Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Стоять! Я еще не поняла чего вы все за меня голосуете, но может все-таки сейчас дорвусь и почитаю что вы тут пишете. Кто там такой инициативный вешать меня предложил? Хантер небось опять?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не можу редагувати перший пост теми

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Де такє було????????

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я :) Переконай мене в протилежному поки я не втік :)

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

вже можеш :)

5. JaguaR

JaguaR щасливий

Бляха муха не дурійте, в шапці написано, повинно бути слово винен, а не просто червоний нік. Шо пяні блін?

6. Персі

7. Masini

Masini Well-Known Member

Причины, мотивация, м? А то долго 12 страниц читать

8. Персі

ок, тоді буду оновлювати

9. MARTINI

во туво такє було

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

цілу добу мовчиш, от і вся мотивація :)

10. hunter

hunter мандрівник

202ий пост!

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

слово винен можна не писати

11. JaguaR

JaguaR щасливий

----------------------------

12. MARTINI

Це якраз той випадок, коли мирним вигідніше прибити Ягуара, навіть якшо він мирний. Нехай повисить і почитає правила і старі ігри бо то просто катастрофа як чувак воду каламутить :)

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Та шо за такє? можна неможна? правила є в шапці, чи нє? Шо за базар розвели? Є форма запису, то тре її дотримуватись. А там де я написав - ні словом не згадано, що ти винен.

14. Персі

А тепер ми уважно всі правила читаємо? Не треба бути формалістами, аналогічно, як і з писанням ПП, із попередніх ігор зрозуміло, що слово "винен" не є обов'язковим, достатньо виділення ніку червоним кольором.
    Тому я вважаю, що Ви проголосували проти Хантера. Не хочете проти нього - переголосуйте (робити це можна необмежену кількість разів)

15. hunter

hunter мандрівник

Ягуар, ми вже три гри грали в якій червоний нік гравця - це голос проти нього.

16. JaguaR

JaguaR щасливий

Короче вісьте мене. Балакайте, скільки влізе. А я за той час напишу. Все, що знаю.
    Всьо, мене не турбувати.

• Подобається Подобається x 1
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Ягуаре,

18. MARTINI

Персі, а ти точно всі ролі перерахувала в першому пості? По моєму в нас є ще одна - "городской сумашедший" :)

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

ну так це для мафів нормально - по фене ботать :)

• Подобається Подобається x 4
  19. JaguaR

JaguaR щасливий

Поняв, хоч вважаю, що ви неправі.
    Зара переголосую.
    Хантер, ти мені на щот лікаря дуже все змінив, тому я тепер не впевнений, що голосую правильно. Хотів би тута почути Сашку, але він десь пропав.

Винна - Нірванка - вважав її босом мафії. (зара ймовірність менша через лікаря)

Все поясню. питати можна після того, як я напишу наступний пост.

20. MARTINI

Всьо, шановне товариство. Я тікаю геть. Мав тікати раніше бо планував на автомийку, але погода внесла корективи, тому я був з вами майже до самого кінця :) Побачимось завтра

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)