Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

а толку з цього написаного??? а самій щось написати???

логічно що за тебе ніхто не заступиться! (до речі з початку я заступався!!) щоб не палитися!
    редфокс, ти 100% маф!

Твістер - я так зрозумів що тільки ти мене розумієш :)

2. redfox

redfox Well-Known Member

оки,
    не мафы:
    настенька
    фокси
    хантер
    овод
    рикся
    любимая
    алекс

все остальные под сомнением

3. hunter

hunter мандрівник

АлЄкс, який плюс? де?
    (я сижу з чужого ноута і не роздуплився в користуванні повністю...)

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

АлЄкс, соррі, не знаю яким чином я то натиснув... виправив!

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

головне що Персі-дівчинки тут нема!

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тю! Ну ти даєш! А що по-твоєму вішати тільки активних, а хто відсиджується в тіні - не чіпати? Та вона мало того, що неактивна, так ще й навіть та мізерна активність, яку вона проявляла тут, була пустослів'ям... Тупо переливання води...

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я вже думав ти з мене знущаєшся, бо дивлюсь був плюс, вже нема :)

І ще й твій комент до цього ж поста:

От тут я взагалі завис...)

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ще маємо 3-ьох мафів. Так нафіга ж вішати імовірного боса???????
    Чи це конвульсії вже? Аби кого повісити?

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тепер питання в тому чи вішати дуже вірогідного мафа чи лишати її як боса, щоб можна було блочити. Хоч і Рікся по своєму права, але мені здається, що краще таки Редфокс сьогодні повішати, бо лікар може не прикрити Персі. І якщо ми ні сьогодні ні завтра не будемо вішати Редфокс, а шукати інших, то буде важче. Якщо ж повішаємо Редфокс сьогодні, то можна буде продивитись зв'язки з іншими гравцями, якщо вона таки дійсно маф, і простіше буде знати інших мафів.

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну я звичайно не так багато граю, але ж здається якраз і треба вішати або малоактивних, або тих хто багато флудить без змісту, тому що і від тих і від тих користі ноль... Ну це звичайно, якщо не має інших варіантів)

9. hunter

hunter мандрівник

вішати стопроцентового мафа краще ніж повішати можливого мирного - зявляється ще бонус - дівка може заблокувати наступного боса + лікар може вижити!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто в мене самої бувало, що не могла бути на форумі і мало була активна, тому я проти того, щоб в перший день таких вішати. Тим більше, коли є інші цікаві кандидатури. А Іспанка працює в школі і протягом дня фізично не може бути в неті. Мені просто її шкода, чесно кажучи.
    Тут і ті, що пишуть, не завше по ділу пишуть (той же Овод - глянь в статистику! о_О).
    Але ми не знаємо хто є іншими мафами. Тому краще вігорідного мафа повісити, ніж мирного, нє?

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ндя... Ви всі тут мафи! :wacko: Всі брешете - не вірю нікому! ) Пропоную повішати Мартіні. :)))

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага... або до лікаря, який її лікуватиме :)

13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Іра, а якщо ти так захищаєш Іспанку, то хто на твою думку тоді найімовірніші мафи?... Це якщо Редфокс покищо не рухати...

14. Персі

Я проти повішання Редфокс. Звідки несподівано така впевненість у всіх появилась, що вона - бос? Тут 50 на 50. Хантер, ти ж сам вчора її захищав. ) То по - перше. По - друге, я проти повішання Редфокс як імовірного боса.

ПС. Сашка поки трохи змахує на мира... ) або на мафа )))

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо можна буде заблочити і позбавити мафів майбутнього пострілу, то нє.
    А ти що, після її повішання точно взнаєш хто маф?

16. Персі

До речі, зв'язок там якихось як кіт наплакав...

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не була б ти вскрившимся рольовиком - подумав би, що спеціально підлизуєшся. :)))

18. Персі

Ви завжди підозрюєте мене в чомусь поганому ))

Кароч, мені не думається ніфіга. Якийсь ступор з початку гри. ((( Йду я посплю, може поможе )

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не поняв???? Це звідки взялось? Ніби не було... редагуєш пости?....

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так от же запрошує тебе до себе

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)