Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

+1 дякую. давайте, вже хочу піти з гри. і щоб всі обка*ались!)
    шо були не праві)

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Настінка. вірно. угу. аскарбляєтє

2. JaguaR

JaguaR щасливий

Нірванко, без питань, най мене того голосування повісять, але пообіцяйте мені, що Ви тоді відкриєтесь, ОК?

Сорі, але в нет-мафії то якраз можна писати ПП будь кому і будь-до-кого-во.
    А тут я замітив, що кожної гри міняються правила, тому й не читав загальні. Читав шапку цієї гри.

А те, що хантер після того во
    все ще хоче мене убрать, каже про те, що він злєгка м..ммм..мммм ну, ви зрозуміли.хантер, я біля вашого (тоєсь твого) ніка ще один "!" тобто ти догнав двох лідерів у моїй таблиці, один з яких до речі зменшив свою ймовірність мафіозності

До речі, вб’єте мене голосуванням, отоді подивимся, що хантер буде казати про "ще один вияв мафства"

Наприклад? Я залюбки поясню.

Коротше на ту сміхопанораму я вже відповідав нірванці дописом вище.

А я собі тако подумав, там все таки є ЩЕ ОДИН СУТТЄВИЙ нюанс, про який зара ніхто не каже, але він випливе при відкриванні. Тому, якщо тута нема як мінімум 3 людини, хто розбирається в психології, то не дуже вже й файно ся розкривати.

:))) Ану вгадайте.
    Тут стратегія понятна. мафи поділились на дві частини: одні балакають, а другі в тіні сидять. тих тіньовиків ніхто не чіпає, бо про них мало знають. І їх трудно відділити серед таких всяких, що на пари чи на бульбу ходять.
    А ХБ, вроді забояв мовчати, щоб не прибрали і так тута во знаєте балакає.

Ех народ, народ, от яка цікава переписка.

3. nastinka

nastinka відсутня

йа спокоєн.) моє дєло правакация. роль у мене ніяка. до кінця гри тягнути. пф нема сенсу. окрім того, мирні проти налаштовані.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хантер, поясни закид Ягуара про те, що ти впевнений шо він мирний і при тому голосуєш проти нього? Всім цікаво буде логіку послухати

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Сорі, я провтикав список голосів

Треба перепощувати його після кожного голосу бо інакше губишся :)

Хантер нірванка
    Ріксія
    Хонда настінька
    Мартіні хантер
    Іспанка
    Нірванка настінька
    Овод
    Еребус настінька
    Настінка нірванка
    JaguaR
    Сашка нірванка

5. hunter

hunter мандрівник

і як ви вгадали?)
    Настінка, мирні за тебе, мафи проти ;)
    Ягуар - забагато пишеш! + я писав шо ти схожий на мафа до того як вшарив шо ти мир, + я тебе збираюсь вішати? покажи хоча б один натяк?

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

ДЕ я проти нього голосую?

6. Honda

Honda Well-Known Member

:blush: соррі! Більш не буду! :give_rose:

7. MARTINI

схоже ягуар баламутить голови тим хто не дуже уважно за грою слідкує

8. Honda

Honda Well-Known Member

Мартіні, Ви ж казали шо Вас до ранку не буде? А шо вже ранок? о_О

9. MARTINI

Хантер, а навіщо ти розкрився? Тобі ж ніби нічого тут не загрожує вдень.

Наскільки я розумію, минулої ночі ти лікував себе, а мафія стріляла в тебе, тому ніхто і не загинув. Але цієї ночі ти себе не лікуватимеш вже і тому боїшся шо пристрелять.

Оскільки інший лікар не відкривається, нам залишається тільки повірити і змінити свій голос.

Між нірванкою і настінкою вибирати мені зараз здається банальним. Проголосуєм но ми проти мовчазної Ріксії

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

я ще не пішов :) скоро пропаду :)

10. JaguaR

JaguaR щасливий

Хондо, тута хтось щораз більше підтверджує правильність того, що я в таблиці намалював йому зв’язок з ХБ. Може то вже "!" ставить?

А я хондо все більше впевнений, що ви наганяєте як маф.

Ой, нірванко, ви навіть не знаєте, яку радість дістала від того допису моя таблиця! Бачте, її інфа ще більше підтвердилася.

Та нє, але якщо ви не маф, то ви сліпі. треба дописи читати не подіагоналі, а підряд.

• Подобається Подобається x 1
  11. hunter

hunter мандрівник

нарешті хоть один "дав дупля"!!! Мартіні, то я про тебе))) вже і четвертого мирного найшов (включно з собою)
    Рікція маф
    чому я вскрився лікарем в перший день - пояснюю - щоб мафи подумали що я безстатусник і не рухали мене, тим часом лікував іншу особу, чому зараз вскрився остаточно - бо мені нічього не грозить - цієї ночі буду себе лікувати, а на наступний день нам вже прийдеться ділитися секретами - хто шо про кого знає, так як в третю ніч важливими будуть ком і дівчинка, то себе в жертву віддам спокійно)

• Подобається Подобається x 1
  12. JaguaR

JaguaR щасливий

От тому я питав в приваті і на нішо не натякав, а лиш питав.

13. hunter

hunter мандрівник

Ягуар, питання до тебе, як тобі такий список: Рікція, Нірванка, Хонда і Еребус/Іспанка/(навряд чи овод, напевно загуляв)...?

14. MARTINI

А минулої ночі ти кого лікував?

15. hunter

hunter мандрівник

ха, якщо я скажу то мафки вшарять чи їх блоканула дівчинка чи я полікував.
    та й нашо тобі то???

16. JaguaR

JaguaR щасливий

От тому я питав в приваті і на нішо не натякав, а лиш питав.

Ой, еребус, еребус... Та подивіться на ту сторінку, де ведуча спічкамі іграла :))), подивіться хто то замітив, почитайте думки тої людини на щот того про кого голосуєте... А то так просто... або лєнь, або маф ;)

Бліннн, ну нашо.

Але для того мене би повісили, я би гарно про все заспівав у передсмертний день і всі би повірили після страти.

17. hunter

hunter мандрівник

і де відповідь?

18. nastinka

nastinka відсутня

а кому я тре?((( *плаче в куточку*

19. hunter

hunter мандрівник

мені наприклад ;) не плач, я тебе Бейлізом пригощу ;)

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оцежбо поки я в поті чола сіяла розумне - добре - вічне, ви стільки понаписували!Капець!
    Мої думки - Ягуар занадто сильно все заплутує і ускладнює.Він або простий мирний,який намагається сказати,що він знає більше ніж насправді або ж рольовик.Тут діло ясне,що діло темне.
    Хантер - гм,знаючи його словесні запльоти,цілком може прикидатися лікарем,а насправді бути мафом.Особисто в мене під підозрою.
    Ріксія і Овод - притихли,не пишуть.Виглядає доволі підозріло.Може засіли десь в ПП і спілкуються.Цілком можуть бути мафами.
    Поведінка Настінки для мене взагалі є незрозумілою.
    Та й Еребуса щось не видати,затаївся.
    Доволі все плутано в цій партії виходить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)