Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaguaR

JaguaR щасливий

Нє-нє, все таки дуже цікаво. Хантер написав недалеко після місця, де в системному коді гри дирка (я про спалювання). Є ймовірність, що він просто хотів замилити наступними постами цю дирку, яка була корисна мирним. Але еребус зробив так само. Тому не знаю, може просто проїхали і не читали, хоч то хохохо як може бути.

Останнє редагування: 17 вер 2010
  2. hunter

hunter мандрівник

Іспанко, прийшла, написала пост, явно що не все прочитала (а навіщо то), а голоса то не лишила, непорядок!

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Я казав не вішати, а убрать. То про твою наполегливу пропозицію автокіл з мене зробити. Відразу після того як спалили шо я мирний. Ну, які будуть пояснення?

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Мартіні, це невиправдане зауваження.

4. Honda

Honda Well-Known Member

Добре, якшо ви так впевнені, що Настінка мирна, то звідки? Може Ви мафи? Бо на другому місці я підозрюю Вас.
    о_О А це шо?

5. hunter

hunter мандрівник

я тебе мирним не спалював це єдне, а друге це те що ти ніяк не можеш відповісти на моє питання!!!

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хантере,я перед тим як писати,власне старанно прочитала все написане(бо ж як інакше свій вибір робити) ,ну хіба крім Ягуарових дописів - я то читати не можу,там змісту мало.Скидається на заплутування слідів і відведення підозр від себе.
    Тому голосую Винен Ягуар

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ягуар дуже мутний тип. Може і маф, який косить під дурачка

8. hunter

hunter мандрівник

Іспанка, проти ягуара зараз голосувати не доречно, хоча я б підтримав - краще повісити мирного який мішає іншим мирним, ніж толкового когось, але зараз то зовсім не підходить!
    отже є три кандидатури
    настінка - 3голоси
    нірванка - 2голоси
    рікція - 2голоси
    нам потрібно вішати мафа, ато важко буде потім, так що розділятися не потрібно.

9. JaguaR

JaguaR щасливий

У одного елемента зі списку в мене дуже велика ймовірність, але то було поки вона не стала залежати від тебе. А зара ти поставив то під питання.
    Ще один елемент - підозрілий відмазками на свої дії, чи краще без..тойво, ну, ти поняв. Ще моя душа каже, що той, хто обсуждав дії інших, сам є мафом, але логіка каже не спішити. А таких одних двоє - вопше не знаю вони то підтверджуються то навпаки...

10. MARTINI

Хантер ріксія
    Ріксія
    Хонда настінька
    Мартіні Ріксія
    Іспанка Ягуар
    Нірванка настінька
    Овод
    Еребус настінька
    Настінка нірванка
    JaguaR
    Сашка нірванка

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

11. JaguaR

JaguaR щасливий

Блін, та я тута перелопачую півтеми, бо нані мене не було півдня - на співбесіду ходив, тому й не встигаю так скоро.

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От власне!Він аж занадто сильно мутить воду і як на мене дуже заважає грі,не вносить в неї жодної ясності.
    Наразі я не змінюю голос,ще треба все добре обдумати і розкласти по поличках:)

13. hunter

hunter мандрівник

Мартіні, ягуар проти мене голосував

14. Honda

Honda Well-Known Member

Шось мені дійсно Ягуар не подобається! В його дописах якийсь набір слів. І незрозуміла позиція! Чи він мирний чи косить під маіфю. А ще Ріксіа і Овод затаїлись!
    А Настінку може дійсно, як мене зливають...

15. hunter

hunter мандрівник

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Настінку ви тупо зливаєте, що не видно того?

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

і вже хочуть ягуара злити....

16. MARTINI

ок

Хантер ріксія
    Ріксія
    Хонда настінька
    Мартіні Ріксія
    Іспанка Ягуар
    Нірванка настінька
    Овод
    Еребус настінька
    Настінка нірванка
    JaguaR Хантер
    Сашка нірванка

Очевидно, що мирний проти доктора голосувати не може. Є ще слабенька ймовірність того, що Ягуар і сам доктор, але боїться признатися, тому голосує проти "самозванця" Хантера.

Якщо ж Ягуар не доктор, то він або тормоз, або маф

17. nastinka

nastinka відсутня

переголосовую.
    Ріксія

18. hunter

hunter мандрівник

все що виділяється червоним кольором (я про ніки) то все враховується за голоси!

19. MARTINI

Або треба щоб в обов"язки ведучого входило відслідковувати нові голоси і оновлювати перший пост теми

20. JaguaR

JaguaR щасливий

О-о, ми починаєм показуватись.

Та Ви ніхвіга не прочитали. Та ж сама ведуча сказала нечаяно, шо я за йден. То всьо ваші шкарпетки вам не дають читати. Три на гривню блін. Я знаю, чо я так пишу, як пишу. Кому тре, той докопається.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)