Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

О, щас будет жарко ...)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Значить я однаково граю, коли мафка і мирна :) Прикольно.
    А що ви про Настю думаєте? Невже нікого не зачепили мої докази щодо неї?
    Якщо не буду мати підтримки, то буду голосувати напевно проти Редфокс, бо зараз в неї і Хантера по 3 голоси. А щодо Хантера, то думаю, що мир.
    На ту бо він маф напевно! Не шукає мафів серед тих, хто активно пише і дійсно є серед чого пошукати і подумати, а зливає голос на Іспанку, яка нічого не пише і про яку ніхто не говорить. Короче, хоче бути ні при чому. Напевно в мафів достатньо підтримки в мирних на голосуванні, тому його голос їм не потрібен для повішання мирного.

3. redfox

redfox Well-Known Member

ну, проблема в том, что на других форумах я не играю.
    смотри, дело твое. но я не человек, который будет размениваться ради одной маленькой победы своей репутацией. да и смысл??
    если меня не повесят сегодня, где гарантия, что не повесят завтра?

4. ovod

ovod Well-Known Member

тобі може і нуль, а мені ні....

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я десь вище писав що вона і здається якщо не помиляюсь Мартіні одразу як зайшли проголосували проти Редфокс, хоча до того були повідомлення з прямим текстом, що якщо Редфокс бос, то вішати її не має сенсу... з цього висновок, тему читали не уважно, а з цього який висновок?...

6. ovod

ovod Well-Known Member

звичайно, тільки те твоє виляння доводить, що ти маф....

вчора спати ліг, а нині тему дочитував, що без мене настрочили....

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну вот просто интересно, допустим ты мирная, ты хочешь сказать, что если бы ты была мафом ты бы так же само не писала?... Или ты бы сразу открыто писала "я маф"?))) ... Просто так же само сейчас любой из 13-ти игроков напишет, что он мирный и вообще зачем ему это надо...

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Де саме я виляю? Я своєї думки нібито ще ні по одному питанню не змінював і на відміну від декого не маю звички писати, аби хоч щось написати...

8. ovod

ovod Well-Known Member

отут.........
    твої слова "розумні речі" були притянуті, бо там я нічого по ділу не написав і ти це бачив і тому потім погодився з моїми словами....

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Пояснюю, якщо ти не бачив, я до цього написав, що ти в 15.45 був в іншій темі і тут нічого не написав, а потім після мого повідомлення бац і зразу ти з явився тут і почав щось писати... А "розумні речі" це я написав коли побачив "Настінька підозріла", і взагалі якщо ти не бачиш іронічні смайлики після тексту то вибачай...

А от що мені дійсно цікаво, що я крім повідомлення про твої "розумні речі" написав ще багато з інших по суті гри, на які ти зовсім ніяк не відреагував, а от це тебе так зачепило...

10. ovod

ovod Well-Known Member

щось ти нервуєш...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То чому не голосуєш? Вважаєш Хантера більш вірогідним мафом?

12. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я спокоен как удав ;) Повір мені, щоб вивести мене з рівноваги треба дуже дуже постаратись ;)

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Я не знаю покищо, коли голосував вважав його самим вірогідним, зараз важко сказати, а голоси по 20 разів міняти не хочу, та й впринципі писав вище з кого вибираю...

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

хто висить? якщо Хантер - забирайте голоси, він точно не мафія

читаю далі

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Кого пропонуєш?...

15. ovod

ovod Well-Known Member

а може я хочу, що мафи виграли...

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

дочитаю до кінця, визначусь
    я буду плакати :cry: хочу, щоб виграла моя сторона )

17. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А я напевно буду визначитись вже... Голосую проти Овода... Наше головне завдання це створити згуртовану команду, бо поодинці ми мафію подолати не зможемо, Овод на мою думку в цій грі один з тих гравців які не допомагають, а навпаки інколи навіть заважають, бо я наприклад перечитуючи купу його повідомлень просто витрачаю багато часу і можу пропустити якусь іншу зачіпку. Тому я вважаю що толку від такого гравця (навіть якщо він мирний) не багато... Поправте мене якщо я не правий...

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

А що робити з наступними кандидатами з мого списку, буде видно після сьогоднішньої ночі...

18. ovod

ovod Well-Known Member

поправляю.....

19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Дякую, якщо можна детальніше ;)

20. ovod

ovod Well-Known Member

ти неправий...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)