойно! улюлю)
    давайте ще раз все обмізкуємо.
    Ягуар голосує проти нірванки, а я сподіваюсь на те, що він мирний. і в мене така якась штука, що дійсно нірванка є мафом.і лдуже так файно блефує. і вона не переголосувала, відповідно мене має намір злити.
    тому...?

16. Masini

Masini Well-Known Member

Скопировала с прикрепленного поста Перси

Так зачем вы за меня голосуете? Снимайте голос и давайте вешать мафов, а не мирных

17. nastinka

nastinka відсутня

чим докажете, що ви мирна??? мене тут тіки шо зливали, я ща щось скажу і знову буду висіти.
    я маю підозри на іспанку і нірванку, люди девиє????
    альоу! кажіть шо дєлать! давайте думать!

18. Masini

Masini Well-Known Member

Ничем. Абсолютно. Просто верьте.

Виновна Нирванка

19. ovod

ovod Well-Known Member

поки що винна нірванка

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

прочитаю зараз чого всі проти ріксії :)

20. JaguaR

JaguaR щасливий

Через ніч, бо вже сь мо ходили на пиво раз.)

Коротше, розкриваюся повністю, бо ви ніхто йтак не читаєте моїх постів, тим більше не розумієте, що там написано.
    Якщо вам цікаво, чо я так заплутано пишу, то я скажу. Думав, що мирні жителі зрозуміють, що мафам нема чого писати заплутані пости, бо вони нічого не виграють від того.
    Тому мирні мали би хоч через це зауважити що моїх постах є певна інфа для них. Заплутано тому, щоб мафам було влом читати. Але справа марна. Тому - прямо:

Прочитайте мої пости до початку першого дня. Ні в одному ви не знайдете натяк на мою стать (тобто на стать мого героя). Мартіні, дякую вам за комплімент на рахунок моєї ролі. Мені дуже приємно.

тут взагалі все стає ясно, якщо знаєш, що 16 - це номер букви "Л", а 01 - букви "А".
    Ну але, влом мої пости читати, то влом, то шо я зроблю.
    Крім того я перейшов на женский акцент з професійним нахилом до "БД", як каже Мартіні - результату ноль. Був один горобець, що щось зауважив, але потім і той перестав.

В першу ніч я відвідав Нірванку, бо вона за моїми спостереженнями і записами в таблиці була найпідозріліша.

То я натякав, що вночі до неї ходив.
    В першу ніч нікого не вбили, а лікар казав, що лікував сам себе, Тому я думав що Нірванка бос десь на 50% (ще є ком).
    А один факт, про який не буду казати, бо вже получив за таке, дав мені підставу вважати її Хрещеним батьком на 80%.
    Але Лікар каже, що він лікував не себе, тому ймовірність впала до 25+20%.

Настінька була в мене у списку на рівні нірванки, але то було до одного моменту.
    Поки один гражданін не зробив наступного:
    Після того, як мене попалили, а це досить незамітно, він це підкреслив. Маф би приховував таку інфу, щоб мене вважали мафом і злили.
    Тому я точно знаю, що цей ґражданін мирний - Сашка. Він також каже, що на 80% настінка - мирна, отже, йому є сенс довіряти, бо він мирний.
    Вже знаю двох мирних. З еребусом я прогорів на ПП, хоч задум був дуже класний. Тому про нього ніц не знаю.
    Мартіні висуває дуже класні ідеї для мирних і в той же час хоче мене злити і хоче знати кого лікував лікар. Я б 100% вважав його мафом, якби не прочитав його поводження в наступних іграх. Зара Прив’язую його до Хантера. Бо вони точно на одному боці.
    Хантер - найневизначеніший елемент. Знаючи, що він може струганути, не берусь йому довіряти на всі сто, хоч він мене досить переконав на рахунок себе, як мирного.
    Іспанка завжди коливалася туда сюда. Є два факти. Вона неприязно до мене ставиться. Маф би такого не зробив, бо маф знає, що я мирний і шукав би зі мною согласія.
    Але вона все таки голосує за страту мирного, навіть не зважаючи, що від моєї мирності можна відштовхнутись, як від доведеного факту. Це дуже підозріло. Хоч в неї такий характер, бо в одній грі хантер, будучи мафом, стримував її, теж мафа, від необдуманих кроків.
    Ріксія - дуже підозріла. Завжди в тіні, відмазує відсутність днями народженнями і читанням теми. В мене чуйка, що вона маф, але зновуж таки - чуйка, похибка - величезна.

Вроді про всіх написав.
    Кого забув - кажіть. Ще порахував за теорією ймовірності з великою похибкою ролі всіх учасників. Ці результати врахував.

А, ще овод. Від довіри до нього я виходив з самого початку, бо він пробував контачити непрямими текстами.
    Тому більш схильний вважати, що він - мирний і з якоюсь роллю. Але він постійно когось підозрює. І це робить його підозрілим.
    Хоч може то його така доля :)

Коротше шкала така:

Мафи:
    НІРВАНКА - Хрещений батько. 50% (хантер правильно казав, що її не рухати, бо знаєш кого блокувати, але 2 рази під ряд я її не заблокую)
    РІКСІЯ - дуже підозріла70% +- 30%
    ХОНДА - дуже підозріла 50-60% - стабільно.
    Альтернативно ХАНТЕР+МАРТІНІ - один бік барикад. (поки думаю, що мирні)
    Еребус 10-20% що маф, бо мовчить.

Мирні:
    Сашка - 99%
    Настінка- 80% (сашиних)
    Хантер - 50 більше не дам, бо він хітрєц ;)
    Мартіні - то шо Хантер до коми )

То всьо мої спостереження і припущення, а точно ясно таке:
    Я - ЯСНО ХТО.
    Пішла вночі до нірванки, ніч удалась, нікого не вбили.
    Мирний САШКА і Настінка на 80%

Хантер, якшо ти мирний, то думай, в тебе більше інфи, бо ти знаєш хто ти і хто я, а я про тебе точно не знаю. Якщо ти не мирний, то миначнем програвати, то ясно.

Ком і лікар, думайте, блін, пора вже шось шарити. Якщо ти, лікар, не хантер, то відкрийся, бо йнакше буде зле.

Точно ще щось забув, але не пам’ятаю що....

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)