Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я думаю, що Ти в силах будучи мафом підлаштувати собі таке алібі.

2. nastinka

nastinka відсутня

та то я так) шучю)

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

і я про те ж. вішаємо Хантера?)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні, не пались. Я пам'ятаю, ти вже висловлювався про мої розумові здібності і т.д.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Тобі то не допоможе, Овод ніде не палився, просто намагався мені шось сказати )))
    Лінь цитати шукати, запідозрила, що він ком, коли він запитав: "Я маю чекати, поки ти розбиратися почнеш?", в свою чергу хотіла йому дати знати, що зрозуміла, тому відповіла: "О, мене знов осяяло", чи якось так, точно не пам'ятаю. Потім, коли Овод, цитуючи мій допис, що я нікому не вірю, запитав: "а мені віриш?", майже не сумнівалась. Тобто лишала якийсь шанс на те, що він маф і розводить мене, )) але більше схилялась, що ком. А зіставивши з тим, що він перший проти Сашки проголосував і не міняв голос, вирішила Сашку вішати.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Алекс
    ...........

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Фоксі, чому не голосуєш? Ну забий на всякі самовиводи з гри, в нас і так Іспанка, схоже, самовиведеться

4. hunter

hunter мандрівник

і яке ж це алібі? мені тільки повірила Персі і все що я мирний!

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Фоксі, продовжуй грати, що за проблеми? За свою помилку я надав бонус мафам, все добре!
    І до речі, не тебе хотіли вішати, якщо вже на те пішло, то хотіли вішати Іспанку взагалі!

6. hunter

hunter мандрівник

всеодно ріспЄкт! :preved:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ж Тобі теж повірила. І писала, що Ти - мир. Забув? Може я щось не так зрозуміла.. Після гри буде ясно.

8. Персі

Настінка, і шо тебе штормить? зовсім вже мені не подобаєшся

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

ну якщо Хантер маф, то хай виграє :haha: таку божевільну тактику обрати, заслужив ))
    Але Хантер мир

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Ой, а я ж сьогодні аут )) Так шось не хочеться, піпєц )

9. hunter

hunter мандрівник

Еребус, вирішуй щось! (заміна на Вєліка - анйкращий варіант - але чим по швидше - щоб хоч прочитав шо до чого)

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

до речі, Персефоно, чи не вперше ти мене вважаєш миром на всі "101:wacko:)" ==> то мало бути 101 % ))

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

отже - писав я Іспанці, вона відписала що в неї згорів модем і що вона тепер без нету :sad:
    отже буде заміна, Еребус - кажи вЄліку!!!!

Останнє редагування: 2 лют 2011
  10. Персі

а хрєн ви тепер його знайдете до 21.00 )))) раніше треба було )

11. Masini

Masini Well-Known Member

Ха! Я вернулось! Чо у вас тут?

12. Персі

Ріксі, ну почитай шось, напиши )

13. hunter

hunter мандрівник

1. Нірванка мартіні
    2. Мартіні нірванка
    3. Іспанка
    4. Настінка алєкс
    5. Твістер мартіні
    6. Любімая алєкс
    7. Хантер любімая
    8. Сашка
    9. Редфокс
    10. Алєкс
    11. Рікся твістер
    12. Овод
    13. Персі алєкс

14. redfox

redfox Well-Known Member

перси, против кого голосуем?

15. hunter

hunter мандрівник

і ше одне: "всім мафіозі привіт" від Іспанки.

16. redfox

redfox Well-Known Member

ок, отдаю свой голос Перси - распоряжайтесь! (как я поняла, подвешиваем АЛЕКСА)

17. hunter

hunter мандрівник

Редфоксік, давай проти мартіні! шоб вирівняти шанси і щоб мафи задумались про оленя і витратили хід і мартіні буде проти алєкса.!

18. Masini

Masini Well-Known Member

Пока никак. Вместо того, чтобы меня мучить до обеда, меня сегодня любили целый день. Плюс у нас сгорел человек, на нас напала армия МЧСников и мы от них старательно отбивались. В общем пришла домой и хочу жрать и купаццо ))). Если после удовлетворения всех моих потребностей день еще не закончится, наверное почитаю

19. Персі

шо тут думати, ймовірні олені - Ріксі, Твістер, Іспанка, правильно? Твістер голоснула Мартіні, тре щоб Іспанка або Рікі Алекса голосували.

Фоксі, нормально, хай буде твій голос на Алексі.

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Блін! От називається бігаю цілий день! Люди, що ви робите??? Перечитайте ще раз уважно все! ... А ти, Персі, взагалі куди дивишся? ... Настінька маф! Шкода, що зараз не встигну розписати... От подивитесь, а мене ви ще завжди встигнете повісити!... Або Персі до мене вночі прийдеш!... Сподіваюсь ще встигну до завершення дня забігти і нормально розписати... Не робіть помилок!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)