Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

ха! так ти ж теж проголосувала проти редфокс! (о 21:00) - таким чином ти б його витягла і повісила б мирну фоксі!!!
    як ти відмажешся на таке???

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

кароч, зара буду папірці тягнути :haha:

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю так. Я звернула увагу на те, що він розпинається в пошуках мафів по темі. Він відписав "я б так робив і якби був би мафом" - чи щось в тому стилі. Якби він був мафом, то б такого не писав, а написав би - ну та, ну та, я тут розпинаюсь для блага мирних. Нє?

4. hunter

hunter мандрівник

до поста Любімої

5. Персі

Нірванка, ти шо, на Редфокс переголосувала?

6. hunter

hunter мандрівник

він то хто?

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

саме так...

7. Кохана

Кохана LuBimaya

а що я мала робити
    ? ліпити купу непотрібних смайликів і кричати ура??? фоксі мирна, а я її вішала.. мене то не дуже тішило...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я хотіла витягти Іспанку, а не Сашку! Я ж не знала, що хтось з голосуючих проти Іспанки - олень! Просто голос Твістер був таким ніби вона витягала Сашку чи Редфокс, тому я і була готова повісити вже Редфокс, бо думала, що її мафи витягують. Добре, що не встигла і все склалось, як склалось :)

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Так, але після закінчення голосування, коли вже було 21:00. Тому мій голос не рахується.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Алекс. Персі про нього писала.

9. hunter

hunter мандрівник

до смерті залишилося 7хв...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Але зараз Ти ж знаєш, що її вернули, а вилетів маф Сашка, а пишеш так, ніби тобі шкода і сумно і взагалі не в гуморі:

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Ти був хорошим гравцем..

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Майже. Але я не злопам'ятна. Твій голос проти себе вважаю затьмаренням розуму.. Буває.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

та я не в гуморі, що вона мирна! нє, тобто, це добре, але я її вішала і тепер підозри на мене..

12. hunter

hunter мандрівник

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Прокинувшись зранку жителі міста пішли знову на свою сходку... але одного з них не було!
    Й це був Овод - комісар! Місто втратило його!

14. hunter

hunter мандрівник

ніфігасє!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Персі

Так і знала, мля (((((((((((
    Овод, сорь, треба було краще тебе відстоювати і боса не вгадала ((( ти молодець, я здогадалась, що ти ком, ти зрозумів, я думаю

16. hunter

hunter мандрівник

Персі до кого ходила?
    Любімая

17. Персі

Ех ти, я думала, ти здогадаєшся

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

до Мартіні

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну я і зараз не розумію, чого сашка. І судячи з голосування, 75% гравців також не розуміли та голосували проти інших. То шо 75% мафи? Просто нам пощастило що він виявився мафом. Підстав проти нього голосувати не було, тоді як проти редфокс були

19. hunter

hunter мандрівник

методом виклячення серед наступних:
    1. Нірванка
    2. Мартіні
    4. Настінка
    6. Любімая
    10. Алєкс

як мінімум два мафа!

20. Персі

ги, Овод, я завтра до тебе приєднаюсь )