Мафія: гра №20!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 30 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Бліна, Фоксі стала схожа саму на себе. )))) Знач, сьогодні вночі мінус док, завтра - мінус я. )
    Ну але завжди є свої плюси. )) Зате кома не рухнуть, матиме 3 перевірки )

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Класс! Молодчина! Ось ми всі тут скільки чекали коли ти прийдеш і відпишеш і дочекались! Фух... Тепер нам полегшало і ми вже точно знаєм, що ти не маф.
    О! от тепер 100%!!!

Може вже щось напишеш по ділу?

3. redfox

redfox Well-Known Member

перси, может еще что нибудь да как нибудь будет!

давайте искать!

1. Нірванка
    2. Мартіні
    3. Іспанка
    4. Настінка (імунітет)
    5. Твістер
    6. Любімая
    7. Хантер
    8. Сашко
    10. Алєкс
    11. Ріксія
    12. Овод

высказываемся прямо по списку себя и перси исключила как уже полюбому явных игроков!
    коллективно думаем, вспоминаем! кто еще кем пытался открыться

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ну так і я так само подумав... А по Хантеру, після його повідомлення "Я просто хотів пооленячити" вже не знаю що з ним робити... Наступні підозрювані в мене Овод, Мартіні і Іспанка... Може Овода нафіг повісити? Бо перечитувати стільки сторінок фізично дуже важко, а Овод є одним з найактивніших гравців, а по суті ноль, при чому повний ноль...

5. redfox

redfox Well-Known Member

паспорт показать!
    а что по делу -
    смотрите кто меня валит! мы знаем кого мафы будут валить ночью, дока и перси, днем - все остальные

я - явно мирная - еще раз сошлюсь на свою репутацию. ну и еще на то, что мне в общем то все равно повесите - сами сделаете ошибку. я предупреждала.
    ну и как видите, особо за меня нито не заступается и не выгораживает! не идите на поводу у мафов, народ!

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якби дехто, кого "нехватило", прочитав тему, то знав би, що більш ніхто ніким не вскривався. Думаєм ми вже давно і без твоєї підказки, а от ти своїх думок не виклала. боїшся спалити товаришів??? Бо ж після повішання зв'язочки то проклюнутись можуть...

7. redfox

redfox Well-Known Member

вот Испанка, мне кажется входит в искомую группу, а также мартини, хотя овод под вопросом. он в самом начале орал, что маф, хотя, как я поняла, еще на тот момент не мог об этом знать, а вероятность угадать - минимальна!

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага. А мали б зараз 3 чоловіка дружно крикнути: "Редфокс мирна". Так?

9. redfox

redfox Well-Known Member

вообщето я высказала свое отношение к моему подвесу!

спасибо, что назвали меня кэпом, но это тоже не важно!
    и выводы я свои тоже уже написала

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

нет и по авше2й логике тупо сливать своего боса?
    как то тоже не вяжется, не правда?

10. Twister

Twister Well-Known Member

Мы уже. Теперь твоя очередь.

Обещаю начать думать над сменой голоса сразу после твоего "высказывания прямо по списку".

11. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А що зараз проти тебе писати? Після ночі все стане ясно, от тоді і поговоримо...

12. Twister

Ну, в тебе ще є шанс сьогодні завітати до справжнього Боса. Дуже файно було б :give_rose:

13. Персі

Твістер, віриш, думок - 0 :))) Я навіть з голосуванням ще не визначилась. )Перерва в іграх погано на мене впливає )

Зараз я ще раз все спробую перечитати

14. Twister

Хм. Занятное совпадение в подозрениях. Занятное тем, что совпадает в том числе и со мной, но при этом я еще и обоих подозревающих подозреваю. И что думать?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перечитала всі нові дописи від свого останнього вчорашнього. Вкотре переконуюсь, що то найкращий спосіб оцінення глобальної ситуації.
    Для мене очевидно, що маф - Настінька. Бо:
    1. Писала, що в мене мала активність, хоча на той момент, коли вона то написала, в нас була однакова кількість дописів (може навіть в мене і більше). А позаду були Редфокс, Твістер, Мартіні, Іспанка, Сашка по кількості дописів. Але ні, вона звернула увагу саме на мене, хоча ввечері я досить активно висловлювала свій потік думок.
    2. Настя вночі голосує проти Редфокс. Потім проти мене:
    !
    Хоча нових дописів я не писала і явних аргументів проти мене від неї чи інших гравців не було. Така байдужість до вибору жертви притаманна тільки мафам.
    3. Слова написані о 6й ранку по мому часу:
    Знову ж таки: я цілий вечір, поки була в неті, писала тут активно і пішла спати. По моєму то логічно, що я вночі сплю і не заходжу на форум. І аж ніяк то не відмовчування. Короче, тупа її відмазка щодо голосування.

Щодо Редфокс, то я їй не вірю. Ну шо вона мала прийти і сказати - "так, я таки маф, ви мене розкусили". Звісно, що старається писати так, як мирна, щоб не спалитись. Слова типу "давайте народ висловлюйтесь" - взагалі абсурд! Народ тут вже 22 сторінки розпинається, а в неї 10 дописів (найменше зі всіх!). І ще хоче, щоб кома спалили чи вичисляли мафів методом виключення - якийсь брєд. І ще плюс то, шо вона згадала Іспанку, яка взагалі нічого не писала давно і писала мало - чого її брати під увагу, якщо є набагато активніші гравці? Цілу ніч тут он банда флудерів сиділа - чому про них нічого не сказала? Короче, не вірю і все.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

І про Мартіні, який теж нічо вроді давно не писав. Переводять стрілки на жертву, яку собі придумали мафи?

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Хмм, не знаю чем тебе не понравился именно я... значит мне пока относительно проще чем тебе, я тебе пока поверил, следовательно список подозреваемых у меня немножко меньше...

17. hunter

hunter мандрівник

де? не було такого!

бо ти маф! твої пости без змісту, я вже писав чому ти маф!

я вже все висказав, прочитай! ах та, я забув що мафи не читають...
    і чого переводити стрілки, а самій шось толкове сказати?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо не помилилась ніде, ось поточне голосування:

1. Нірванка - Настінька
    2. Мартіні - Хантер
    3. Іспанка
    4. Настінка - Нірванка
    5. Твістер - Редфокс
    6. Любімая - Хантер
    7. Хантер - Любімая
    8. Сашко - Іспанка
    9. Редфокс
    10. Алєкс - Хантер
    11. Ріксія - Овод
    12. Овод - Сашка
    13. Персі - Редфокс

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

І ще одне, Хантер, не траться на мене.

19. Персі

не пригадую такого розкидону по голосах )

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Е, Хантер, що за плюс до поста 423 Редфокс? Чи це ти далі оленячиш?...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)