Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

в значенні що ти спалила його для себе, тобто вшарила хто саме ком!

"чьо за шуткі"?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

ну і вшарила ж, можу показати де саме

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Настінка, шо ти фігньою маєшся?
    Я тебе вже кілька раз запитала, кого ти підозрюєш і кого будеш голосувати, шось грати давай

3. Twister

Twister Well-Known Member

Не вибути, а попросити заміну, доки будеш відсутня. Або приніймні обіцяй уважно читати і голосувати.

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Увага! Коментарій щодо мафа-адвоката!
    Адвокат має ходити до оголошення результату денного голосування, але протягом 10 хвилин після закінчення дня!

5. nastinka

nastinka відсутня

я з самого початку мала підозри доХантера, так вн вміло грає звичайно :)
    але з тої трійки крім алекса який не відповів на моє питання ти знову ком чи маф? я надаю перевагу голосувати проти
    Алекса наразі

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

я цим і займаюсь весь час :)

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

ок

Еребус, ти знайшов Іспанку? Вона буде чи буде її заміна чи автокіл? Розкажи шось, то ж все впливає на побудову плану дій )

7. Twister

Тобто, маф Нірванка втерлася в довіру до мирної Твістер? Ну диви, тільки до вечора нас не переплутай! :girl_crazy:

8. hunter

hunter мандрівник

файно би було)))

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

попорядочне спадання з головнопідозрюваного мафа (тобто двоє точно є з 4ьох...)
    Любімая
    АлЄкс
    Настінка
    Мартіні

твістер і нірванку поки лишимо, іспанку теж, решта мирні.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

нагадую:
    1. Нірванка мартіні
    2. Мартіні нірванка
    3. Іспанка
    4. Настінка алєкс
    5. Твістер
    6. Любімая
    7. Хантер любімая
    8. Сашка
    9. Редфокс
    10. Алєкс
    11. Рікся твістер
    12. Овод
    13. Персі

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, не знаю, чи буду тут ввечері....
    Зараз почитала вчорашній день.. Наразі голосую Алєкса....
    він точно підбурював проти овода, коли почали сашку рухати...

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, певно шмарклі тобі якось впливають на рівень айк"ю або прочищають якісь чакри і наділяють шостим чуттям. Бо я наприклад не можу в"їхати, яким чином ти так впевнено заявляєш про мирність Нірванки і Хантера? Тільки через те шо сашка голосував в перший день проти Нірванки? Так якшо цей момент відкинути, то вона всією подальшою грою показала, що маф! А чого відкидаєш Ріксі і Твістер?

В міркуваннях про Алекса є логіка, але Нірванка більш ймовірна

11. Twister

Персі, давай подвоємо вже зараз Алєкса і Мартіні. Одного ти, іншого я. Оскільки ти мені не довіряєш - виріши сама, кого хто і в якому порядку.

Бо щось мені здається, що доки ми цього не зробимо - воз не рушить з місця.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

А, голос проти Алєкса вже є. Підрівнюю Мартіні.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

А що там з Іспанкою? Бо я Нірванці питаюсь в скайпі її номер, а вона не відповідає, хоче у мережі вже уже давно..

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Ладно, я зараз йду, а ввечері постараюся бути...

13. hunter

hunter мандрівник

бо я мир, чи не хочеш шоб явних мирних більше було?
    а оцим твоїм постом всіх мирних мафів захистив, а мирних навпаки!

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

таке відверте палЄво!
    от тільки я не розумію з якої сторони, адже Іра мені відписувала...
    чому вона не відписала Любімій? і чи Любімая тим самим хочеш всіх підбурити проти Іри?
    не шарю!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чувак, розслабся. Ти просто переграєш вже самого себе :)))
    Любімая, я вже кинула Тобі в скайп тел. до Іспанки.
    Кому цікаво - після включення компа я спілкувалась по скайпі зі знайомою, тому не мала часу відписувати в скайпі і шукати по хаті українську сімку з телефоном Іспанки, тому Хантеру відписала, бо там було просте питання, а Любімій нє, бо не мала що їй сказати ще на той момент.

Мартіні, програвай гордо! Тобі б треба було поритись по темі і пошукати компромати на нас, а не кричати - чо Нірванка, чо Хантер.. Бо Ти ж не даєш аргументів, не пояснюєш, тому в Твої дописи народ не вірить.

15. hunter

hunter мандрівник

а просто відповісти: через 34 з половиною хвилини дам номер?)))
    лан, жартую я))) але всеодно - тобі не дивно сестричко що любімая це написала привселюдно щоб якось на тебе надавити?)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. Нірванка - Мартіні
    2. Мартіні - Нірванка
    3. Іспанка
    4. Настінка - Алекс
    5. Твістер - Мартіні
    6. Любімая - Алекс
    7. Хантер - Любімая
    9. Редфокс
    10. Алєкс
    11. Рікся - Твістер
    13. Персі

Алекс напевно буде себе рятувати і проти Мартіні голосувати, а Мартіні відповідно проти Алекса. Лишається Іспанка, Персі, Редфокс.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Ти теж привселюдно про це пишеш і вчора чи коли там писав, що я в скайпі появилась, хоча добре знаєш, що в мене скайп постійно включений, коли я вдома і що була в скайпі минулого тижня і ховалась. То шо, Ти теж маф чи як? ;)

17. nastinka

nastinka відсутня

мда) ужос) нє Алєкс мені наймовірніший маф.
    Хантер перестань мене підохрювати, бо ж ти мабуть точно вправний маф
    не можу спати(

18. hunter

hunter мандрівник

всі знають хто я є, і мені нема чого боятися))) три ночі я проживу полюбому ще)))

19. nastinka

nastinka відсутня

ех. я би тебе всерівно повісила)

20. hunter

hunter мандрівник

я так зрозумів що толку нема тут сидіти, адже і так все буде вирішуватись в останнб годину....
    якщо не встигну, зайду з телефона і знов шось напартачу :crazy:

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

давай :drinks:
    а є за що?
    всім гарного дня :preved:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)