Мафія. Гра № 4

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 16 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не тратьте голосу!!! Ягуар швидше за все мирний! Ведуча його майже спалила :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ще раз перечитав!
    Як я одразу не помітив! :blush:
    Тобто свій голос я забираю!
    Так, так...
    Правда тепер зовсім не знаю за кого голосувати! :sad:

3. hunter

hunter мандрівник

нірванка і настінька голосували проти ягуара, а тепер одна проти одної, дивно якось...

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

забирати не можна, треба проти когось переголосувати.

4. JaguaR

JaguaR щасливий

Зокрема в головну тему я не дивився, бо правила міняють кожної гри. Тому я дивився лиш в шапку 4-ї гри.

Та ладно, я Вам скажу чо я писав МАЙЖЕ ВСІМ, тим більше, що в нашій грі не можна буде мені того зробити ще раз, бо нема ПП. Всьо просто: я хотів провірити реакцію всіх жителів на -Еребуса- ще тоді, коли його ніхто не знав. І по реакції можна було б визначити наступну штуку:
    Якщо еребус маф - то мафія би говорила, що він мирний - троє би відпеисало, що він мирний. решта жителі за матстатистикою поділилися би 50 на 50. І впідсумку більшість була би за мирного. А це би означало, що він - маф. Звідти можна булоби і відсіяти решту мафів, відкинувши голоси за те, що він маф і залишивши тих, які казали що еребус мирний - з них би вже легше було виділити мафію.
    Якщо Еребус мирний, то мафія би навпаки казала, що він маф, а всі інші - 50 на 50. Тому якщо більшість голосів була би за то, що еребус - маф - то означало би, що він мирний. Звідси можна би було і відсіяти мафію за тим же принципом, що і в першому випадку.
    В підсумку така от штука з ПП дала би мені два зайці: я би знав - хто еребус і звузив би кількість підозрюваних на мафа.
    Але відсутність ПП у мирних спортили всю кашу і відповіді були негодящі, хоч з психологічної точки зору все-таки дещо звідти послугувало як підтвердження чи спростування моїх догадок.
    Вотакє.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тактика розумна, але чи не боялись, що мафи Вас запідозрять в комісарстві, наприклад, і приберуть вночі?

6. hunter

hunter мандрівник

інтЄрЄсно :wacko:
    Ягуар, так за кого голосуватимеш?

7. JaguaR

JaguaR щасливий

Нірванко, без питань, най мене того голосування повісять, але пообіцяйте мені, що Ви тоді відкриєтесь, ОК?

8. nastinka

nastinka відсутня

якшо виявиться, що нірванка маф, то я відкриюсь.
    загалом, якшо мене не вб,ють, то я відкриюсь

9. hunter

hunter мандрівник

майже впевнений

нашо?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Особисто я не хочу, щоб Вас вішали сьогодні, бо майже на 100% впевнена, що Ви - мирний. Якщо ми вб'ємо першого мафа, то в нас буде більше шансів виграти. І я для себе багато чого зрозумію проаналізувавши нічні дії. Якщо зараз приберемо мафа, то відкриюсь після другої ночі, якщо доживу :)

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тоді за Настінку!
    Тому що Хантер чи навряд є мафом на мою думку, бо іграє інакше за минулий раз!
    Ягуар теж не маф!
    Нірванка може бути мафом, але вона модер, ось так проголосуєш і ще до бані можна потрапити! :)
    Сашка, Хонда, Іспанка, Овод - невідомо, може бути і мафом і мирним!
    Ріксія зовсім не грає - теж нічого не можна про її сказати!

12. nastinka

nastinka відсутня

клас вішайте мене. ітак роль не дуже й важлива у мене.
    але я броньована. голосуйте, прошу.
    загалом як не ви, то мафи мене вночі приб,ють :)

ну мене витягнуть тільки мирні, так що...підтримайте мене мирні!

13. Honda

Honda Well-Known Member

От цікава теорія! Тільки жителі би не знали хто як про нього написав!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сама заплутуєшся ;) Броньовану можна повісити вдень, а от вночі не приб'ють. Принаймні з першого разу.

15. hunter

hunter мандрівник

Хантер нірванка
    Ріксія
    Хонда
    Мартіні хантер
    Іспанка
    Нірванка настінька
    Овод
    Еребус настінька
    Настінка нірванка
    JaguaR
    Сашка нірванка

рікція, овод, іспанка і хонда - чого тянути? де голоса?
    ягуар, теж проголосуй...

16. Honda

Honda Well-Known Member

Настінька, Ви думаєте після Ваших дописів Вас хтось підтримає? Особисто я ні!

17. nastinka

nastinka відсутня

ну й ладно.
    бажаю мафам тоді виграти, бо мирні проти своїх. *показує язика*
    як хонду то вішали, так само і мене. ну й добре)
    В ПЕРШУ НІЧ ВАС БУЛО ПРИКРИТО.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

квіточку дарую)))не підтримуйте!нашо???мафи ж мають виграти!!

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

я минулого разу дуже добре шифрувалась, а тут ні, і всі вважають мене мафом, в тому й ваша помилка, ніхто не думає логічно, а топить своїх.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

я знаю.тепер цінності мабуть не складаю.

18. hunter

hunter мандрівник

Настінька, не нервуйся, проти тебе тільки один мирний, такщо все в порядку ;)

такс, ще треба одного мафа найти, ато я думаю 4 дівчини не може бути мафами (трьох вже найшов)))) знаю що після цих слів мене вбють в ночі, ну і нехай, мінус лікар це великий плюс мафам.

19. Honda

Honda Well-Known Member

Я от сумніваюсь між Нірванкою і Настінкою!
    Обі підозрілі!
    Але інтуїція (жіноча чуйка :) ) мені підказує, що Винна: Настінка!

Останнє редагування: 17 вер 2010
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хантер лікар?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)