Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Знач, Сашка спочатку двоїть Нірванку (плюс до її мирності)
    Потім зливає голос, коли висить Хантер (плюс Хантеру)
    До речі, за таких розкладів, непогано було б злити голос на свого, тим більше Іспанку ніхто не підозрював )
    Треба знов трохи почитати )

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Алекс маф, вони просікли Овода (принаймні точно підозрювали, що він ком через голос проти Сашки, ну а далі ще й я трохи його спалила ((( ), тому він зразу, як я сказала знімати голоси з Хантера, спробував підвісити Овода.

Алекс, здавайся! Розказуй, хто там з тобою, а то я не дуже сьогодні маю на вас часу )

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

і снів ніяких віщих сьогодні не приснилось, зараза ))

2. Twister

Twister Well-Known Member

Угу. Алєкса і ще когось підозрілого урівняти з Алєксом, другим за порядком. І щоби і за одного, і за другого були можливі олені. Наприклад, Іспанка проти Алєкса, Ріскія проти Мартіні, чи навпаки, і я чи проти того, чи проти того - мені ці двоє однакові.

Ну або не Мартіні а Любімая або Настінка.

3. Персі

ем, а урівнювати для чого? щоб звузити коло можливих оленів?

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

До речі, Еребус, шо там з Іспанкою?

4. Twister

По-перше так, бо про справжнього оленя напевно відомо, що він мирний - а про решту кандидатів в олені того невідомо.

А по-друге - може вдасться спровокувати мафів якнайшвидше витратити хід адвоката.

Я питала у ведучого: адвокат - це хтось особисто, а не можливість команди. І коли адвокат вибуває - адвоката в мафів більше не має. Хто саме з них адвокат - невідомо, може навіть Бос бути адвокатом (питала). Хочу збільшити ймовірність, що на підвісі сам адвокат і опиниться.

5. Персі

з'ясовувала у ведучого, що може твоя команда? :)))

в мене три кандидатури на підвіс поки: Алекс, Мартіні і Любімая.
    Але я ще пізніше перечитаю в світлі того, що Сашка маф, а Фокса мирна, може шось нове помітиться )

6. nastinka

nastinka відсутня

мені здається, що ми перебємо всіх мафів і гра завершиться завтра, я завтра лечу в даніден, мене не буде мабуть декілька днів спробую до вас з телефону зайти.

7. Персі

Настінка, змістовна, як завжди ))
    Настя, то хто ж мафи, яких ми маєм перебити і проти кого ти особисто сьогодні будеш голосувати? )

8. Twister

Настінка, може буде чесніше попросити в ведучого зробити заміну? Це на твій погляд нормально - ви собі вирішуйте задачу без корисноії від мене інформації, а я піду погуляю?

9. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет! только что все перечитала и немного в шоке.
    знаете, я наверное самоустранюсь от игры, раз большинство против моего участия!
    мирным удачи! :)
    буду следить за вами! :)
    было приятно по отбиваться!)

Перси, спасибо что поверила мне, ты ведь поверила? :)

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Фоксі, ти чого???? Особисто проти тебе ніхто не виступав, скорше проти вибуття твого персонажу, якщо вже роль і так розкрита! Натомість мафам дали адвоката...
    Іспанки немає, давай ще ти вийди з гри.. і що тоді буде? капєц...

11. Персі

Шо за финт ушами? ) ситуация разрешена, мафия получила бонус за то, что ведущий открыл твой статус, никаких самоустранений.
    Да, когда ты стала больше писАть )

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Кароч, я зараз йду, буду пізніше, до трійки моїх кандидатів додалась Настінка, шось то вже занадто )
    Фоксі, ніяких устранєній.

12. redfox

redfox Well-Known Member

блиииин, спасибо вам, но я все понимаю и все в порядке без обид! а так - как скажите!) просто по началу все выступали в разрезе умерла так умерла)))
    правда, все в порядке.
    мне очень понравилось)

13. Персі

Так, ты вообще ни при чем. ) Ты ничего такого не сделала, ведущий немножечко поспешил, )) и разрулил ситуацию на свое усмотрение. А так как ведущий всегда прав, то играем дальше, все хорошо )

14. hunter

hunter мандрівник

так тупо шо просто!

знов витягуєте своїх!!!

шо вони мафи і хотіли мене злити, але їм не вдалося!

а чому нірванку і іспанку до мирів приписала?О_о

всі так кажуть!

ага! мирним він думає обговорює, а тут - ніфіга...

придивляйся ;) не проти такої компанії :drinks:

ти чьо? мафів три - в нас ще як мінімум 4 дні!!!

Редфоксік!!! ти з нами, і нікуди не йдеш! :preved:

15. Персі

Хантер, ну як Нірванка може бути мафом? Її Сашка двоїв на голосуванні, вона двоїла Сашка, знаючи, що я підтримаю. Шось дуже мудро
    Я розумію, чому ти її підозрюєш, але в першу ніч стріляли в дока, бо док дався знати, що він док, а не по якихось інших причинах
    По Іспанці, на неї Сашка дуже гнав, але тут не все так однозначно, її більше майже ніхто не підозрював, так що можна було гнати на неї без ризику, тре подумати

16. hunter

hunter мандрівник

таа? то ти в нульовий день спалила кома і дока! ріспЄкт!!!!!

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

ось і я про це. але якщо мафки знали що іспанки не буде, то не могли на неї гнати - бо зразу мінус два голоса.

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

але і погодся, Персі, що твістер+нірванка - дуууже підходять в зв'язку! - одна одну витягає, але щось занадто попально - отже те що серед них один маф який втерся в довір'я до іншої дуже вже й правдиве!

17. Персі

Хантер, ти знов починаєш?
    В нульовий день я взагалі мовчала і флудила ні про що, перечитай дописи. На відміну від якраз дока, який спалив сам себе.
    Щодо першого дня, я спалила виключно себе, а якщо я, як ти кажеш, спалила кома, чого ж ти не голосував проти його перевірки, а вішав, ще й всіх агітував вішати Редфокс

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

ну чому я маю шукати зв'язки, відштовхуючись від твістер і нірванки, про яких я напевне не знаю їх статуси, може, краще шукати, відштовхуючись від Сашки?

18. hunter

hunter мандрівник

Персі, я не бачив шо ком спалився і про дока те саме не можу сказати!
    а друге:
    отже ти кажеш шо знаєш хто є док.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

я не кажу шо тобі потрібно шукати, я просто запитався шо ти скажеш про них...

19. Персі

то чого ти кажеш, що його спалила саме я?
    ну є мислішкі
    Я скажу, що Нірванку вважаю мирною, на рахунок Твістер - не знаю

20. nastinka

nastinka відсутня

ок.я можу вибути з гри по проханню Твістер

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)